publicat la 09.01.2024
publicat la 09.01.2024
publicat la 12.09.2022
De astăzi eşti aproape miliardar, dar dacă nu crezi în Hohoscop, statutul ăsta poate dura mult şi bine. Dacă peste o săptămână eşti tot “aproape”, e numai vina ta.
Bucataras.ro
[email protected]
Sos de hrean
Untul se infierbanta intr-un vas mic -respectiv o tigaita . Adaugati faina alba si amestecati . Se da focul la minim si se stinge cu smantana . Incorporati hreanul si amestecati . Presarati pe deasupra piper rosu macinat sau chilli . Folositi sosul servit caldut...
Sos marocan Chermoula
Prepararea este foarte simpla. Mai mult timp dureaza pregatirea condimentelor. Stoarceti lamaia. Curatati si pisati usturoiul. Spalati, zvantati si tocati patrunjelul verde. Amestecati toate condimentele intr-un bol. Am folosit jumatate din cantitate pentru...
Poppy Seed Dressing
Se pun toate ingredientele intr-un bol. Amestecati bine totul. Veti obtine un sos care aspect de maioneza cu seminte de mustar. Cantitatea obtinuta am folosit la doua salate. Jumatate de cantitate a fost pusa la pastrat in frigider pana la salata de maine.
Sos minunat - pentru marinat carne dupa model ardelenesc
Spalati rozmarinul si cimbrul verde. Tocati marunt aceste verdeturi. Curatati usturoiul si-l tocati marunt. Amestecati toate ingredientele. Adaugati in sosul de rosii. Folositi sosul la marinarea carnurilor. Acest sos merge foarte bine la...
Chutney cu zmeura, mango, pere si portocala
Spalati fructele . Se curata mango de coja si sambure .Se toaca marunt . Se curata portocala de coja si se taie cubulete . Se curata para de coja si seminte si se taie marunt . Puneti fructele maruntite la fiert impreuna cu zmeura intr-un vas cu fundul gros ....
Mujdei pufos
Usturoiul se da prin presa de usturoi. Frecati cu ajutorul unei lingurite usturoiul cu sare si ulei. Adugati laptele si omogenizati. Se amesteca totul cu apa minerala Gustati si sarati daca mai este nevoie. Daca doriti ca mujdeiul sa fie mai subtire sau este...
Sos cu hrean si wasabi
Usturoiul se curata si se toaca . Idem ardeiul iute rosu . Se pune intr-un vas de blender usturoiul , ardeiul iute zeama de lamaie , sare , patrunjelul ,pasta de hrean si cea de wasabi . Se toarna incet uleiul si in acelasi timp se blenduieste cu ajutorul mixerului vertical de mana . La...
Sos de iaurt
Curatati si spalati legumele . Iaurtul se amesteca cu ulei , zeama de lamaie , coaja razuita de lamaie si sare . Taiati cubulete castravetele si ardeii, tocati usturoiul . Amestecati legumele taiate cu sosul de iaurt si cu patrunjel verde . Decorati sosul presarand fulgi de chilli ,...
Sos pentru peste
legumele se curata si se spala . Patrunjelul si usturoiul se toaca marunt. Ardeiul se taie cubulete . Se amesteca toate ingredientele condimentand dupa gust .
Sos pentru oua rosii
verdeturile se toaca si se amesteca cu restul ingredientelor .