nico15

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.04.2010

RETETE432
PRIETENI109
Retete

File de crap cu garnitura de mere

In Crap / Caras la 5 Dec 2010

 Pestele se spala, se unge cu ulei de masline si se pune ceapa verde tocata, un strop de malai pe deasupra si usturoi pisat si se lasa 2-3 minute pe fiecare parte la fript pe gratar, dupa care se pun felii de sunca si se continua frigerea pestelui cu bucatile de sunca, intorcandu-se pe...

Orez de post

In Mancaruri de post la 5 Dec 2010

Se caleste ceapa dupa care se adauga orezul care a fost spalat si scurs. Separat, se pune la fiert supa cu concentrat de legume (vegeta) in 500 ml apa. Cand fierbe, se toarna peste orezul calit cu ceapa, se lasa sa fiarba cu capacul pus 10 minute pe foc pana se umfla orezul, se sareaza si...

Tiramisu reţetă rapida

In Prajituri la 5 Dec 2010

Tiramisu reţetă rapida Ouale, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita daca nu este suficient de dulce se mai pun 2 lingurite de zahar pudra. Piscoturile se inmoaie in nessul pregatit cu rom si apa calda; nu...

Salata de boeuf

In Salate la 5 Dec 2010

Carnea se pune la fiert , bucata intreaga si se lasa la fiert 40 minute, se incearca, iar  daca nu este fiarta se continua fierberea , morcovii si cartofii se curata se spala si se pun la fiert  separat, se incearca dupa 30 de minute, daca sunt fierte legumele se scot, se clatesc...

Rulada de piept de pui cu dressing de visine si chiftelute de dovlecei

In Pui la 5 Dec 2010

Pieptii de pui se bat sa se faca mai mari si mai subtiri, separat se pregateste dressingul din:150 gr de visine din dulceata, rosiile taiate cubulete, ceapa tocata fin. usturoiul zdrobit, se sareaza, pipereaza si se pune oregano, prima data se pune la sotat ceapa si usturoiul, dupa acea...

Nastrusnicele Buburuze

In Aperitive / Garnituri la 5 Dec 2010

  Se spala rosiile si se scoate miezul, se spala din nou si se pune pe hartie absorbanta, separat se face compozitia daca este orez se procedeaza in felul urmator: Se spala orezul, se caleste ceapa, si se pune orezul la fiert se da la cuptor 15-20 de minute se incearca daca...

Spaghette Carbonara

In Spaghete la 5 Dec 2010

 Se pune apa la fiert cu un praf de sare, dupa ce fierbe apa se adauga pastele la fiert in conformitate cu indicatiile de pe pachet, acestea nu se fierb tare se lasa al'dente.  Separat se taie baconul suvite de aproximativ 1 cm si se pun la sotat in unt, se lasa cat sa prinda...

Ciorba de fasole in paine

In Mancaruri de legume la 29 Noi 2010

Fasolea se pune la inmuiat de seara si se lasa pana a doua zi, se scurge apa si se da din nou la foc potrivit, dupa jumatate de ora de fiert se scurge apa, punandu-se apa proaspata, adaungandu-se ulei se continua fierberea. Separat se curata, spala si toaca marunt legumele: ceapa, ardeiul si...

Peste cu fructe de mare

In Salau la 29 Noi 2010

Se asezoneaza fileul de salau si se unge in prealabil cu ulei de masline, de jur imprejur se pun fructele de mare(care sunt prefierte), se sareaza, pipereaza, se adauga cateii de usturoi taiati fin, se pun caperele. Se stropeste cu vin, se pune un praf de rosii si putina boia dulce/picanta dupa...

Bruschette "La Minuto"

In Aperitive / Garnituri la 29 Noi 2010

Painea se feliaza si se prajeste dupa care se curata usturoiul si se da pe paine pentru a prinde gust de usturoi, se pune o felie de branza(cascaval) daca nu aveti probleme cu colesterolul puteti pune si bacon(eu nu am pus) si se dau la cuptor, se mai picura putin ulei de masline pe fiecare felie...

