GretaRachita

1

Bucataras
incepator

Padova

Bucataras din 07.08.2013

RETETE31
PRIETENI35
Retete / Paste

Linguine cu sparanghel verde, bacon si urda

In Spaghete la 21 Mar 2014

Punem la fiert apa pentru paste. Intre timp calim putin intr-o tigaie catelul de usturoi intreg impreuna cu baconul.  Spalam cu grija sparanghelul. Eliminam partea finala, lemnoasa a tulpinii. Taiem varfurile pe care le lasam intregi si tocam tulpinile sub forma de...

Cous cous cu legume, stafide, samburi de pin, curcuma si curry

In Paste la 15 Mar 2014

Mai inainte de toate am pus apa sa fiarba. Cand aceasta a inceput sa fiarba, am adaugat sare , 1/2 lingurita de curcuma si 1/2 lingurita de cury, cous-cous-ul in ploaie si am amestecat, am adaugat uleiul , am amestecat din nou si am stins focul. Am lasat sa se odihneasca 2 minute apoi cu ajutorul...

Spaghete integrale cu crema de vinete, lamaie, menta, seminte de mac si mozzarella

In Spaghete la 23 Ian 2014

Am decojit vanata, am taiat-o in patru, am pus-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt, am pus deasupra sucul de la jumatate de lamaie . Am dat tava  la cuptor pentru circa 15-20 minute, la 180 grade, cuptor ventilat.   Am mixat apoi vanata cu un robot de bucatarie...

Orecchiette cu pesto de dovlecel

In Paste la 8 Ian 2014

Pe un plan de lucru, am amestecat fainele intre ele, am adaugat sarea si apa, am adaugat apa si am framantat bine pentru circa 10-15 minute, dupa care am pus aluatul intr-un prosopo de bucatarie umezit si l-am last sa se odihneasca pentru aproximativ 30 de minute.  Intre timp am taiat...

Tagliatelle cu mascarpone

In Paste la 6 Ian 2014

Fierbem tagliatelele in apa sarata. Le scurgem de apa cand sunt inca al dente (nu foarte fierte; de obicei pt a fi al dente oprim fierberea cu circa 1-2 minute inainte de timpul prevazut pe ambalaj). Le amestecam cu branza mascarpone, cu galbenusul de ou, un varf de cutit de nucsoara, parmigian...

Pipette cu carnati, radicchio si gorgonzola

In Penne la 6 Ian 2014

Inainte de toate punem pe foc o oala cu apa pentru paste. Taiem pielea de la carnati, ii curatam si il faramitam in bucatele mici de carne, pe care le punem intr-o tigaie si le prajim putin, la foc mic. Taiem fin radicchio si il inabusim alaturi de carnati. Adaugam jumatate de pahar de...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]