Mirela Suba

1

Bucataras
incepator

Kisselbach

Bucataras din 13.02.2013

RETETE20
PRIETENI45
Retete

Carne de porc cu sote de ciuperci

In Porc la 18 Sep 2015

Carnea preparata în bait, se prăjește în tigaie. Ciupercile se scurg de apa și se prăjesc în ulei,apoi se adaugă sare și piper. Când sunt fierte se face amestec din smântână și foarte puțin lapte. Dacă doriți mai gros se adaugă faina. Se...

Carne de porc in bait

In Porc la 18 Sep 2015

Carnea se tranșează ca și cea pt șnițele, dar de grosimea unui deget.  Într-un bol se pun sare, piper, boia, cantitatea lor sa fie de o linguriță, ulei. Se pun bucățile de carne,se amesteca și se pune un rand în bol,apoi ceapa tăiată julien și căței de usturoi...

Paste cu felii sunca cruda

In Spaghete la 5 Noi 2013

Pastele se pun la fiert cu un praf de sare. Felii de sunca cred se taie felii de dimensiunea de 1 cm. Cascavalul se rade. Usturoiul se taie marunt sau se da prin masina de pisat usturoi. Intr-o tigaie se pune ulei de masline(cativa stropi) apoi se pune usturoiul si felii de sunca...

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2013

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga galbenusurile si lingurile de ulei si lapte. Praful de copt se amesteca cu faina si apoi se adauga in compozitie,daca este groasa compozitia,se mai adauga lapte. Apoi se adauga branza rasa si se amesteca si apoi carnatul cabanos taiat si...

Ardei umplut cu branza

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2013

Se iau ardeii curatati de pielita si se taie in jumatate. Separat intr-un bol se pun ingredientele metionate si se amesteca pana devin ca o crema Se ia cate un ardei, se umple si se ruleaza, apoi se pune pe farfurie.

Crenvursti in aluat (putulici)

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2013

Se pun toate indredientele intr-un lighean mediu, apoi se pune bicarbonatul stins cu otet si se apuca la framantat si se adauga treptat faina pana se face o coca. Crenvurstii se taie in doua si dupa aceea se ia cate o jumatate, se face o bila din aluat si se pune cate un crenvurst. Din coca se...

Musuroi de cartita

In Prajituri la 5 Noi 2013

Blatul: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma si se adauga putina sare. Apoi adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat,dupa ce s-a topit zaharul cat de cat se adauga galbenusurile, apa, uleiul si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cacaoa, apoi cernute in...

Ciuperci la cuptor

In Mancaruri de legume la 6 Iun 2013

Ciupercile se curata si se scoate coada. Se pun in tava pe foaia de pergament. Coditele se taie marunt cu ceapa si se pun in tigaie cu putin unt sa se rumeneasca,apoi se adauga vegeta si patrunjelul. Dupa ce este gata umplutura,in ciuperci se pune cate un varf de cutit de unt si apoi...

Tort de vara :)

In Torturi la 29 Mai 2013

Separam galbenusurile de albus. Albusurile se bat cu putina sare apoi se adauga treptat cele 5 linguri de zahar pana cand se intareste albusul. Se pune treptat cate un galbenus si se pun cele 5 linguri de ulei treptat ca la maioneza si se bate in continuare. Intr-un bol se amesteca cele...

Varza pane

In Mancaruri de legume la 29 Mai 2013

Apa se pune la fiert cu sare si cu varza intreaga. Dupa ce varza s-a oparit,se scoate din oala si se lasa la scurs. Dupa ce s-a scurs si e rece,se taie felii si se dau cu sare si piper. Intre timp se face un amestec din oua - se bat ouale bine si se adauga sare si piper si faina cat...

Desert "Bulgarasi" de cacao

In Prajituri la 6 Mai 2013

Biscuitii populari se macina marunt la robotul de bucatarie. Intr-o oala se pun zaharul si apa sa se topeasca, apoi se adauga Rama Maestro si dupa ce s-a topit totul se ia oala de pe foc si se adauga biscuiti maruntiti, amestecand bine. Se adauga cacaua, apoi romul si se amesteca pana se...