Spaghetti bolognesse

In Spaghete la 29 Noi 2010

Legumele se spala se curata dupa care se spala din nou, legumele se toaca marunt si se pun intr-o cratita ion care in prealabil a fost pus uleiul, toate ingredientele se adauga odata, atat legumele, ceapa cat si vinul si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba bine 2 ½ - 3 ore, cand acesta va...

Salata de avocado

In Salate la 26 Noi 2010

 Se ia fructul de avocado se taie in jumatate se scoate samburele si cu o lingurita se scoate miezul fructului cu atentie sa nu se rupa coaja, pentru a avea o forma buna pentru umplut. Pieptul de pui se face la gratar si se taie in cubulete, branza se taie si ea in cubulete, pulpa...

Salata de pui cu crutoane si broccoli

In Salate la 26 Noi 2010

Se dezoseaza puiul si se pune la marinat. Se tine in aceasta marinata 1-2 ore dupa care se pune pe gratar pentru a se frige, cand este facut bine(pieptul de pui) pe ambele parti se ia de pe grill. Se spala si se taie: salata, ceapa verde, ceapa rosie; broccoli se pune la fiert 5 minute, se...

Piept de pui cu legume

In Pui la 26 Noi 2010

Legumele se curata, spala si se taie in cubulete potrivite, dupa care se pun in ulei in tigaie separat unele fata de altele, primul se spala, taie si curata prazul in bucati de 3-4 cm si se pune la calit, se lasa pana se inmoaie prazul dupa care se scoate din tigaie si se aseaza pe hartie...

Tagliatelle cu piept de pui

In Paste la 26 Noi 2010

Tagliatellele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet cand sunt fierte se scot se arunca apa in care au fiert si se pune apa rece peste ele. In wok sau tigaie se pune untul in care se calesc cele 2 felii de bacon taiate subtiri si rosiile taiate marunt. Pieptul de pui se...

Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,

In Pui la 26 Noi 2010

Reteta se prepara in 3 etape: 1. Pieptul de de pui, se taie aproape pe jumatate, fileul se sareaza si se va umple cu 4-5 curmale taiate pe jumatate, se va pune pe deasupra un strat fin de ceapa calita, deasupra se vor aranja feliile de ardei:rosu si galben precum si ceapa verde, se va face...

Pui umplut cu ciuperci, costita si legume la tava

In Pui la 26 Noi 2010

Puiul se curata se parleste, se spala si se trece printr-un jet de apa, se tamponeaza pentru a se-ndeparta apa de pe el, se face un dressing cu care se unge puiu, se amesteca: uleiul de masline cu pudra de usturoi, zaharul brun, se adauga sare, cimbru si tarhon si cu aceasta se unge puiul, se...

Tarta "Bucuria culorilor"

In Aperitive / Garnituri la 24 Noi 2010

Se unge cu putin ulei tava de la cuptorul aragazului, se aseaza prima foaie de placinta se unge cu putin ulei se adauga a doua foaie si se repeta procedeul adaugandu-se foaia a treia si se lasa in asteptare. Separat se amesteca bine branza de vaci cu untul pana va rezulta o pasta fina, se...

Coaste de porc si cartofi la cuptor

In Porc la 24 Noi 2010

Cartofii se spala se curata si se taie cu cubulete potrivite. Intr-o tava unsa cu unt se aseaza catofii si se presara rozmarinul peste ei, se sareaza si se da la cuptor la foc potrivit, se lasa 20-25 de minute si se-ncearca. Coastele de porc se pun intr-o marinada formata din: 1 ceapa...

Piept de pui cu legume la gratar

In Pui la 24 Noi 2010

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill aproximativ 15 minute, daca nu este facut se mai lasa. Legumele: vinetele si dovlecei se taie in felii longitudinale, ceapa se taie in sferturi si ardeiul in bucati mai mari urmand a-se a se pune pe grill. Se trece la prepararea...

Supa-crema de brocoli si sparanghel

In Supe la 24 Noi 2010

Se desface in buchetele brocoli si se spala, spanghelul i se inlatura partea lemnoasa si se pune la fiert in apa cu sare, dovlecelul se curata se taie in cubulete mici panandu-se si el la fiert un pic mai tarziu. Se va pune la fiert in apa cu sare, brocoli cu dovlecelul iar sparanghelul...

