pity19

1

Bucataras
incepator

Timisoara

Bucataras din 05.02.2014

RETETE277
PRIETENI46
Retete

Cartofi prajiti cu carne de pui

In Pui la 15 Apr 2014

Intr-o tigaie cu ulei , punem cartofii la prajit ( am clatit bine cartofii,  ii curatam de coaja , taiem ronadele si pai , dam la prajit pana se rumenesc bine ; Adaugam intr-o cratita un pahar de apa  la fiert, adaugam oul , lasam 10-15 minute la fiert , curatam de coaja ,...

Spanac cu usturoi

In Vegan / Raw vegan la 15 Apr 2014

Intr-o oala punem spanacul cu 1 l de apa la fiert ; Usturoiul il dam pe razatoare , adaugam sare,piper , amestecam bine; Spanacul scurs  il amestecam cu usturoiul , dupa care adaugam condimentele; Punem 2 oua la fiert in un pahar jumatate de apa ;

Sandvis la micul dejun

In Sandvisuri la 15 Apr 2014

Ungem feliile de paine cu pateu , dupa care adaugam salam , cascaval si castravete ; Lipim feliile de paine si servim!

Tortellini al prosciutto crudo

In Tortellini la 15 Apr 2014

Intr-o oala punem 1 l de apa , punem tortellini , dam la foc mediu pe aragaz ; Lasam aprox 15-20 de minute , scurgem de apa ; Condimentam , adaugam cascavalul pe care l-am rupt cu mana , 3-4 feliute de toba , un castravete murat taiat feliute si sos de usturoi dupa gust!

Chec cu visine

In Dulciuri la 15 Apr 2014

 Spargem 7 oua , separam galbenusurile de albusuri , galbenusurile le batem bine cu lingura adaugand 6 linguri de zahar , faina , praful de copt , esenta de vanilie si zeama de lamaie , amestecam bine ; Albusurile le batem spuma tare , peste care adaugam compozitia de galbenusuri , amestecam...

Piscoturi cu frisca si dulceata de caise

In Prajituri la 15 Apr 2014

Turnam frisca intr-un castron si mixam bine. Luam cate 2 piscoturi , adaugam aprox 1-2 linguri de frisca pe un piscot , iar in mijloc cu o lingura punem dulceata de caise , dupa care punem un piscot peste , asa continuam cu fiecare . Lasam sa stea aprox 3 ore ptr a se inmuia piscoturile dupa care...

Prajitura Coca-cola

In Prajituri la 14 Apr 2014

BLATUL : Pentru inceput , luam cele 5 oua , separam galbenusurile de albusuri , galbenusurile le batem bine cu zaharul si zaharul vanilat ; Albusurile le batem spuma cu mixerul ; Peste galbenusuri  turnam cele 12 linguri de suc , faina , praful de copt si cacaoa . Tapetam o tava cu hartie...

Sandvis cu toba si salam

In Sandvisuri la 14 Apr 2014

Taiem cornul in doua , ungem cu unt , punem salamul , toba si o lg sos de hrean ; Taiem cornul in doua , punem in toast , lasam 1-2 minute si servim!  

Cartofi la cuptor

In Mancaruri cu carne la 14 Apr 2014

Luam o tava de cuptor rotunda, ungem cu ulei, punem cartofii, carnatul taiat, toba taiata, carnea de pui taiata marunt  mi-a ramas de ieri era gata fiarta), dupa care condimentam (sare, piper, vegeta, oregano, chilli ). Mai adaugam 2 linguri de ulei si jumatate de cana cu apa . Dam la...

Mazare cu ciuperci si soia

In Mancaruri de post la 14 Apr 2014

Intr-o oala punem soia, turnam deasupra 1 l de apa, dam la foc mediu pana apa fierbe, dupa care dam deoparte de pe foc si strecuram bine de apa. Ciupercile le clatim bine, curatam, taiem marunt. Intr-o oala turnam o cana de apa, lasam sa clocoteasca, dupa care punem ciupercile si lasam la foc...

