Cris2711

1

Bucataras
incepator

Cristian-Sibiu

Bucataras din 26.11.2010

RETETE147
PRIETENI137
Retete / Mancaruri cu carne

Tocanita cu ceapa si pulpite de pui

In Pui la 24 Sep 2016

Pulpitele de pui  se calesc in ulei de masline ,apoi se scot intr-un castronel. Ceapa se taie Julienne apoi se caleste in uleiul in care s-au calit si pulpitele. Cand este calita se adauga sucul de rosii si rosiile cherry taiate pe jumatate. Toate acestea cand sunt calite se sting...

Pulpite de pui pane

In Pui la 6 Iun 2015

Intai se condimenteaza pulpitele de pui cu sare,piper mozaic si piper cayenne. In trei castronele sau farfurii late se impart oul,faina si pesmetul. Untul sau uleiul se incing in tigaie. Pulpitele se dau intai prin faina,apoi prin ou iar pe urma prin pesmet si se pun in tigaia cu unt sau...

Tocanita de vitel

In Vita la 9 Mai 2015

Pentru inceput se pregateste carnea taiata cubulete ca si pentru Gulas. Se pregatesc toate legumele taiate dupa preferinta. Intr-o oala de marime mijlocie am calit ceapa in ulei de masline incins,apoi am adaugat boia si piper mozaic. Apoi se adauga carnea care se caleste in ceapa cam 3...

Tocanita de iepure

In Iepure la 25 Apr 2015

Intai am taiat ceapa marunt. Apoi am taiat morcovii rondele,ardeiul rosu taiat cubulete. Intr-o oala de 5 l  am incins uleiul de masline,am adaugat ceapa si am lasat la calit. Apoi am adaugat bucatile de iepure, pe care am pus sare si piper. Le-am calit cam doua minute pe o...

Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor

In Mancaruri cu carne la 9 Feb 2014

Ardeii i-am spalat,sters cu un  prosop de hartie,apoi i-am taiat pe jumatate si pus intr-o tava. Intr-un castron am pus carnea tocata ,peste care am adaugat un ou,rosiile in suc propriu,morcovii,ceapa,sarea,piperul. Am umplut jumatatile cu compozitia de carne. Apoi am presarat...

Prepelita la cuptor

In Mancaruri cu carne la 22 Dec 2013

Cuptorul se preincalzeste la 200 °. Prepelitele se spala,se sterg cu un prosop de hartie,apoi se pun intr-o forma termorezistenta pe un pat de legume,legumele se aleg dupa gustul fiecaruia si se taie dupa preferinte. Deasupra se adauga supa clara,apoi se adauga deasupra piperul....

Chiftele marinate

In Porc la 4 Oct 2013

Prepararea chiftelelor: Intr-un castron se adauga carnea tocata,ceapa tocata ,chifla,oul,patrunjelul,sarea si piperul.Se amesteca bine.Se adauga putin pesmet pana se formeaza compozitia de chiftele dorita. Din compozitie se formeaza cu mana chiftelele,de marime mijlocie. Se dau prin...

Tocanita cu ceapa verde si pulpe de pui

In Pui la 1 Oct 2013

Ceapa verde se curata,spala si se taie rondele. Rosiile se spala si taie cubulete. Intr-o cratita se incinge uleiul de masline. Ceapa si rosiile se calesc in uleiul de masline. Cand sunt calite se adauga pasta de tomate,dupa gust,boia ,sare si piper. Se adauga si 5-6 cani cu apa....

Snitel

In Porc la 11 Aug 2013

Pulpa de porc se taie in felii de 1 cm grosime. Intr-un castronel se bat ouale bine. Feliile de snitel  se bat cu toporul de bucatarie,pe fiecare parte . Se pune sare si piper pe ambele parti ,dupa gust. Se ia o tigaie mare in care se incinge untul. Snitelele se dau mai intai...

Pulpe de pui cu legume la cuptor

In Pui la 9 Aug 2013

Se condimenteaza pulpele cu condimente. Cuptorul se preincalzeste la 200°. Se pun pulpele de pui intr-o forma termorezistenta  la cuptor. Se adauga legumele taiate,dupa preferinta,langa pulpe. Deasupra se adauga uleiul de masline,sucul de rosii si vinul . Se adauga la...

Sparanghel cu muschi file,orez si sos olandez

In Mancaruri cu carne la 4 Aug 2013

Prepararea sosului olandez: Prepararea sosului olandez nu este simpla,Ingredientele se pregatesc din timp la indemana.A se pregati si vasele potrivite si un tel si apa rece ca gheata. Intr-un vas cu pereti grosi ,racit, se amesteca galbenusurile cu apa rece,circa 1 minut pana se...

Tocanita de ciuperci cu piept de pui

In Pui la 15 Apr 2012

Intai am curatat ceapa verde si rosie ,cea rosie am tocat-o marunt ,iar cea verde am taiat-o rondele.am pregatit si ciupercile,le-am curatat si taiat .Rosiile cherry le-am taiat in sferturi si le-am pregatit intr-un castron,ardeiul deasemenea.Patrunjelul l-am taiat marunt.Cand am avut toate...

Raclette

In Mancaruri cu carne la 11 Apr 2012

Modul de pregatire este doar ca  toate ingredientele se pregatesc ,se taie marunt sau felii,se pun in castronele si se amesteca in tigaite dupa dorinte.Toate ingredientele se potrivesc intre ele.Se mai folosesc si cartofi fierti,ananas,sunca,salam,fiecare ce ii place.Nu am trecut cantitati...

Ardei umpluti cu carne de porc

In Porc la 29 Dec 2011

Se taie capacele ardeilor si se pastreaza. Se scot intai semintele si cotoarele din ardei. Orezul se spala si se scurge. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Morcovul si rosiile se taie marunt. Uleiul se incinge intr-o cratita. Se calesc ceapa si usturoiul. Apoi se adauga carnea tocata si se...

Pilaf cu piept de pui

In Pui la 6 Feb 2011

Se incinge bine uleiul intr-o oala si se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca bine.Pe urma se adauga ardeiul taiat cubulete mici,rosiile taiate feliute.Se adauga lingurita de Delikat sau Maggi,apa,sarea si piperul.Si cele 500 grame de piept de pui ,taiate in cubulete...

Schweinefilet-File de porc

In Porc la 27 Dec 2010

File de porc se taie in felii de cam 3 centimetrii grosime,se dau cu sare,piper si boia pe ambele parti se bat usor cu mana.Se incinde bine untul intr-o tigaie si cand  este incins se adauga bucatile de file,sa nu se atinga una de alta si se lasa pe fiecare parte cate2,5 minute(nu mai...

Afisate 1 - 16 din 16 retete    

Postari recente

publicat la 30.10.2017

Aperitiv bilute de branza Feta

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Recunoaste, te pupi cand te vezi in oglinda! N-ai nevoie de afectiunea altcuiva, tu te iubesti singur. Uneori si de doua ori la rand.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]