1. Fa pasta de dinti O pasta de dinti din bicarbonat de sodiu si solutie 3% peroxid de hidrogen (apa oxigenata) poate fi utilizata ca alternativa la pastele de dinti comerciale fara fluor. Mai poti sa iti inmoi doar periuta de dinti in bicarbonat de sodiu, pentru un impuls sporit. Daca...
Serialele lui Jamie Oliver într-un număr care nu se mai termină atrag în faţa ecranelor un număr de fani care nici el nu se mai termină. Bucătarul vedetă cu defecte de vorbire a înnebunit milioane de oameni cu arta sa culinară. Pe lângă acestea, fiecare carte...
Somonul este o sursa importanta de proteine usor digerabile,vitamine precum A,D si unele din familia B dar si minerale precum fosfor,zinc si fier.Este renumit insa pentru continutul ridicat de acizi grasi din familia Omega 3.Astfel,consumul de somon,are datorita acestora,o multitudine de...
Fasolea boabe este saraca in graimi si nu contine colesterol.In schimb,are din plin proteine,fibre si carbohidrati complecsi.O cana de fasole gatita aduce 16 g de proteine in alimentati,nevoia zilnica a unui adult fiind in general de 50-60 g.Pentru ca are un indice glicemic mic ofera satietate pe...
Iaurtul este o sursa excelenta de calciu,proteine,riboflavina si vitamina B12.150de gr. de iaurt furnizeaza 210 mg de calciu,mult peste un sfert din necesarul zilnic al unui adult.Consumul de iaurt natural intareste sistemul imunitar datorita faptului ca incurajeaza inmultirea bacteriilor bune...
Pitaya are fructul de culoare rosie inchisa, dar sunt si varietati de culoare roz sau galben. Pielea fructului este acoperita de solzi si de o crusta subtire iar miezul fructului are o culoare alba sau rosie, si un gust dulce.
Fructele dragon originare din America de Sud, au fost aduse si...
48 de utilizari fantastice ale bicarbonatului de sodiu
1. Fa pasta de dinti O pasta de dinti din bicarbonat de sodiu si solutie 3% peroxid de hidrogen (apa oxigenata) poate fi utilizata ca alternativa la pastele de dinti comerciale fara fluor. Mai poti sa iti inmoi doar periuta de dinti in bicarbonat de sodiu, pentru un impuls sporit. Daca...
De Jamie nu te mai poţi sătura!
Serialele lui Jamie Oliver într-un număr care nu se mai termină atrag în faţa ecranelor un număr de fani care nici el nu se mai termină. Bucătarul vedetă cu defecte de vorbire a înnebunit milioane de oameni cu arta sa culinară. Pe lângă acestea, fiecare carte...
Somonul
Somonul este o sursa importanta de proteine usor digerabile,vitamine precum A,D si unele din familia B dar si minerale precum fosfor,zinc si fier.Este renumit insa pentru continutul ridicat de acizi grasi din familia Omega 3.Astfel,consumul de somon,are datorita acestora,o multitudine de...
Fasolea
Fasolea boabe este saraca in graimi si nu contine colesterol.In schimb,are din plin proteine,fibre si carbohidrati complecsi.O cana de fasole gatita aduce 16 g de proteine in alimentati,nevoia zilnica a unui adult fiind in general de 50-60 g.Pentru ca are un indice glicemic mic ofera satietate pe...
Iaurtul
Iaurtul este o sursa excelenta de calciu,proteine,riboflavina si vitamina B12.150de gr. de iaurt furnizeaza 210 mg de calciu,mult peste un sfert din necesarul zilnic al unui adult.Consumul de iaurt natural intareste sistemul imunitar datorita faptului ca incurajeaza inmultirea bacteriilor bune...
Fructul dragonului
Pitaya are fructul de culoare rosie inchisa, dar sunt si varietati de culoare roz sau galben. Pielea fructului este acoperita de solzi si de o crusta subtire iar miezul fructului are o culoare alba sau rosie, si un gust dulce. Fructele dragon originare din America de Sud, au fost aduse si...