In prima faza pasam 3 banane cu o furculita .
Punem untul intr-un bol si il mixam cu zaharul si zaharul vanilinat,pana devine cremos.Adaugam ouale pe rand,incorporandu-le bine,apoi bananele pasate.Amestecam praful de copt cu faina si punem usor peste amestecul de banane,mixand in continuare....
Reteta de preparare a papanasilor
Amestecam branza de vaci cu grisul ,3 linguri de zahar,zaharul vanilinat si coaja rasa de lamaie,adaugand apoi ouale,pe rand si amestecand bine dupa fiecare.Lasam amestecul sa se odihneasca 10 minute.Intre timp punem o oala cu apa pe foc,iar cand fierbe...
Desert Cornuri pufoase in doua culori, cum sa faci acasa cele mai delicioase si pufoase cornuri:
Drojdia o amestecam inainte cu 3 linguri de zahar, 5 linguri de lapte si 2 linguri de faina si o lasam la dospit 10 minute, dupa care o adaugam peste restul ingredientelor.
Cernem faina intr-un...
Se mixeaza ouale bine cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul.Treptat adaugam zaharul,mixam bine pt a se topi ,dupa care punem uleiul,zaharul vanilinat, esenta de rom si coaja de portocala rasa.Incorporam faina,in care am pus si praful de copt si jumatate din cantitatea de nuci si nuca de...
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu un praf de sare, lasand deoparte galbenusurile. Adaugam cel 7 linguri de zahar treptat si mixam pana se intareste bezeaua. Separat frecam 4 galbenusuri (1 galbenus il pastram pt crema de branza) cu 2 pliculete de zahar vanilinat, esenta de...
Banana bread
In prima faza pasam 3 banane cu o furculita . Punem untul intr-un bol si il mixam cu zaharul si zaharul vanilinat,pana devine cremos.Adaugam ouale pe rand,incorporandu-le bine,apoi bananele pasate.Amestecam praful de copt cu faina si punem usor peste amestecul de banane,mixand in continuare....
Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata
Reteta de preparare a papanasilor Amestecam branza de vaci cu grisul ,3 linguri de zahar,zaharul vanilinat si coaja rasa de lamaie,adaugand apoi ouale,pe rand si amestecand bine dupa fiecare.Lasam amestecul sa se odihneasca 10 minute.Intre timp punem o oala cu apa pe foc,iar cand fierbe...
Desert Cornuri pufoase in doua culori, cum sa faci acasa cele mai delicioase si pufoase cornuri
Desert Cornuri pufoase in doua culori, cum sa faci acasa cele mai delicioase si pufoase cornuri: Drojdia o amestecam inainte cu 3 linguri de zahar, 5 linguri de lapte si 2 linguri de faina si o lasam la dospit 10 minute, dupa care o adaugam peste restul ingredientelor. Cernem faina intr-un...
Semiluna cu nuca
Se mixeaza ouale bine cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul.Treptat adaugam zaharul,mixam bine pt a se topi ,dupa care punem uleiul,zaharul vanilinat, esenta de rom si coaja de portocala rasa.Incorporam faina,in care am pus si praful de copt si jumatate din cantitatea de nuci si nuca de...
Chec marmorat cu branzica fina
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu un praf de sare, lasand deoparte galbenusurile. Adaugam cel 7 linguri de zahar treptat si mixam pana se intareste bezeaua. Separat frecam 4 galbenusuri (1 galbenus il pastram pt crema de branza) cu 2 pliculete de zahar vanilinat, esenta de...