Faina de grau si cea de secara se amesteca. Drojdia se amesteca cu apa si cu zaharul. Se adauga cateva linguri din amestecul de faina si se lasa sa stea 15 min.
Intr-un vas incapator se pune amestecul de faina.Se adauga semintele si sarea. Cand apa cu drojdia a inceput sa faca basici...
Se amesteca faina,drojdia,zaharul sarea si 500ml apa.Se amesteca usor pana se leaga aluatul.Daca mai e nevoie,se mai adauga restul de apa. Se framanta in continuare,adaugand ulei de masline.Se continua framantatul pana rezulta un aluat elastic,pufos,potrivit de moale care...
Intr-un bol se toarna apa,drojdia,zaharul si un pic de faina.Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia si se lasa la cald pana se activeaza drojdia. Se adauga uleiul si sarea si se amesteca bine.
Apoi se adauga faina putin cate putin,framantand pana se leaga bine...
Paine de secara cu seminte
Faina de grau si cea de secara se amesteca. Drojdia se amesteca cu apa si cu zaharul. Se adauga cateva linguri din amestecul de faina si se lasa sa stea 15 min. Intr-un vas incapator se pune amestecul de faina.Se adauga semintele si sarea. Cand apa cu drojdia a inceput sa faca basici...
Focaccia de casa italiana
Se amesteca faina,drojdia,zaharul sarea si 500ml apa.Se amesteca usor pana se leaga aluatul.Daca mai e nevoie,se mai adauga restul de apa. Se framanta in continuare,adaugand ulei de masline.Se continua framantatul pana rezulta un aluat elastic,pufos,potrivit de moale care...
Paine de casa
Intr-un bol se toarna apa,drojdia,zaharul si un pic de faina.Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia si se lasa la cald pana se activeaza drojdia. Se adauga uleiul si sarea si se amesteca bine. Apoi se adauga faina putin cate putin,framantand pana se leaga bine...