_Alina_

1

Bucataras
incepator

Piatra Neamt

Bucataras din 16.05.2012

RETETE342
PRIETENI238
Retete

Tortulet Nesquik

In Torturi la 1 Iun 2012

Blat 1. Separati albusurile de galbenusuri. 2. Bateti albusurile cu 3/4 din zahar. 3. Galbenusurile le bateti cu restul de zahar pana ce acesta se dizolva. Adaugati faina amestecata cu praful de copt si bateti in continuare. 4. Peste galbenusuri puneti cana de Nesquik si cele 3...

Tort Black & White

In Torturi la 31 Mai 2012

Blat Negru 1. Punem ciocolata, untul si laptele intr-un vas la foc mic in care amestecam pana la dizolvarea ciocolatei si untului. 2. Batem galbenusurile cu zaharul pana aceastea isi dubleaza volumul si capata culoare deschisa. 3. Adaugam ciocolata topita (ajunsa la temperatura camerei)...

Tarta picanta cu branza

In Aperitive / Garnituri la 30 Mai 2012

1. Amestecam taratele cu oul, iaurtul, sarea, boiaua si piperul. 2. Punem intr-o tava de tarta cu diam de 20 cm si introducem in cuptor (incalzit in prealabil) la 200 °C, 20-30 min. 3. Scoatem din cuptor si lasam blatul la racit. 4. Amestecam branza cu sare. 5. Punem...

Fasole cu smantana

In Mancaruri de legume la 25 Mai 2012

1. Rumenim costita intr-o tigaie non-aderenta. 2. Calim legumele impreuna cu costita rumena. 3. Adaugam apa si punem un capac. 4. Dupa ce apa s-a evaporat adaugam fasolea si smantana amestecata cu galbenusul. Mai lasam pe foc 3 min, dupa care oprim. 5. La final adaugam patrunjel tocat...

Tort cu flori de salcam

In Torturi la 24 Mai 2012

Blat: Gasiti modul de preparare si in imagini aici. 1. Intr-un vas punem laptele, ciocolata si untul pe aragaz, la foc mic, pana se topesc. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile spuma cu 1 cana de zahar. 4. Batem galbenusurile spuma cu zaharul ramas....

Salata de telina si fructe de mare

In Salate la 23 Mai 2012

1. Preparam o maioneza din iaurt si mustar. 2. Taiem telina cubulete si o amestecam cu zeama de lamaie. 3. Adaugam maioneza, patrunjelul, usturoiul taiat marunt, sarea si amestecam. 4. Punem compozitia pe o frunza de salata, iar deasupra acesteia punem fructele de mare. Pofta Mare!

Codite de porumbel

In Aperitive / Garnituri la 22 Mai 2012

Aluat: 1. Amestecam fainurile cu drojdia. 2. Adaugam laptele si celelelate ingrediente si framantam energic cam 10 min.    3. Lasam la dospit 1 h!                 Umplutura: 1. Spalam...

Tort cu fructe si frosting de cacao

In Torturi la 21 Mai 2012

Blat: 1. Intr-un vas punem laptele, ciocolata si untul pe aragaz, la foc mic, pana se topesc. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile spuma cu 1 cana de zahar. 4. Batem galbenusurile spuma cu zaharul ramas. 5.Incorporam in galbenusuri mixul de ciocolata, unt...

Homemade Mozzarella I

In Aperitive / Garnituri la 19 Mai 2012

1. Punem laptele + zerul intr-un vas de  inox pe foc si incalzim pana la 30 °C. 2. Oprim focul, adaugam cheagul si invartim. 3. Punem deasupra vasului un capac si il invelim cu un prosop. 4. Dupa 1 h scoatem capacul si taiem coagulul in patrate. Acoperim din nou cu capacul si...

Painica cu iaurt si goji

In Piine la 18 Mai 2012

1. Amestecam 500 g de faina cu drojdia, zaharul si sarea. 2. Intr-un vas incalzim iaurtul pana ajunge la temperatura de 30-35 °C. 3. Punem iaurtul caldut si uleiurile in amestecul de faina si omogenizam. 4. Adaugam si faina ramasa si amestecam bine (va iesi un aluat lipicios). 5....

Snitel Alinez

In Porc la 17 Mai 2012

1. Taiati si bateti carnea. 2. Gogosarii copti pasatii cu stick-blender-ul si adaugati sare + piper. 3. Bateti ouale. 4. Dati carnea intai prin gogosarii pasati, apoi prin ou si la final prin pesmet sau faina si puneti la prajit in ulei incins. 5. Scoateti snitelele pe farfurii pe...

Tort Pavlova

In Torturi la 16 Mai 2012

Bezea: 1. Batem albusurile spuma cu praful de sare. 2. Adaugam treptat 3/4 din zahar in albusuri. De fiecare dat cand adaugati zahar bateti albusurile pana acesta se dizolva complet. 3. 1/4 din zahar il amestecam cu amidonul si il incorporam in albusuri (se considera ca sunt batute...

Afisate 331 - 342 din 342 retete    

Postari recente

publicat la 24.03.2015

Mancare de post - Galuste cu soia

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Esti fierbinte!Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]