Rulada cu carne tocata

In Mancaruri cu carne la 29 Apr 2013

Carnea tocata se amesteca intr-un bol cu sare,piper,vegeta,patrunjelul tocat si ceapa tocata marunt si cu cele 2 oua. Se imparte in doua,o jumatate se intinde pe masa pe feliile de sunca cruda-afumata  si se pun ouale fierte si se ruleaza,si deasupra se mai pun felii de sunca ca sa...

Pizza fara blat

In Pizza la 29 Apr 2013

Ouale se bat cu mixerul intr-un bol mai mare,se adauga apoi uleiul si treptat faina. Dupa ce devine ca si o crema mai groasa se adauga oregano si ketchup-ul,apoi ciupercile taiate marunt si cabanosul si salamul. Intr-o tava se pune foaie pergament si apoi se pune aluatul obtinut,se rade...

Tort cu crema de iaurt si ananas

In Torturi la 29 Apr 2013

Blatul : 3 albusuri se bat cu 3 linguri de zahar si se bat pana devine o crema groasa si lucioasa,se adauga apoi 3 galbenusuri si treptat se adauga si faina. Intr-o tava forma de tort,se pune foaie pergament si apoi se pune inelul si se blocheaza,se toarna aluatul pentru blat obtinut. Se da...

Pulpe pui cu mazare in sos de smantana

In Pui la 19 Apr 2013

Pulpele de pui se spala si si se curata si se taie ciocanelele de partea superioara,apoi se pun la fiert intr-o oala timp de jumatate de ora. Intre timp se curata ceapa si morcovul,ceapa se taie marunt,iar morcovul il radeti pe razatoare.Se spala si mazarea. Intr-o tigaie se pune ulei la...

Ceapa cu maioneza si chiftele de porc

In Aperitive / Garnituri la 19 Apr 2013

Ceapa se curata de coaja si se taie julien cat mai subtire,daca aveti robot de bucatarie se poate felia. Intre timp se pune apa la fiert cu 2 lg otet si foi de dafin. Ceapa dupa ce se taie julien,se pune sare peste si se stoarce de zeama lasata,apoi se pune in apa care fierbe cu otet si foi de...

Crema de branza cu ceapa verde

In Aperitive / Garnituri la 19 Apr 2013

Branza se sfarma  cu furculita pana devine pasta si apoi se pune sarea si smantana,sare dupa gust. Ceapa de taie marunt si apoi se adauga in crema. Se poate servi imediat pe paine prajita sau paine simpla! Pofta Mare!

"PISCOTZEL"

In Torturi la 19 Apr 2013

Piscoturile se inmoaie in sirop de ananas(daca nu va ajunge,faceti apa cu zahar,are acelasi efect),se rup in doua si se pun in tava cu fund detasabil pentru copt tortul. Dupa ce ati pus piscoturile rupte in doua si arata ca un gard,piscoturile intregi se aseaza pe fund sub forma de pat,se pune...

Piscot cu frisca si ananas

In Prajituri la 19 Apr 2013

Piscoturile se inmoaie in siropul de la ananas,se rup in doua si se pun in bol mic pentru salata,se pun cate 4 bucatele,intre ele se pun bucatele de ananas,se face numai patul. Apoi se pune frisca un strat. Dupa ce se pune primul strat de frisca,se pun din nou bucatele de ananas si din nou...

Betisoare picante pentru aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 13 Feb 2013

   Se taie pieptul de pui dupa ce se spala si se lasa sa se scurga apa de pe el,apoi se taie pietul in doua ca apoi,sa se taie felii cat mai subtiri din piept si sa ajunga ca si betisoare.    Apoi,intrun bol mai mare,se face din faina 50 gr si un plic de chilli...

Afisate 1 - 20 din 20 retete    

Postari recente

publicat la 18.09.2015

Carne de porc cu sote de ciuperci

publicat la 18.09.2015

Carne de porc in bait

publicat la 05.11.2013

Paste cu felii sunca cruda

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]