Bors de miel

In Ciorbe la 13 Apr 2014

Intr-o oala adaugam apa ( 5-6 l ) , dupa care adaugam carnea , lasam sa fiarba. Intre timp curatam morcovul, taiem marunt, ceapa o tocam marunt, patrunjelul il tocam si pe el. Intr-o tigaie punem putin ulei, dam la foc mic, adaugam morcovul taiat, ceapa, o mana de patrunjel, o lg pasta de tomate...

Carne de miel cu piure

In Oaie la 13 Apr 2014

Friptura de miel : Clatim foarte bine carnea sub jet de apa rece (eu am luat carne de la macelarie gata taiata ptr fript). Condimentam foarte bine carnea cu sare, piper, oregano, vegeta, chilli. Ungem o cratita cu ulei, punem carnea, adaugam o cana jumatate de apa, dam la foc mediu, lasam pana...

Cordon bleu cu piure

In Mancaruri cu carne la 13 Apr 2014

Piure : Clatim cartofii , curatam de coaja , taiem in patru ; Asezam cartofii intr-o oala,condimentam dupa care punem apa cat sa ii acopere ; Dam la fiert pana sunt moi ; Punem o tigaie cu ulei la incins , in care prajim cordon bleu ; Rumenim bine pe ambele parti si asezam pe o farfurie , pe...

Prajitura cu biscuiti

In Prajituri la 12 Apr 2014

Incepem cu budinca : Punem intr-o cratita 1 l lapte la fiert, in alta cratita tot 1 l de lapte. Lasam sa fiarba. Cele doua budinci de vanilie le turnam intr-un castron, adaugam 8 linguri de zahar si 8 linguri de lapte cald, amestecam bine, turnam putin cate putin in cratita cu lapte, amestecand...

Pui cu carnati

In Pui la 12 Apr 2014

Clatim bine puiul si-l punem la fiert intr-o oala cu 3 cani de apa. Lasam aproximativ 15 minute. Scoatem si taiem uniform. Dupa ce l-am taiat il mai dam sa fiarba aproximativ 10 minute, dupa care intr-o cratita punem uleiul, bucatile de carne, o cana de apa din oala in care au fiert, condimentam...

Piept de pui fiert cu ciuperci

In Pui la 12 Apr 2014

Curatam jumatatea de piept de pui, dam deoparte pielita si grasimea, condimentam si dam la fiert intr-o oala cu o cana jumate de apa. Ciupercile le clatim bine, dam coaja deoparte, le taiem in 8 si dam la fiert impreuna cu pieptul de pui cca 20 de minute, dupa care spargem un ou in aceeasi oala...

Sarmale cu soia

In Mancaruri de post la 12 Apr 2014

Intr-o oala punem cca 1 litru apa si dam la fiert. Cand apa fierbe stingem focul si adaugam peste soia apa clocotita. Lasam cca 30 de minute la inmuiat. Intre timp clatim ciupercile, curatam de coaja, taiem cu un cutit foarte marunt, punem ciupercile taiate intr-un bol mare, peste care adaugam...

Pilaf de orez cu carnat afumat

In Aperitive / Garnituri la 12 Apr 2014

Intr-o oala punem orezul si adaugam apa cat sa acopere. Dam la foc mediu sa fiarba, pana orezul e moale. Adaugam carnatul taiat, sucul de rosii, sare, piper, oregano. Lasam putin la foc mic. La sfarsit adaugam si putin patrunjel pentru aroma!

Salata de cartofi cu pastrama de macrou afumat

In Salate la 11 Apr 2014

Clatim cartofii bine , curatam de coaja , taiem cuburi , ii punem intr-o oala cu o lingura de sare , si apa cat sa acopere cartofii , adaugam si morcovul taiat , dam la fiert , pana cartofii si morcovul sunt gata . Pestele il taiem marunt , felia de paine o taiem , o punem la prajit intr-o...

Fasole cu carne de porc

In Porc la 11 Apr 2014

Clatim fasolea cu apa rece , carnea taiata bucatele o punem la fiert impreuna cu fasolea , punem apa cat sa acopere ; Lasam sa fiarba pana fasolea se inmoaie putin , dupa care adaugam morcovul taiat marunt , ceapa tocata  si putina sare ; Lasam sa fiarba , pana fasolea e gata si carnea de...

