publicat la 07.03.2012
publicat la 07.03.2012
publicat la 02.03.2012
Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Paste cu nuca si sos caramel
Fierbem pastele dupa instructiunile de pe pachet , cu un pic de sare. Cat timp fierb pastele macinam miezul de nuca. Siropul : intr-o craticioara punem zaharul pentru a se topi si carameliza peste zahar adaugam 30 -40 ml. apa si lasam sa se topeasca , dupa topirea zaharului adaugam si...
Paste cu scoici
Prima data se curata scoicile de alge si nisip, le spalam bine. Intr-o oala punem un pahar de apa (200ml.) si scoicile, le acoperim cu un capac si le lasam circa 5 minute din momentul in care au inceput a fierbe pentru a se deschide.Cand s-au deschis cu o paleta luam scoicile...
Spaghetti alla carbonara
Taiati slaninuta in patratele si puneti-o la prajit impreuna cu uleiul de masline la foc mediu ( nu prajiti tare slaninuta). Dupa ce s-a prajit dati-o de pe foc si tineti-o calda. Puneti spaghetele la fiert in apa sarata cu un pic de ulei . Bateti galbenusurile intr-un castronel cu...
Lasagna italiana
Ungem peretii unei tavi cu sos besciamella si adaugam cele 3 lingurite de ulei ( pentru a aroma lasagne si a imnuia mai bine foile ) , punem o foaie de lasagne si adaugam peste foaie sos ragu amestecat cu sos besciamella ( de ce amestecam sosurile? pentru ca lasagnea iese mai gustoasa)....
Paste la cuptor a la " brunetica"
Intr-o oala punem la fiert apa cu un pic de sare , cand incepe sa fiarba apa punem pastele la fiert. Dupa fierbere le scurgem de apa si le amestecam cu sosul ragu ( e bine sa folositi sos ragu facut in casa pentru ca nu contine conservanti ) . Ungem o tava cu sos besciamella si asezam...