Arată foarte bine...! Să-ți mai spun ceva, doar pentru amuzament: la noi, în Moldova, pârjoalele au o formă ovală, iar rotunde sunt chiftelele. Mulți moldoveni le numesc ”piftele”, pentru că în pronunția locală ”pi” este ”chi” și invers... Am văzut odată aici, pe site o rețetă de ”piftele” și asta m-a amuzat, gândindu-mă că sigur autorul lor este de aici, din zonă. Și mămica mea face ”piftele”, nu ”chiftele” și nu poate fi convinsă că nu-i așa...
Rodica multumesc mult pentru completarea ta. Eu de regula le faceam mai ca in sud plate, mici si rotunde. Da, ai perfecta dreptate. Multe persoane chiar scriu exact cum pronunta. Doar ca se creeaza si confuzie.
Mi se pare foarte bună ideea ta de a ține chiftelele/pârjoalele în abur, după prăjire! Cred că beneficiul nu este numai faptul că rămân pufoase și moi, dar că se mai pot elimina, astfel, o parte din grăsimi! Mulțumesc pentru această idee grozavă! Cred că o voi încerca și eu!
Hmmm, zahăr??? De probat! Iar ideea cu păstrarea la abur, eu deobicei le scot ntro strecurătoare, care o țin acoperită Cred c pe același principiu, n-am văzut, auzit nicăieri, așa fac de când sunt mamă gospodină Acum descopăr că bine am făcut! Mulțumim pentru pârjoale!