publicat la 03.11.2014
publicat la 31.10.2014
publicat la 22.10.2014
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Sarmale la multicooker
1.Puneti foile de varza in oala interioara 2.Apasati butonul MENU,selectati programul BOIL.Apasati COOKIG TIME si selectati 10 minute.Inchideti capacul si apasati START.Dupa finalizare programului,scoateti aparatul din priza si lasati sa se raceasca. 3.Amestecati carnea cu ceapa taiata...
Aripioare de pui caramelizate
1.Incalziti cuptorul la 190 grade. 2.Spalati aripioarele,apoi le asezati in tava. 3.Amestecati toate ingredientele si compozitia obtinuta o turnati peste aripioare. 4.Dati la cuptor pentru ~ 60 de minute. Se servesc imediat.
Conopida cu carne
1.Curatati conopida, o desfaceti in buchetele,apoi o fierbiti in apa cu sare timp de 4 minute.O scurgeti bine de apa,o condimentati cu sare si piper, apoi o prajiti in ulei de masline(sau de floarea soarelui). O scoateti pe o farfurie pe care ati pus servet de bucatarie, pentru a absoarbe...
Pui cu smantana
1.Curatati si spalati pulpele de pui,apoi puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute.Dupa ce au fiert le scoateti din apa si le lasati la scurs. 2.Intr-o tigaie incingeti uleiul si prajiti pulpele pe ambele parti.Scoateti pulpele pe o farfurie pe care ati asezat servet de bucatarie...
Ciocanele de pui cu hrisca si legume
1.Spalati bine ciocanelele de pui,apoi le asezati intr-un castron si le condimentati cu Vegeta.Le puneti in frigider pentru 30 de minute. 2.Intr-o tigaie,puneti uleiul iar cand este incins puneti ciocanelele si le prajiti la foc mare timp de ~ 2 minute pe fiecare parte,apoi le scoateti pe o...
Friptura din piept de pui in vas Zepter
1.Spalati foarte bine pieptul de pui,il feliati,apoi il bateti usor cu ciocanul pentru snitele. 2.Condimentati cu sare si piper dupa gust. 3.Incingeti vasul Zepter pana cand acul termocontrol ajunge la inceputul zonei verzi. 4.Puneti carnea,apoi o presati cu furculita.PUNETI CAPACUL si...
Vita cu sos si piure de cartofi in vasul Zepter
Mod de preparare vita cu sos 1.Spalati bine carnea,apoi o taiati cubulete. 2.In vasul Zepter,puneti uleiul de masline,apoi carnea si acoperiti cu capacul.Focul trebuie sa fie mic.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde sus,ridicati capacul si puneti ceapa taiata julien,morcovii taiati...
Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas Zepter
1.Spalati bine pulpele,apoi le condimentati cu sare si piper. 2.In vasul Zepter puneti uleiul de masline,apoi asezati pulpele de pui si acoperiti cu capacul.Focul sa fie mic.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde OPRITI focul si nu ridicati capacul. 3.Dupa 10 minute ridicati capacul si...
Shepherd’s Pie (Placinta Ciobanului)
Mai intai preparam piureul de cartofi cu usturoi. 1.Cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare. 2.Puneti intr-o craticioara untul, smantana,laptele,usturoiul dat pe razatoarea mica si condimente dupa gust si lasati la foc amestecand continuu, pana obtineti un sos...
Musaca de cartofi
1.Dupa ce spalati si curatati de coaja cartofii, ii taiati felii(nu foarte subtiri),apoi ii asezati intr-o tava tapetata cu hartie pt copt.Ungeti feliile de cartofi cu ulei de masline si ii condimentati cu sare,piper si rozmarin. Dati la cuptorul preincalzit la 200 gr,timp de 15-20 minute....
Piept de pui si legume in tigaia wok
Incingem uleiul in wok, apoi adaugam carnea taiata in fasii mai groase, chilli si dovleceii taiati cubulete mari. Lasam la foc 5-6 minute, dupa care adaugam rosiile cherry, morcovii baby carrots, semintele si mai lasam pe foc 3 minute. Adaugam sosul de soia si dupa 3 minute oprim focul. Servim...
Cuscus cu piept de pui la cuptor
Pieptii de pui se condimenteaza cu sare si piper, se taie fasii si se prajesc in ulei de masline. Ungem foarte bine un vas de yena cu unt. Punem cuscusul nefiert, adaugam tarhon, sare si piper. Asezam fasiile de pui, peste care taiem feliute cateii de usturoi si adaugam doua cani de...
Ficat de curcan
Dupa ce am spalat foarte bine ficatul i-l punem la fiert in apa cu sare,spumuim si lasam sa dea in cateva clocote.Dupa ce se raceste putin i-l taiem bucati mai mici. Calim timp de 3-4 minute in uleiul de masline, ceapa,usturoiul si ardeiul, toate tocate marunt.Adaugam rosiile taiate cubulete...
Rotite de pui
Pieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i-l dam pe razatoarea mica. Amestecam carnea de pui cu legumele, verdeata,ouale batute si pesmetul.Condimentam cu cimbru,piper si saram dupa gust. Ne umezim mainile si formam bilute pe care le strapungem cu...
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval
Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare si piper.Daca compozitia vi se pare foarte moale adaugati 2-3 linguri de pesmet.Ne umezim mainile cu apa rece si formam chiftelutele in mijloc punand cate o feliuta de cascaval. Batem...
Pulpe de curcan cu mere la cuptor
Dupa ce am spalat bine pulpele de curcan, le crestam din loc in loc. Le saram, ungem cu ulei de masline si le asezam intr un recipient de yena .Crestaturile le umplem cu usturoi taiat feliute.Condimentam bine cu cimbru,menta,tarhon,rozmarin,maghiran.Ardeiul iute tocat marunt si marul taiat...