Lau

9

Bucataras
Suprem

Gheraesti

Bucataras din 17.08.2010

RETETE1517
PRIETENI374
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba cu chiftelute din ficat de pui

In Ciorbe la 20 Mai 2011

Curatam morcovii, cartofii, ceapa, ardeiul, apoi le taiem bucati mai mari si le punem la fiert impreuna cu pulpele dezosate. Spalam rosia si o taiem dupa care o adaugam in oala. Intre timp  tocam ficateii de pui, ii condimentam cu sare, boia dulce, piper si ulei, adaugam si ouale si...

Ciorba de leurda

In Ciorbe la 17 Mai 2011

 eu am facut ciorba in apa care am fiert niste carne de pui am spalat leurda, loboda, rosia, ardeiul si le-am tocat. Le-am pus la fiert, cand a inceput sa fiarba am adaugat pasta de tomate, mararul, leusteanul spalat si tocat si orezul spalat. Dupa ce a fiert orezul am adaugat bors si...

Supa crema din frunze de ridichi

In Supe la 16 Mai 2011

cartofii si ceapa se curata, se spala, se taie sferturi si se pun la fiert  in apa cu sare frunzele de ridichi se spala bine. cand cartofii sunt aproape fierti se adauga frunzele de ridichi si se lasa sa fiarba pana se inmoaie se lasa sa se raceasca se scurg de apa, se pun in...

Ciorba de loboda

In Supe/Ciorbe la 7 Mai 2011

 se spala toate legumele se curata ceapa si usturoiul si se toaca,se pun la calit se adauga legumele taiate(fara patrunjel,leustean,marar)morcovul dat prin razatoare si se calesc in jur de 5 min. dupa care se pun in oala cu apa fierbine cand incepe sa fiarba se adauga orezul spalat si...

Supa de legume

In Supe la 28 Apr 2011

Se curata cartofii, morcovii, ardeiul, ceapa si se pun la fiert. Cand a inceput sa fiarba se adauga rosiile, salata, ridichile taiate marunt, pasta de tomate si mararul tocat. Cand au fiert se adauga patrunjelul si se sareaza, pipereaza dupa gust. Noi am pus si o lingura de zeama de lamaie Se...

Ciorba de galuste

In Ciorbe la 14 Apr 2011

Se curata pulpele si se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga zarzavatul fara patrunjel, tocate marunt, pasta de tomate, cimbru, foaia de dafin. Cand au fiert se scoate carnea si se adauga borsul. Galustele-separam galbenusul de albus, batem...

Ciorba de pui a la grec

In Supe/Ciorbe la 10 Apr 2011

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,spumand  de cate ori este nevoie Dupa ce fiert scoatem carnea si o lasam putin sa se raceasca,desfacem carnea de pe os si o taiem fasii, Curatam ceapa, morcovul si ardeiul si le tocam marunt,punem legumele in supa in care a fiert...

Supa de rosii cu piept de pui

In Supe la 5 Apr 2011

Se caleste ceapa cu usturoiul, se adauga pasta de tomate, rosiile taiate bucati, sucul de rosii, orezul si se fierbe cam 10 minute, dupa care se adauga pieptul taiat si fiert inainte. Se potriveste de sare si piper, se mai lasa sa fiarba 10 minute, dupa care se stinge focul si se adauga...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 5 Apr 2011

se curata cartofii si morcovii, se spala si se taie cubulete. Se adauga ceapa, pasta de tomate, apoi apa si se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga 3 linguri de orez spalat inainte, se adauga leusteanul si mararul taiat marunt Carnea se amesteca cu 3 linguri de orez, 2 galbenusuri, 2...

Ciorba de fasole

In Ciorbe la 27 Mar 2011

Se fierb fasolele in apa cu sare. Se spala dupa ce au fiert si se pun intr-o oala. Se aduaga ceapa,zarzavatul,mararul,leusteanul,pasta de tomate,uleiul si se fierbe 20 min. Se adauga borsul si sarea dupa gust, se mai lasa pana trage un clocot dupa care se aduga fideaua. Se stinge...

