lacrimioara

1

Bucataras
incepator

barcelona

Bucataras din 19.09.2010

RETETE77
PRIETENI53
Retete / Dulciuri

Tort de ciocolata

In Torturi la 4 Ian 2011

Se separa galbenusurile de albusuri, albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se amesteca cu uleiul dupa care se pun in albusurile batute spuma. Se amesteca usor, se pune si faina amestecata cu praful de copt si cacaoa. Se da la copt cam 25 minute la 160 -180 grade. Dupa ce s-a copt se...

Prajitura cu suc de portocale

In Prajituri la 2 Ian 2011

Preparare blat: ouale se separa se bat albuasurile spuma cu zaharul,galbenusurile spuma tare dupa care adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul si faina amestecata cu praful de copt si cacaua se amesteca bine ,dupa care se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt cam 25 minute la 180...

Cozonac

In Dulciuri la 27 Dec 2010

Intr-un bol punem drojdia cu o lingura de zahar si 2 de faina si putin lapte caldut din cele 300 ml. Amestecam bine si lasam la dospit cam 15 -20 minute. Galbenusurile le amestecam cu zaharul si sarea pana devine ca o crema. Intr-un vas incapator punem faina,adaugam drojdia...

Strudel cu dovleac

In Prajituri la 16 Dec 2010

Dovleacul il dam  prin razatoare si il punem la calit cu zaharul tos si vanilat, untul si lasam pana scade toata zeama. Il lasam sa se raceasca sa nu fie fierbinte cand il punem in aluat ca se imoaie aluatul (la fel procedam si cu merele). Punem aluatul pe planseta de lucru care...

Chec in doua culori

In Dulciuri la 5 Dec 2010

Albusurile le batem spuma cu zaharul si sarea,adaugam galbenusurile pe rand,apoi  faina amestecata cu praful de copt amestecam bine pana la omogenizare, dupa care impartim compozitia in 2 pt ca intr-una o sa punem crema de cacao. Crema de cacao o facem asa: punem toate ingredientele la...

Baigli cu nuca

In Prajituri la 20 Noi 2010

Punem drojdia in putin lapte caldut amestecat cu o lingura zahar si lasam sa dospeasca 10 minute.Punem faina intr-un bol adaugam untu la temperatura camerei , galbenusurile,restu de zahar, maiaua adica drojdia dospita,sarea si framantam cu laptele caldut ,laptele il punem pe rand pana devine un...

Piersici

In Prajituri la 7 Noi 2010

PREPARARE ALUAT: se amesteca bine oule cu zaharul, adica le mixam ,dupa care se pune bicarbonatul,uleiul si faina.Se framanta bine pana obtinem un aluat mai elastic ,din el formam bilute mai mici si le punem in tava tapetata cu ulei sau cu hartie de copt , le punem in tava una langa alta sa nu...

Prajitura frageda cu mere

In Prajituri la 28 Oct 2010

Merele se curata, se dau pe razatoare si se pun cu zaharul si untul la calit si se calesc pana scade zeama. La final punem scortisoara. Se lasa la racit si ne ocupam de foi. Amestecam faina cu untul pana se faramiteaza, adaugam zaharul, sarea, praful de copt stins in zeama de lamaie si ouale...

Prajitura desteapta cu ciocolata alba

In Prajituri la 12 Oct 2010

Galbenusurile se separa de albusuri, galbenusurile se amesteca cu zaharul si ciocolata alba topita ,faina si laptele. Albusurile se bat spuma tare si amestecam cu compozitia de la galbenus. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in tava se baga la cuptor 1 ora primele...

Cornulete cu dulceata

In Prajituri la 23 Sep 2010

untul impreuna cu branza philadelphia la temperatura camerei se amesteca bine cu mixerul, apoi se adauga faina. O sa iasa un aluat moale care se pune in folie si se da la frigider 2 -3 ore. Se scoate coca se imparte in 3 si se intinde patrat. Se taie patratele mici se pune dulceata si se...

Afisate 31 - 40 din 40 retete    

Postari recente

publicat la 11.02.2013

Fartons (bastonase pufoase)

publicat la 09.02.2013

Prajitura cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Esti imprevizibil ca de obicei. Si azi vei starni admiratie si ingrijorare.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]