Parjoale moldovenesti pufoase, reteta de chiftele suculente si gustoase

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2020 | 20199 vizualizari

COMENTARII (30)

MotanLaOale 1

11.05.2020, 00:33

Ksenya 1

11.05.2020, 08:04

Bune tare!

Tabita _ 1

11.05.2020, 10:51

Motan

Tabita _ 1

11.05.2020, 10:51

Ksenya multumesc frumos pentru apreciere.

Ancutsa 1

11.05.2020, 14:13

Yamm!

Tabita _ 1

11.05.2020, 14:43

Ancutsa multumesc

madi_marin 1

11.05.2020, 17:43

Ooo...ne plac, ne plac!

abstract01 1

11.05.2020, 17:50

buuune

mirela0911 1

11.05.2020, 18:53

Ce bine arata!

RODIMUR 1

11.05.2020, 19:36

Arată foarte bine...! Să-ți mai spun ceva, doar pentru amuzament: la noi, în Moldova, pârjoalele au o formă ovală, iar rotunde sunt chiftelele. Mulți moldoveni le numesc ”piftele”, pentru că în pronunția locală ”pi” este ”chi” și invers... Am văzut odată aici, pe site o rețetă de ”piftele” și asta m-a amuzat, gândindu-mă că sigur autorul lor este de aici, din zonă. Și mămica mea face ”piftele”, nu ”chiftele” și nu poate fi convinsă că nu-i așa...

Rocsi 1

11.05.2020, 19:58

Sunt asa buneeee! Nu prea am inteles ultima parte: pui chiftelele in apa si le fierbi sau le pui pe baie de aburi?

Adi 1

11.05.2020, 20:52

Bune!

laura_n 1

11.05.2020, 21:14

Ce pofta imi faci!

Gherca Daniela 1

11.05.2020, 22:39

bune, bune!

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:34

Madi multumesc tare! Ma bucur ca va plac.

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:34

Abstract multumesc

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:34

Multumesc frumos Mirela

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:46

Rodica multumesc mult pentru completarea ta. Eu de regula le faceam mai ca in sud plate, mici si rotunde. Da, ai perfecta dreptate. Multe persoane chiar scriu exact cum pronunta. Doar ca se creeaza si confuzie.

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:49

Multumesc Rocsi. Poate m-am exprimat neclar. Se pun in putina apa ca sa stea in abur cateva minute sa ramana pufoase si moi si pe deasupra.

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:50

Multumesc Adi

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:50

Laura mai ramane varianta sa te pun la masa.

Tabita _ 1

12.05.2020, 00:50

Multumesc Daniela

RODIMUR 1

12.05.2020, 12:08

Mi se pare foarte bună ideea ta de a ține chiftelele/pârjoalele în abur, după prăjire! Cred că beneficiul nu este numai faptul că rămân pufoase și moi, dar că se mai pot elimina, astfel, o parte din grăsimi! Mulțumesc pentru această idee grozavă! Cred că o voi încerca și eu!

Tabita _ 1

12.05.2020, 15:32

Ma bucur mult Rodica ca vrei sa incerci reteta. Parerea mea e ca, chiar merita incercata.

Panacris 1

15.05.2020, 15:33

Hmmm, zahăr??? De probat! Iar ideea cu păstrarea la abur, eu deobicei le scot ntro strecurătoare, care o țin acoperită Cred c pe același principiu, n-am văzut, auzit nicăieri, așa fac de când sunt mamă gospodină Acum descopăr că bine am făcut! Mulțumim pentru pârjoale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne cu ceapa verde si cascaval