Ciorba de cartofi

In Ciorbe la 15 Mar 2011

Se curata cartofii, se spala, se taie si se pun intr-o oala la fiert. Se adauga ceapa, zarzavatul, mararul, leusteanul, pasta de tomate, uleiul. Cand aproape au fiert cartofii se adauga fideaua si se lasa sa fiarba. Cand a fiert se adauga borsul, sarea, pierul si se mai lasa 5 minute, dupa care...

Supica de orez

In Supe/Ciorbe la 12 Mar 2011

am pus carnea din toba intr-o oala la fiert fara piele, dupa ce a fiert 2 clocote se schimba apa, se pune ceapa,morcovul,mararul,pasta de tomate,oregano,condimente, se amesteca bine si se pune la fiert cand incepe sa fiarba se adauga orezul si se amesteca din cand in cand sa nu sa se...

Ciorba cu oua

In Ciorbe la 10 Mar 2011

Se pune apa intr-o oala, se adauga zarzavatul, ceapa curatata si taiata marunt si bulionul.  Curatam si taiem morcovul felii. Se curata cartofi , se spala si se adauga in oala, leusteanul, 1 foaie de dafin se pune la fiert. Cand  aproape au fiert morcovul si cartofii, se adauga fideaua,...

Supa de cartofi cu carne afumata

In Supe/Ciorbe la 6 Mar 2011

se spala carnea bine se pune intr-o oala cu apa la fiert,se spumeaza de cate ori este nevoie. se curata si se spala cartofii,ii taiem  si ii adaugam peste carne, adaugam morcovul curatat,splat si taiat sau dat prin razatoare, mararul tocat,foaia de dafin,ceapa tocata marunt si...

Ciorba de varza

In Ciorbe la 3 Mar 2011

se taie varza fasii,se freaca cu un pic de sare,se pune in oala. Se rade morcovul, ceapa se taie marunt, se adauga bulionul, uleiul, foaia de dafin. Se pune apa si se amesteca, se da la foc. Cand este aproape gata se adauga mararul si leusteanul. Cand este gata se pune patrunjelul taiat...

Supa de cartofi

In Supe/Ciorbe la 27 Feb 2011

curatam cartofi,ii taiem cat mai mici,ii spala si ii punem intr-o oala punem apa cat sa acopere cartofii, adaugam bulionul,zarzavatul, foaia de dafin, il lasam sa fiarba, cand este aproape gata adaugam mararul,piperul,sare dupa gust, patrunjelul  il adaugam la final

Ciorba de pui

In Ciorbe la 25 Feb 2011

curatam carnea, o spalam, punem la fiert, spumam de cate ori este nevoie. Dupa ce nu mai face spuma,  adaugam zarzavat/ceapa, bulionul, cartofii curatati si taiati, foile de dafin. Lasam sa fiarba si cand este aproape gata adaugam fideaua si mararul, leusteanul, mai lasam sa fiarba 5-10min...

Ciorba de oase afumate

In Ciorbe la 18 Feb 2011

spalam bine osul si il taiem bucati daca e mare,punem apa intr-o oala si punem osul,spumam de cate ori este nevoie,adaugam zarzavaturile,in afara de patrunjel care il adaugam la final si lasam sa fiarba,cand au fiert zarzavaturile adaugam fedeaua si lasam sa mai fiarba 5 - 10 min,adaugam...

Ciorba de gaina

In Ciorbe la 16 Feb 2011

Spalam carnea bine si o punem la fiert in apa punem si un pic de sare. O spumam de cate ori este nevoie si cand nu mai face spuma adaugam zarzavaturile tocate marunt in afara de patrunjel. Cand au fiert toate adaugam fideaua si mai lasam sa traga cateva clocote. Dupa care adaugam borsul dupa gust...

Afisate 31 - 49 din 49 retete    

Postari recente

publicat la 29.08.2021

Smoothie cu pere si banane

publicat la 29.08.2021

Desert clatite cu banane

publicat la 29.08.2021

Salata de ou cu avocado

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]