Coronita de porc cu cartofi la cuptor

In Porc la 24 Noi 2010

Carnea se pune la marinata: 1 capatana de usturoi, 1 legatura ceapa verde, piper boabe, sare, 1-2 linguri de ulei de masline, zeama de la o lamaie mai mare, 1 cana de vin rosu, piper boabe, 50 ml de miere, carnea se unge cu amestecul rezultat se pune in punga speciala si se da la frigider pana a...

File de pangasius cu buchetele de sparanghel

In Pangasius la 24 Noi 2010

Se unge tava de la aragaz cu putin ulei si se va aseza rosiile taiate rondele in straturi, peste rosii asezam file-urile de peste. Separat se va face o pasta din 150 de gr de cascaval, 100 gr susan, 4 catei de usturoi sos tomat, sare si piper, se mixeaza bine de tot, asezam aceasta pasta peste...

Tochitura lu' tanti Florica din Alexeni

In Porc la 17 Noi 2010

 Aseza  tanti Florica, cratita pe plita in care punea ulei de floarea soarelui dupa care se  adauga carnea taiata cubulete, mai  intai carnea de vitel si dupa 15 minute se adauga si carnea de porc. Dupa ce  calea carnea in ulei, sunca si carnatii,  le lasa bine...

Gepuk (Tocanita condimentata de vita)

In Vita la 17 Noi 2010

 Muschiul de vita se pune la fiert se adauga sare si piper si se lasa aproximativ  1 ½ ora, se incearca iar cand este gata se ia de pe foc, se lasa la racit. In acelas timp se adauga ceapa se piseaza toate condimentele(galangar,nucsoara,coriandru) si se pun impreuna cu celelalte...

Ayam Rica-Rica (Pui fript si condimentat cu chilli)

In Pui la 17 Noi 2010

Bucatile de piept de pui se pun la prajit separat in ulei, se lasa pana prind o culoare frumoasa aurie-maronie, dupa care se scot pe servetele absorbante pentru a indeparta surplusul de ulei. Intr-o alta tigaie se inginge uleiul si se soteaza ceapa salota, ustoroiul,chilli, lemon grass si...

Mickey Mouse

In Mancare copii la 15 Noi 2010

Se face un pat de salata verde, pe el se aseaza o felie de cascaval, pe aceasta se aseaza, felii de de sunca facute evantai care se vor prinde cu o scobitoare pe ea se aseaza 1/2 de rosie(reprezentand capul lui Mickey Mouse), se taie cealalta felie de cascaval si din ea se fac:urechile, ochii si...

Smecherul Catel sau Pluto

In Mancare copii la 15 Noi 2010

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Se aseaza cele 2 felii de paine, parizerul se face rulouri si se prinde cu o scobitoare, la fel cele 2 felii de salam de Sibiu din care se face palaria una se ruleaza iar cealalta se pune pe post de suport de...

Crocodilul buclucas

In Mancare copii la 15 Noi 2010

Se taie un castravete cu aparatul special(pentru a-i apare corpul spiralat) se lasa decat capatul netaiat, se taie colturile de la bagheta si se decupeaza in paine, se fixeaza capetele castravetelui pe paine, intre spiralele corpului crocodilului se pun feliute de ridichii, pe capul crocoditului...

File de macrou cu legume sotate

In Peste la 15 Noi 2010

Se ia pestele daca este congelat se lasa sa se dezghete la frigider fara al forta, dupa ce este dezghetat se trece la curatarea, transarea si spalarea pestelui, se tamponeaza pentru indepartarea surplusului de apa, se portioneaza se sareaza, pipereaza si se aseaza bucatile de peste la gratar....

Afisate 301 - 330 din 432 retete    

Postari recente

publicat la 23.11.2017

Enchilada cu carne de pui

publicat la 07.08.2017

Tacos de peste

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu(biban rosu) prajit

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor

de Caty 3

ieri la 16:35

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

pe 16.11 la 20:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]