marieta

1

Bucataras
incepator

Kirchheim unter Tek

Bucataras din 11.03.2010

RETETE54
PRIETENI32
Retete

Rulouri cu frisca

In Prajituri la 19 Aug 2011

Preparare Rulouri cu frisca Pentru aluat se bat ouale cu sarea, praful de copt, apa si uleiul, apoi se pune faina pana iese un aluat bun de lucrat cu el. Se intinde tot aluatul intr-o foaie subtire. Untul se imparte in 3 parti egale. Se unge foaia intinsa cu o bucata de unt, se intinde egal...

Chiftele cu piure si sos de rosii

In Mancaruri cu carne la 14 Aug 2011

Preparare chiftele cu piure si sos de rosii Carnea se amesteca cu painea inmuiata si stoarsa, cartoful curatat si ras, impreuna cu usturoiul si ceapa pe razatoarea mica, oul, condimentele si verdeturile. Se amesteca bine, apoi se dau prin faina si se prajesc la foc moderat sa se patrunda...

Pizza

In Pizza la 14 Aug 2011

Preparare pizza: Se pun intr-un castron apa calda ,sarea,uleiul si faina, sa devina un aluat bun de framantat. Se framanta bine pana se desprinde de pe peretii castronului. Se lasa la dospit acoperit cu un prosop,30 de minute. Se taie marunt salamul si sunca, legumele felii. Cand a dospit...

Papricas de pui

In Pui la 12 Aug 2011

Ceapa se curata, se taie marunt, apoi se pune la calit intr-o cratita cu ulei, avand grija sa se amestece mereu. Se curata si se taie marunt si gogosarul si capia marunt si se pune peste ceapa. Cand aceasta a devenit sticloasa se pun pulpele spalate si taiate in sase bucati. (eu scot pielea de pe...

Clatite cu branza, cascaval si nutella

In Dulciuri la 12 Aug 2011

Se bat oaule cu sarea, bicarbonatul, laptele, apa minerala, apoi se adauga faina pana se face un aluat ca o smantana subtire. Se lasa sa se odihneasca 30 de minute. Se prajesc clatite in tigaia unsa cu ulei. Eu le-am prajit la doua tigai si in una am facut clatitele cu branza,asa: am turnat...

Friptura de porc cu piure de cartofi

In Porc la 8 Aug 2011

Mod de preparare pentru friptura de porc cu piure de cartofi Carnea se spala si se taie felii groase de 2 cm. Se pune in cratita cu uleiul si un pahar de apa. Se lasa sa fiarba pana scade si incepe sa se prajeasca carnea. Atunci se condimenteaza cu sare, piper,si cimbru. Dupa ce s-a rumenit...

Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur

In Pangasius la 8 Aug 2011

Mod de preparare pentru pangasius pane cu garnitura de cartofi natur : Pestele se taie in bucati potrivite, se sareaza, se pipereaza. Se bat ouale cu sare, piper, cateii de usturoi dati pe razatoare, laptele si faina sa iasa ca aluatul de clatite. Se pune ulei la incins, se dau bucatile de...

Ciorba de fasole verde

In Ciorbe la 8 Aug 2011

Inainte caleam legumele in ulei si iesea foarte gustoasa ciorba de fasole verde , dar aveam arsuri la stomac dupa ce mancam. Acum toate legumele le fierb!! Se pune apa la fiert intr-o oala unde vrem sa facem ciorba de fasole verde . Separat punem apa la fiert pentru a opari fasolea verde...

Tort savarina

In Torturi la 7 Aug 2011

blat/se framanta toate bine cu mixerul, se lasa la dospit, apoi se pune compozitia in tava, se unge cu ou si se coace. intre timp se face budinca si se lasa la racit. se bate frisca spuma tare cu laptele si apa minerala, apoi se da la frigider.  cand se raceste, blatul se taie in...

Cozonac cu stafide fara zahar

In Prajituri la 6 Aug 2011

Ouale se bat spuma cu sarea apoi se adauga pe rand iaurtul,laptele incalzit cu margarina,uleiul,esentele,drojdia,coaja de lamaie. Se mixeaza bine apoi se adauga cate putina faina mixand intruna cand sa mai ingrosat aluatul am schimbat paletele de la mixer cu cele pentru framantat. Am mixat...

Tort Lacul lebedelor

In Torturi la 21 Iul 2011

blatul: Se separa ouale se bate albusul cu un praf de sare apoi se pune praful de copt. Se bate in continuare pana se topeste zaharul. Galbenusurile se freaca separat cu apa, uleiul si coniacul. Se pune peste albusuri, apoi se pune faina cernuta toata odata si se amesteca usor. Se toarna...

Rulada cu crema de vanilie

In Prajituri la 8 Dec 2010

blat: se separa ouale si se bat albusurile spuma cu un praf de sare si la urma se pune praful de copt si se bate in continuare. galbenusurile se freaca cu zaharina,apa si apoi se amesteca cu albusurile si se pune faina amestecand usor. se pune in tava peste hartie de copt si se coace la...

