publicat la 08.04.2017
publicat la 08.04.2017
publicat la 08.04.2017
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Pizza
Intindem aluatul de pizza pe masa infainata,adaugam in tava tapetata cu hartie de copt, Amestecam sosul de rosii cu busuioc,sare,piper,oregano, Ungem aluatul cu sosul de rosii, Adaugam salamul taiat cubulete,gogosar,masline, Batem 3 oua si adaugam peste blat,adaugam deasupra branza...
Pizza cu cartofi
Se amesteca faina cu sarea si zaharul,facem gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta,untul la temperatura camerei,apa treptat, pana rezulta o coca nelipicioasa,acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Spalam cartofii si ii punem la fiert cat sa intre...
Pizza chifla
Dizolvam drojdia in apa calduta, Intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea si amestecam,facem gaura in mijloc adaugam drojdia,oul batut si uleiul,treptat adaugam laptele caldut pana rezultam o coca elastica si nelipicioasa, Acoperim si lasam la dospit Amestecam ketchap cu condimente dupa...
Pizza cu ton si ananas
Se dizolva drojdia in apa calduta,adaugam zahar si 1 lingura faina,amestecam si lasam deoparte pana face besicute. Faina o punem intr-un bol,facem gaura in mijloc, adaugam drojdia,uleiul,pe margine, adaugam sarea,si incepem sa framantam adaugand treptat laptele caldut,daca mai este nevoie...
Mini pizza rulata
Amestecam drojdia cu zaharul si putina apa calduta, Intr-un bol amestecam faina cu sarea,facem gaura in mijloc adaugam untul la temperatura camerei,drojdia si treptat adaugam laptele,framantam o coca nelipicioasa,acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul, Cascavalul il dam prin...
Pizza cu brocoli
Amestecam faina cu sarea si zaharul,facem gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in apa calduta,galbenusul,si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta,pana rezulta o coca nelipicioasa,la final adaugam uleiul si mai framantam putin,acoperim si lasam pana isi dubleaza volumul, Ceapa...
Pizza cu dovlecei
Se dizolva drojdia in apa calduta, Intr-un bol amestecam faina cu zaharul si sarea,facem gaura in mijloc adaugam drojdia si uleiul,incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta,framantam pana rezulta o coca omogena si nelipicioasa,acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul,...
Paine cu usturoi
Amestecam drojdia cu putin lapte caldut si lasam deoparte 5 minute Faina o amestecam cu sarea, facem o gura in mijloc, adaugam ouale batute, usturoiul pisat si drojdia, untul moale si incepem sa framantam adaugand treptat laptele caldut. Framantam pana rezulta un aluat care nu se va lipi de...
Paine pentru sandvisuri
Drojdia o dizolvam in putina apa calduta, amestecam si lasam 5 minute sa faca besicute Intr-un vas mai mare amestecam faina cu sarea si facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia, mierea si incepem sa framantam adaugand treptat sana si kefirul, la final framantam cu untul topit si racit,...
Paine cu cartofi
Cartofii ii spalam si ii fierbem in apa cu sare. Cand au fiert ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii curatam dupa care ii dam prin razatoare. Intr-un vas mai mare amestecam faina cu sarea, zaharul si cartofi. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta,...
Paine cu faina neagra
Intr-un vas adaugam faina alba si cea neagra, sarea, zaharul si amestecam. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, adaugam uleiul si laptele si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Acoperim si lasam la dospit cca 1 ora Cand a crescut...
covrigi cu mac
Faina cernuta o amestecam cu sarea, zaharul si drojdia, facem o gaura in mijloc, adaugam laptele caldut, margarina si incepem sa framantam adaugand treptat apa la temperatura camerei. Framantam un aluat elastic si nelipicios, acoperim si lasam la dospit cca 20 minute. Impartim coca in bucati...
Chifle cu cascaval
Amestecam faina cu sarea si cascavalul dat prin razatoare,(am oprit o feliuta)facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, adaugam zaharul si 1 lingura de faina si amestecam, acoperim si lasam la dospit cca 15 minute Adaugam untul moale si iaurtul si incepem...
Chifle cu branza
Amestecam faina cu sarea, zaharul, branza (o dam prin razatoare) si semintele Facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute si drojdia, untul topit si racit. Amestecam si incepem sa framantam adaugand treptat apa minerala (daca mai este nevoie se adauga faina sau apa). Framantam o coca pe care...
Pizza cu pui si salam
Faina se amesteca cu un praf de sare si zaharul. In mijloc adaugam drojdia amestecata cu putin lapte, adaugam uleiul si laptele treptat si framantam. Acoperim si lasam la dospit cca 30 minute. Intindem coca o asezam in tava, adaugam sos de pizza, crema de branza si o intindem cu un cutit....
Paine
Faina se pune intr-un bol mai mare si se face gaura in mijloc. Se adauga oul batut, zaharul, sare, untul moale, drojdia amestecata cu un praf de sare si putina apa calduta. Se amesteca totul si framantam coca adaugand iaurt treptat. Acoperim si lasam sa creasca o ora. Se tapeaza masa de lucru...
Chifle
Cernem faina intr-un bol, adaugam 1 lingurita de zahar si sare si amestecam. Facem gaura in mijloc adaugam drojdia,1 lingurita de zahar, 2 linguri de lapte, amestecam si lasam la dospit 5-10 minute. Adaugam oul, untul topit si putin racit si incepem sa framantam adaugand treptat laptele amestecat...
Covrigi cu chimen
Desfacem drojdia cu 2 linguri de lapte caldut si zaharul. Acoperim si dam deoparte Cernem faina intr-un bol, adaugam sare si amestecam. Facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia, uleiul. Framantam adaugand treptat laptele caldut. Acoperim cu un prosop curat si lasam 1 ora la dospit Am...
Pizza
se cerne faina, se face o gaura in mijloc se adauga drojdia, sare, oul, 2 linguri de apa calduta si se amesteca. Se lasa 15 min la dospit. Se framanta coca si se lasa pana isi dubleaza volumul se taie salamul,carnati,crenwusti,maslinele,branza se rade se unge o tava cu ulei si se tapeteaza...