publicat la 09.01.2024
publicat la 09.01.2024
publicat la 12.09.2022
De astăzi eşti aproape miliardar, dar dacă nu crezi în Hohoscop, statutul ăsta poate dura mult şi bine. Dacă peste o săptămână eşti tot “aproape”, e numai vina ta.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata nemteasca cu cartofi
Cartofii fierti se curata si se feliaza. Rosiile se spala si se taie jumatati. Castravetii murati se taie rondele. Ceapa rosie se curata si se feliaza rondele subtiri. Sarati ca ceapa sa aiba timp putin sa se inmoaie. Amestecati intai uleiul cu mustar, hrean si...
Wiener schnitzel -snitel vienez
Bucatile de carne se bat bine cu batatorul de snitele pana se subtiaza. Sarati carnea cu ajutorul rasnitei cu sare si fulgi de chilli. Piperati usor. Pregatit doua farfurii intinse. Intr-una puneti faina alba. In cealalta farfurie puneti pesmetul. Spargeti ouale pe...
Panettone umplut cu inghetata
Se tapeteaza o forma de tort cu folie alimentara si cu felii de panettone . Se stropeste blatul cu rom . Se umple cu inghetata preferata amestecata cu fructe confiate . Se pune la sfarsit ,, capac'' cu o felie de panettone . Se pune la congelator pana in momentul...
Salsa de rosii a la Gino
Rosiile se spala se taie felii , . Deasupra se pun maslinele curatate de samburi si frunzele de busuioc verde ,spalate . Se asezoneaza dupa gust cu sare [ nu prea multa si maslinele contin sare], zeama de lamaie si ulei de masline . Se amesteca salata si se serveste si...
Risotto fara orez
Se taie cuburi baconul si se caleste in ulei pana devine crocant . Ceapa se curata, se spala , se toaca marunt si se pune peste bacon . Se aduga si pastele fainoase sub forma de orez si se prajesc putin impreuna . Adaugati vinu, sare si apa cat sa acopere cu mai mult de un deget...