1.Framantam aluatul din ingredientele enumerate mai sus.
2.Intr-un castron radem branza, adaugam ouale si laptele si amestecam bine pana obtinem o pasta de consistenta maionezei.Daca e cazul se scurge de zeama.
3.Intindem foile subtiri si punem pe mijloc umplutura dupa care rulam si punem in...
1.Pieptul de pui se taie în cuburi cu latura de cca 4 cm. Presăraţi puţin piper şi rulaţi fiecare bucată într-o felie de jamon, împreună cu o bucată de ficat şi o frunză de salvie – nu aveţi nevoie de sare, jamonul are destulă. Prindeţi “papiota”...
1. Spălăm ficăţeii, îi curăţăm şi îi punem la fiert cca 30 minute.Se lasă la răcit, dupa care se toacă mărunt sau se dau prin maşina de tocat.
2. Spălăm ceapa şi usturoiul,le tocăm şi le călim cca 10 minute.
3. Adăugăm ceapa,usturoiul, ouăle şi...
1. Ouăle se amestecă cu laptele. Se bat bine cu telul, se adaugă caşcavalul, sarea şi piperul.
2. Ceapa şi măslinele se taie mărunt, după care le punem peste ouă.
3. Într-o tavă de brioşe punem câte o felie de prosciutto, încercând să nu lăsăm spaţiu...
Dovleceii se spala, se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.
Se tin la scurs cel putin 1/2 de ora, ca sa lase toata apa din ei. Intre timp tocam verdeata marunt si pisam usturoiul. Dupa ce dovleceii s-au scurs, se amesteca cu ouale, sarea, piperul, 2 linguri de faina, verdeata...
Plăcintă cu branză sărată
1.Framantam aluatul din ingredientele enumerate mai sus. 2.Intr-un castron radem branza, adaugam ouale si laptele si amestecam bine pana obtinem o pasta de consistenta maionezei.Daca e cazul se scurge de zeama. 3.Intindem foile subtiri si punem pe mijloc umplutura dupa care rulam si punem in...
Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie
1.Pieptul de pui se taie în cuburi cu latura de cca 4 cm. Presăraţi puţin piper şi rulaţi fiecare bucată într-o felie de jamon, împreună cu o bucată de ficat şi o frunză de salvie – nu aveţi nevoie de sare, jamonul are destulă. Prindeţi “papiota”...
Drob de pui
1. Spălăm ficăţeii, îi curăţăm şi îi punem la fiert cca 30 minute.Se lasă la răcit, dupa care se toacă mărunt sau se dau prin maşina de tocat. 2. Spălăm ceapa şi usturoiul,le tocăm şi le călim cca 10 minute. 3. Adăugăm ceapa,usturoiul, ouăle şi...
Omletă cu prosciutto
1. Ouăle se amestecă cu laptele. Se bat bine cu telul, se adaugă caşcavalul, sarea şi piperul. 2. Ceapa şi măslinele se taie mărunt, după care le punem peste ouă. 3. Într-o tavă de brioşe punem câte o felie de prosciutto, încercând să nu lăsăm spaţiu...
Chifteluţe de dovlecei
Dovleceii se spala, se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se tin la scurs cel putin 1/2 de ora, ca sa lase toata apa din ei. Intre timp tocam verdeata marunt si pisam usturoiul. Dupa ce dovleceii s-au scurs, se amesteca cu ouale, sarea, piperul, 2 linguri de faina, verdeata...