Satisfyyourcravings

7

Bucataras
Top-Chef

@Utrecht

Bucataras din 29.10.2012

RETETE950
PRIETENI211
Retete

Pizza rapidă

In Pizza la 5 Feb 2013

Tortilla se unge cu salsa, iar deasupra se așează legumele într-un singur strat. Deasupra se așează mozzarela ruptă în fâșii. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, pe raftul superior pentru 10 minute.  Se adaugă chives și se consumă...

Chili Vegetarian

In Mancaruri de legume la 5 Feb 2013

Într-o tigaie, se încălzește uleiul. Se adaugă ceapa, usturoiul și ardeii chili și se sotează câteva minute. Se adaugă ardeiul verde și cel roșu și morcovul. Se gătesc 10 minute, până când s-au înmuiat, dar nu foarte mult. Se adaugă roșii din...

Cod cu ghimbir şi lămâie

In Peste la 28 Ian 2013

Bucățile de pește se usucă cu un prosop de hârtie. Se acoperă cu uleiul de măsline. Într-un bol se amestecă coaja și sucul de lămâie cu ghimbirul, sare și piper. Se așează bucățile de pește în marinată și se lasă 30 de minute la temperatura camerei. Se...

Cod negru în frunze de banan

In Peste la 27 Ian 2013

Frunzele de banan se clătesc pentru 1 minut cu apă fierbinte, pentru a le face ceva mai maleabile. Se rup în 2 bucăţi destul de mari cât să acopere complet bucăţile de peşte.  Centrul fiecărei frunze se unge un ulei de măsline. Se aşează bucăţile de peşte...

Supă cu tăiței Soba

In Supe la 27 Ian 2013

Tăițeii Soba se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se spală sub jet de apă rece. Se împart în 2 boluri.  Ciupercile Shiitake se hidratează 30 de minute în apă fierbinte. Se scot, se îndepărtează piciorușul și se taie felii. Într-o...

Ouă umplute cu fructul stea (carambola)

In Aperitive / Garnituri la 25 Ian 2013

Feliile de carambola se taie mărunt și se amestecă cu iaurtul. Oul se taie în două și se îndepărtează gălbenușul.  Cu o linguriță, se umple oul cu iaurtul amestecat cu fructul stea. Se servește imediat cu salată verde.

Teriyaki Steak

In Vita la 25 Ian 2013

Se amestecă mirinul cu sake, sosul de soia, zahărul, ghimbirul și semințele de susan. Se așează bucățile de carne în marinata obținută anterior și se refrigerează pentru minim 24 de ore.  Se scot bucățile din marinată și aduce carnea la temperatura camerei...

Letke reinventat

In Aperitive / Garnituri la 23 Ian 2013

Cartofii se fierb 25 de minute în apă fierbinte, împreună cu crenguțele de cimbru. După expirarea timpului, se scot cartofii, se îndepărtează crenguțele de cimbru și se amestecă cu untul, creme fraiche, chives și sare, fărâmând cartofii până au...

Bagel Lady Pink

In Sandvisuri la 23 Ian 2013

Bagel-ul se taie complet longitudinal. Se ung bucățile rezultate, pe partea din interior, cu cremă de brânză amestecată cu chives.  Pe una dintre bucăți se așează feliile de măr astfel încât gaura din centru să fie acoperită, apoi salamul și salata, iar...

Miel în crustă de ierburi cu mazăre mentolată

In Mancaruri cu carne la 22 Ian 2013

Carnea de miel se aduce la temperatura camerei. Se crestează grăsimea prin tăieturi diagonale de la stânga la dreapta şi vice versa pentru a forma un model de grilaj. Se sărează și piperează. Într-o tigaie, se încălzește puțin ulei de măsline și se așează...

Smoothie de banane cu lăptişor de matcă

In Bauturi la 21 Ian 2013

Ingredientele se mixează cu ajutorului unui blender, până când smoothie are consistența unui piure fluid.  Se servește rece sau la temperatura camerei și se ornează cu bucăți de nuci.

Prăjitură Ole

In Prajituri la 21 Ian 2013

Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă împreună cu zahărul până formează vârfuri tari.  Se adaugă gălbenușurile pe rând, mixând după fiecare adăugare până la omogenizare. La sfârșit se adaugă Creme Ole de...

Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag

In Aperitive / Garnituri la 20 Ian 2013

Cipercile se sotează în ulei de măsline, 2 minute, apoi se adaugă sosul de soia şi se scot pe o farfurie.  Ouăle se bat cu puţină  sare şi se așează într-o tigaie în care a fost încălzit puțin ulei de măsline. Se gătesc până când...

Dressing pentru salata cu busuioc, avocado si lime

In Pt salate la 20 Ian 2013

Cu ajutorul unui blender, se mixează toate ingredientele până la omogenizare. Se poate adăuga apă în plus, în funcție de cât de fluid doriți să fie dressingul.  Se servește cu orice fel de salată. 

Udon picanți cu carne de crab, mentă și lămâie

In Paste la 20 Ian 2013

Cleștii de crab se fierb timp de 20 de minute, apoi se scot și se lasă la răcit. Se spag cu un clește special sau prin lovituri ferme de cuțit și se îndepărtează carnea. Se fierb tăițeii în apă cu sare pentru 10 minute. Se scurg, păstrând apa în care au...

