publicat la 11.02.2013
publicat la 09.02.2013
publicat la 07.02.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciulama de pui
Punem puiul la fiert cu vegeta si ceapa, lasam sa fiarba si cand e aproape fiert taiem usturoiul,punem o tigaie la foc si topim untul . Punem usturoiul la calit si adaugam faina, o prajim foarte putin si adaugam putin cate putin din supa in care a fiert puiul amestecand...
Aripioare crocante
Aripioarele le fierbem 15 minute, dupa care le scoatem pe o hartie absorbanta si batem oule bine si adaugam pesmet sa facem o pasta sa nu fie nici subtire nici groasa. Punem cate putin pana devine ca o pasta, aripioarele le condimentam dupa care punem uleiul la incins si dam aripioarele...
Mancarica de ficatei si inimi de pui
Punem ceapa la prajit Cand s-a imuiat punem ficatei si inimile la prajit impreuna cu ceapa Lasam cam 5 minute dupa care punem apa cat sa le acopere,punem piper si sare dupa gust,magheran,foaie de dafin si lasam sa fiarba cam 15- 20 minute, dupa care facem o pasta din faina ,pasta de...
Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa
Iata cum se prepara Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa Punem ceapa la prajit in ulei pana devine sticloasa, adaugam morcovul lasam mai un minut dupa care punem aripioarele de pui le lasam putin , apoi adaugam apa cat sa le acopere, piper si cimbru si lasam la...
Gulas de porc
Punem carnea la prajit in ulei, o lasam pana se rumeneste dupa care o scoatem si punem ceapa tacata, o lasam si pe ea pana se sticleaza, punem si ardeiul tocat marunt, mai lasam putin, dupa care punem carnea , adaugam cartofii taiati cubulete, apa cat sa ii...
Cotlet de porc in sos de rosii
Cotletul il taiem felii,il condimentam cu sare si piper,il punem deoparte si zdrobim usturoiul si il frecam bine cu uleiul si putina sare pana devine o pasta,dupa care o amestecam cu pasta de toamte, vinul si apa. Ungem tava cu untura si punem carnea, peste carne punem sosul de rosii si...
Ardei umpluti
Taiem ceapa marunt si o punem la prajit in putin ulei si o lasam pana se imoaie, punem si o lingurita de boia. Curatam ardei de seminte si codite. Amestecam carnea cu ceapa prajita ,piper,sare dupa gust, orezul care l-am spalat, cimbru. Amestecam bine dupa care umplem ardeii. Dupa ce am...
Chiftelute marinate
Incepem cu chiftelele,amestecam carnea cu un ou,painea imuiata in apa si stoarsa, usturoiul presat, faina, ceapa taiata cat mai marunt, sare, piper, marar si faina. Amestecam bine si formam chiftelutele cu mana uda, apoi le punem la prajit in ulei incins. Facem sosul: taiem ceapa...
Sarmalute cu varza dulce
Varza se pune la oparit in apa amestecata cu otet si sare dupa gust,ceapa o taiem marunt si o punem la calit in 3 linguri de ulei,dupa ce sa calit adaugam carnea amestecata cu bucata de salam care prealabil l-am tocat cu robotu,boiaua,condimentele,lasam putin ,dupa care punem orezul si lasam...
Tocanita de cartofi cu carnat
Punem uleiul la incalzit ,punem carnatul putin la prajit dupa care adaugam ceapa, lasam la calit pana se sticleaza adaugam ardei si morcovi lasam putin la calit si apoi punem 1 lingurita de boia dupa care adaugam cartofii si apa cat sa ii acopere, sare, piper, foaia de dafin.Se lasa la fiert pana...
Pui pe sare
Puiul se spala bine eu il cumpar din supermarkat, daca e de casa e mai bun, se condimenteaza cu condiment . Atentie, nu se mai pune sare pe el pt ca isi ia din sarea care se pune in tava. Se umple puiul cu legume, adica cartoful taiat, morcovul, usturoiul, ceapa. Se pune sarea in tava...