Salata de fasole galbena

In Mancaruri de legume la 10 Apr 2014

Fasolea o dam putin la fiert cu condimentele: oregano, chilli, sare, piper, usturoi. Lasam aprox 10 minute, scurgem bine de apa. Jumatatea de dovlecel o taiem bucatele mici, morcovul taiem in 3. Luam o oala cu putina apa si dam in clocot, adaugam dovlacelul si morcovul, presaram putina sare...

Clatite cu dulceata

In Dulciuri la 9 Apr 2014

Intr-un castron adaugam ouale separate de coaja , zaharul pudra si zaharul vanilat , amestecam bine , peste oua punem un pahar de faina , amestecam cu telul continuu , punand putin cate putin apa minerala , adaugam restul de faina si apa minerala cat sa fie un aluat aproape ca iaurtul , doar ca...

Placinta cu telemea sarata

In Aperitive / Garnituri la 9 Apr 2014

Intr-un vas adaugam faina , sarea ,uleiul, drojdia dizolvata in apa calda , amestecam bine cu o lg de lemn , adaugam apa cat cuprinde ; Acoperim cu un prosop , dam la odihnit aprox 30 de minute la loc cald . Ungem masa de lucru cu ulei , luam aluatul , intindem cu sucitorul o foaie subtire ,...

Placinta cu carnat

In Aperitive / Garnituri la 9 Apr 2014

Aluatul : Intr-un vas adaugam faina , sarea, zaharul , drojdia dizolvata in apa calda si oul ; Amestecam bine cu o lg de lemn ; Adaugam apa cat cuprinde ; Lasam la odihnit intr-un castron acoperit cu un prosop aprox 30 de minute . Cand a odihnit rupem o bucata din aluat , o punem...

Snitel de soia cu piure de cartofi

In Mancaruri de post la 9 Apr 2014

Clatim cartofii bine , curatam de coaja , taiem in patru si punem la fiert in apa cu sare la foc mediu ; Intr-o oala punem soia , condimentele , si 1 l de apa , dam la fiert aprox 15-20 minute , pana se inmoaie soia ; Dupa ce au fiert  scurgem de apa , si lasam aprox 30 de minute ...

Bruschette cu branza si masline

In Sandvisuri la 9 Apr 2014

Pregatim feliile de paine , ungem bine cu unt si mujdei de usturoi , adaugam feliute de rosie , de ardei , de ceapa si maslinele ; La sfarsit razuim branza peste fiecare felie. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt , luam feliutele de paine , le punem in tava , dam la cuptorul...

Langosi cu branza si marar

In Piine la 9 Apr 2014

 Intr-un castron punem faina , sarea,zaharul , oul , drojdia dizolvata in apa calda ; Amestecam bine cu o lg de lemn ; Amestecand continuu adaugam apa cat cuprinde ; Acoperim cu un prosop , si dam la cald timp de 60 de minute ; Pregatim masa de lucru , ungem cu ulei , rupem o bucata...

Salata cu morcovi , varza si telina

In Salate la 9 Apr 2014

Spalam legumele . Curatam morcovul de coaja , taiem colturile , dam pe razatoare ; Telina o curatam de coaja , dam pe razatoare , cu varza procedam la fel ; Punem legumele intr-un castron , adaugam otet , ulei , sare , piper , dupa gust , iar la sfarsit iaurtul !

Orez cu lapte

In Dulciuri la 9 Apr 2014

Intr-o oala adaugam laptele , punem pe foc , lasam pana incepe sa fiarba ; Adaugam zaharul , si putin cate putin , amestecand continuu adaugam si orezul ; Lasam sa fiarba ; Punem intr-o farfurie si servim!  

Dovlecel pane

In Aperitive / Garnituri la 9 Apr 2014

Spalam dovlecelul bine , curatam de coaja , taiem capetele , apoi taiem feliute rotunde subtiri , punem feliile intr-o farfurie , condimentam cu sare si piper , lasam 10 minute ; Punem o tigaie cu ulei la incins ; Batem doua oua cu putina sare , dam fiecare feliuta de dovlecel prin faina ,...

Afisate 181 - 210 din 277 retete    

Postari recente

publicat la 15.09.2016

Prajitura cu mere

publicat la 23.02.2015

Pulpe de pui si piept la cuptor

publicat la 11.02.2015

Chiftele de pui

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

O prăjitură n-ai da și tu...

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]