Mod de preparare aluat:
Faina se amesteca cu margarina moale, se adauga oul, sarea si otetul.
Se framanta pana obtinem un aluat elastic si compact.
Se da la frigider pana in momentul utilizarii.
Mod preparare umplutura:
Condimentele plus vinul si uleiul se amesteca pana obtinem...
Pestele se spala si se scurge bine pe un prosop de hartie absorbanta.
Sosul verde:
Celelalte ingrendiente, curatate, spalate, care si cum necesita, se pun intr-un vas
inalt si se macereaza cu blenderul sau cu ce alt aparat aveti pentru asta.
Se ung feliile de peste pe...
Peste festiv "a la Marina"
Mod de preparare aluat: Faina se amesteca cu margarina moale, se adauga oul, sarea si otetul. Se framanta pana obtinem un aluat elastic si compact. Se da la frigider pana in momentul utilizarii. Mod preparare umplutura: Condimentele plus vinul si uleiul se amesteca pana obtinem...
Peste spada sau emperador in sos verde
Pestele se spala si se scurge bine pe un prosop de hartie absorbanta. Sosul verde: Celelalte ingrendiente, curatate, spalate, care si cum necesita, se pun intr-un vas inalt si se macereaza cu blenderul sau cu ce alt aparat aveti pentru asta. Se ung feliile de peste pe...