Florin A

1

Bucataras
incepator

Galati

Bucataras din 21.11.2014

RETETE37
PRIETENI49
Retete / Aperitive / Garnituri

Drob

In Aperitive / Garnituri la 2 Mai 2016

Ficatul se curata si se spala in apa rece. Se fierbe apoi si se clateste cu apa fierbinte pentru a inlatura spuma formata. Se trece prin masina de tocat ori se taie in cuburi mici. Se adauga ouale si mararul, ceapa verde si usturoiul taiate marunt. Se condimenteaza dupa gust cu sare...

Oua colorate de Paste

In Aperitive / Garnituri la 1 Mai 2016

Oaule se degreseaza cu detergent si apa calda. Se asaza intr-o cratita intinsa si se adauga apa rece atat cat sa le acopere si sarea grunjoasa. Se fierb la foc mic, penrtu a evita craparea. Separat se pune la fiert apa pentru colorare. In vase micute (de preferat de inox) se adauga...

Piftie

In Aperitive / Garnituri la 31 Dec 2015

Se curata si se spala carnea foarte bine. Intr-o oala mare se pune la fiert toata carnea si se toarna apa cat sa o acopere suficient. Se spumuieste pe parcurs ori de cate ori este necesar. Se pot adauga si morcovii. Dupa fierbere se scot intr-un vas si se acopera pentru a nu se...

Carnati de casa

In Aperitive / Garnituri la 30 Dec 2015

Se toaca carnea. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, ardei iute, cimbru uscat (maruntit) si usturoi pisat. Se amesteca totul pana ce se obtine o compozitie omogena.  Se lasa la rece peste noapte, pentru a se intrepatrunde toate aromele. Matele spalate si curatate bine se...

Sunca

In Aperitive / Garnituri la 30 Dec 2015

Se condimenteaza foarte bine bucatile de sunca cu usturoi pisat, cimbru, sare, piper si ardei iute. Se asaza una peste alta (o bucata de slanina cu soric peste o bucata de slanina cu carne) si se leaga strans cu o sfoara. Se pun intr-o cratita, se toarna zeama de varza si se pun la fiert la...

Omleta cu ardei si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 20 Dec 2015

Se taie ceapa si se pune la prajit alaturi de ardei si ciuperci. Se pune si cascavalul rupt in bucati. Oaule se bat cu un praf de sare si se adauga peste legume. Se acopera tigaia cu un capac si se continua coacerea pana omleta este bine legata. Se serveste calda.

Cartofi prajiti la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 20 Dec 2015

Se curata cartofii si se spala. Se taie in felii sau bastonase. Se asaza intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie. Se adauga cartofii, se stropesc cu ulei si se condimenteaza. Se pun la copt pentru 30 de minute la o temperatura de 180 grade. (se poate regla in functie de cat de copti...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 22.01.2017

Chec cu zmeura

publicat la 21.01.2017

Chec cu nuca si portocala

publicat la 26.12.2016

Branzoaice

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]