Burta de porc la cuptor

In Porc la 7 Dec 2010

burta se taie felii, cartofii se curata si se taie dupa preferinta. Intr-o tava ce merge la cuptor se aseaza cartofii stropiti cu ulei , sare, piper si boia. Se amesteca putin si deasupra se aseaza carnea se da si ea cu sare, piper si boia, apoi se da la cuptor pana cartofii sunt facuti sub...

Vinete umplute

In Mancaruri cu carne la 2 Dec 2010

se taie coditele vinetelor, apoi se taie in doua si se scobesc putin din miez. Se oparesc pt 5 minute in apa clocotita cu sare, se scot si se lasa la scurs. O ceapa se toaca marunt si se caleste putin in ulei, apoi se adauga carnea si se calesc impreuna. Se da deoparte se amesteca cu painea...

Tort cu dragoste!!

In Torturi la 30 Noi 2010

se separa ouale,se bate albusul spuma tare cu sarea si apoi se adauga praful de copt. separat se freaca galbenusurile cu zaharina, coaja de lamaie si apa se toarna peste albusuri si se pune faina amestecandu-se usor. se toarna intr-o forma de tort si se coace la cuptorul preincalzit...

Chiftelute din legume cu garnitura de fasole boabe (de post)

In Mancaruri de post la 29 Noi 2010

se curata se spala si se rad legumele pe razatoarea cu gauri mici.apoi se condimenteaza se amesteca cu faina si se fac chiftelute care se dau prin faina sau pesmet si se prajesc in ulei mult pana se rumenesc,apoi se scot pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei.intre timp se...

Rulouri din piept de pui cu garnitura de mazare

In Pui la 29 Noi 2010

se taie pieptul de pui in feli subtiri si se bat putin avand grija sa nu se rupa.apoi pe fiecare felie se pune feli subtiri de unt si bucatele de caizer si se presara cu sare ,piper si patrunjel tocat, se ruleaza si se prinde in scobitori apoi se dau prin faina ou si pesmet apoi se prajesc in...

Tort cu capsuni si frisca

In Torturi la 7 Iul 2010

blatul: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat cu un praf de sare si cand se intaresc se pune praful de copt si se bate bine. Separat galbenusurile se freaca cu indulcitorul,apa,uleiul si faina. Apoi se amesteca cu albusurile avand grija sa nu se lase. Eu n-am avut forma de...

Covrigei sarati

In Aperitive / Garnituri la 6 Iul 2010

se bat 2 oua cu sarea,drojdia(se pune cubul de drojdie intreg nedizolvat)smantana, se bate bine cu telul pana la omogenizare apoi se adauga restul ingredientelor si faina treptat pana iese un aluat bun de lucrat cu el. se lasa o ora la dospit acoperit cu un prosop apoi se fac forme de...

Tort Joly

In Torturi la 3 Iul 2010

blatul: se separa albusurile de galbenusuri care se bat cu un praf de sare apoi cand sa intarit se pune praful de copt si se mai bate bine.galbenusurile se freaca bine cu zaharina,uleiul ,apa,esenta,apoi faina.se omogenizeaza bine apoi se amesteca cu albusurile cu grija sa nu se lase! se pune...

Friptura de porc la cuptor

In Porc la 2 Iul 2010

Se taie carnea in bucati potrivite, se curata usturoiul si se piseaza apoi se amesteca cu toate ingredientele intr-un vas incapator.  Trebuie ca marinata sa acopere carnea. Se acopera cu o folie de plastic si se da la frigider pentru 12 ore. Se pune carnea cu tot cu marinata intr-un vas...

Prajitura cu mere

In Prajituri la 2 Iul 2010

Merele se curata si se taie feli subtiri. Se tapeteaza o tava mare de aragaz cu hartie de copt,se asaza merele taiate, se presara cu scortisoara si gris. Ouale se separa, galbenusurile se freaca cu zaharina,coaja de lamaie ,vanilia, iaurtul,uleiul si la urma cu faina. Albusurile se bat spuma...

Galuste de gris cu iaurt

In Dulciuri la 2 Iul 2010

Se pun intr-un vas la foc laptele cu iaurtul,  cu un varf de cutit de sare. Cand clocoteste se pune grisul amestecand intruna cu telul sa nu se faca cocoloase. Cand a fiert (cam 5 minute) se trage deoparte apoi se pune untul, zaharina si aromele. Se lasa la racit. Intre timp se prajeste...

Salata de fructe

In Dulciuri la 2 Iul 2010

pepenele se taie in doua si se scot semintele,apoi cu o lingurita se scoate putin miez danduse o forma de castronas.se adauga miezul de pepene,in amandoi se taie banana feli se imparte egal apoi se pun capsunile taiate in patru!deasupra se picura putin sirop de menta! se da la frigider pentru 2...

Afisate 31 - 54 din 54 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]