Bagel cu salată de ton

In Sandvisuri la 18 Ian 2013

Conserva de ton se scurge de apă şi se amestecă cu ceapa verde, maioneza, caperele şi sucul de lămâie, adăugând sare după gust. Bagel-ul se taie complet longitudinal. Pe una dintre bucăți se așează felii de roșie, acoperind astfel gaura din centrul bagel-ului. Se...

Supă cu tăiței Udon

In Supe la 18 Ian 2013

Ciupercile Shiitake se lasă la hidratat în apă fierbinte, timp de 20 de minute, apoi se scot, se îndepărtează piciorușele și se taie felii.  Într-un wok se încăzește puțin ulei, se adaugă ciupercile Shiitake și se sotează câteva  minute. Se...

Pacheţel din lipie cu omletă, cremă de brânză și pastramă

In Sandvisuri la 17 Ian 2013

Se bate oul împreună cu puțină sare, oregano și busuioc. Se așează într-o tigaie fierbinte în care am încălzit anterior puțin ulei. Se prăjește omleta pe ambele părți după preferințe. Se scoate și se lasă la răcit.  Se unge una dintre fețele...

Medalion de vită în crustă de piper pe norişor de écrasé de cartofi cu ceapă caramelizată

In Vita la 17 Ian 2013

Bucata de carne se calibrează și se îndepărtează excesul de grăsime.  Se amestecă usturoiul cu mixul de piper, boabele de muștar și puțin ulei de măsline pentru a obține o pastă cu care se acoperă întreaga bucată de carne. Se refrigerează peste noapte. Se...

Muffins- rețetă de bază

In Prajituri la 16 Ian 2013

Se amestecă făina cu praful de copt și sarea.  Apoi, se adaugă pe rând celelalte ingrediente până la omogenizare. Se toarnă aluatul în forme pentru muffins și se coc la 180 de grade Celsius, în cuptrorul preîncălzit, pentru 20 de minute.  Se...

Croissant umplut

In Sandvisuri la 16 Ian 2013

Croissantele se taie incomplet longitudinal, se ung cu cremă de bânză, apoi se așează, nucile, mixul de salată și roșia tăiată felii.  Se servesc calde sau la temperatura camerei.

Spread de ton

In Ton la 15 Ian 2013

Tonul se fiebe în supă între 8 și 11 minute în funcție de grosimea bucății de ton. Se scurge și se lasă la răcit. După ce s-a răcit se desface în bucăți, se acoperă cu ulei de măsline, se asezonează și se lasă la rece câteva ore. Apoi, se scurge...

Tea Sandwich

In Sandvisuri la 15 Ian 2013

Feliile de pâine se ung cu unt pe o singură parte.  Pe una dintre felii se aşează în ordinea dorită celelalte ingrediente, iar deasupra se așează cealaltă felie de pâine rămasă.  Se serveşte rece împreună cu ceaiul şi prăjiturele cu unt. 

Le bel aujourd'hui

In Bauturi la 14 Ian 2013

Cu ajutorul unui blender, se mixează bananele, guava, iaurtul și laptele până ajunge la consistența unui piure.  Se împarte muesli în 2 cupe și se toarnă piureul deasupra. Se ornează cu frunze de mentă.  Se servește imediat. 

Tiramisu reţetă adaptata

In Prajituri la 14 Ian 2013

Tiramisu reţetă adaptata Se amestecă espresso cu siropul de cireșe şi romul şi se lasă la răcit. Se amestecă mascarpone cu ricotta, esenţa de vanilie, iaurtul şi zahărul.  Se amestecă pepernoten cu boabele de cafea măcinate. Se înmoaie piscoturile în...

Ton în crustă de susan negru şi mix de salată cu vinegrette de măr şi cidru

In Ton la 13 Ian 2013

Tonul se asezonează cu sare și piper pe toate părțile. Se acoperă complet cu susan amestecat cu migdale. Într-o tigaie se încălzește uleiul de susan împreună cu cel de măsline la foc mediu spre mare. Se așează tonul în tigaie și se prăjește 2 minute pe...

Salată descompusă cu Roquefort şi Chutney de caise şi portocale

In Aperitive / Garnituri la 12 Ian 2013

Se aşează ingredientele pe un platou în ordinea dorită şi se consumă la temperatura camerei, în combinaţiile preferate.

Salată de fasole verde şi ciuperci cu dressing de muştar

In Salate la 19 Dec 2012

Într-o tigaie se încălzește uleiul și se sotează 2 căței de usturoi timp de 3 minute. Se adaugă ciupercile, se asezonează și se gătesc la foc mare 4 minute. La final se adaugă mărarul și se lasă la răcit. Fasolea se fierbe 4 minute în apă cu sare ,...

Fasole verde în sos de usturoi şi roşii

In Mancaruri de post la 18 Dec 2012

Într-o tigaie se încălzește uleiul și se sotează usturoiul 3 minute. Se adaugă roșiile, pasta de roșii și 100 de ml de apă și se fierb la foc mic 10 minute, până se îngroașă. Fasolea se fierbe 4 minute în apă cu sare, apoi se spală sub jet de apă...

Snițel în crustă de muștar și baby-carrote la cuptor

In Pui la 17 Dec 2012

Pieptul de pui se taie felii subțiri și se bate cu un ciocănel pentru șnițele. Se usucă cu un prosop de bucătărie. Se amestecă ouăle bătute ca pentru omletă cu puțină sare, muștarul, făina și fulgii de chilli. În acestă etapă, este posibil să mai fie nevoie de...

Afisate 871 - 900 din 950 retete    
 

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]