nico15

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.04.2010

RETETE432
PRIETENI109
Retete / Aperitive / Garnituri

Chec aperitiv Nico

In Aperitive / Garnituri la 14 Ian 2011

Se cerne faina, se stinge praful de copt cu otet si se adauga  in faina, se amesteca si se adauga 400 de ml de lapte, care a fost la temperatura camerei. Se amesteca, se adauga cascavalul ras, se adauga maslinele feliate. Separat vom taia fin praz si ceapa rosie julien si le vom sota in...

Turtite sarate a la Geo

In Aperitive / Garnituri la 20 Dec 2010

Untul/margarina, sarea si zaharul la temperatura camerei se vor pune in blender si se vor blendui, va rezulta o pasta(crema). In aceasta crema se vor adauga cele doua oua, unul cate unul si dupa fiecare se va amesteca bine, dupa ce este totul bine amestecat se va scoate din blender si se va...

Zacusca a la Nana

In Aperitive / Garnituri la 12 Dec 2010

  Vinetele se pun pe tabla la copt. Se coc pe toatele parti cand sunt gata se iau de pe foc, se lasa 5-10 minute in asteptare, dupa care se trece la curatatul pielitei vinetei. Ardei i-am prajit in tigaie in putin ulei, rosiile se dau pe razatoare, dupa care se trec prin masina speciala...

Ciuperci umplute cu piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 12 Dec 2010

Se curata ciupercile de membrana exterioara, se toaca coditele aferente marunt, se amesteca cu pieptul de pui tocat. Se amesteca si cu ou se adauga sare si piper, am adaugat si un pic de unt. Tava de cuptor se unge cu putin ulei asezandu-se hartie cerata pe care se vor adauga ciupercile umplute,...

Gallo Pinto

In Aperitive / Garnituri la 12 Dec 2010

  Fasolea neaparat neagra se pune in apa cu o seara inainte.  Se pregatesc legumele dupa cum urmeaza: se taie  ceapa in sferturi, un ardei in bucati mai mari, un morcov si un pastarnac taiat mare, deoarece dupa ce acestea vor fi fierte si isi vor lasa gustul si vitaminele, vor fi...

Sufleu de dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 5 Dec 2010

Se curata dovleceii si se dau pe razatoare, se storc; separat se sparg ouale si se bat bine(separat albusurile de galbenusuri, dupa ce albusurile sunt batute spuma se adauga peste galbenusuri), se rade branza telemea, se amesteca bine cu galbenusurile se adauga laptele si smantana se...

Nastrusnicele Buburuze

In Aperitive / Garnituri la 5 Dec 2010

  Se spala rosiile si se scoate miezul, se spala din nou si se pune pe hartie absorbanta, separat se face compozitia daca este orez se procedeaza in felul urmator: Se spala orezul, se caleste ceapa, si se pune orezul la fiert se da la cuptor 15-20 de minute se incearca daca...

Bruschette "La Minuto"

In Aperitive / Garnituri la 29 Noi 2010

Painea se feliaza si se prajeste dupa care se curata usturoiul si se da pe paine pentru a prinde gust de usturoi, se pune o felie de branza(cascaval) daca nu aveti probleme cu colesterolul puteti pune si bacon(eu nu am pus) si se dau la cuptor, se mai picura putin ulei de masline pe fiecare felie...

Tarta "Bucuria culorilor"

In Aperitive / Garnituri la 24 Noi 2010

Se unge cu putin ulei tava de la cuptorul aragazului, se aseaza prima foaie de placinta se unge cu putin ulei se adauga a doua foaie si se repeta procedeul adaugandu-se foaia a treia si se lasa in asteptare. Separat se amesteca bine branza de vaci cu untul pana va rezulta o pasta fina, se...

Cartofi fierti in coaja, umpluti dati la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2010

Se iau 4 cartofi mari, se spala bine si se pun la fiert, se lasa aproximativ 30 de minute dupa care se-ncearca, mare atentie sa nu se fiarba prea tare pentru ca se vor sfarama. Dupa ce sunt fierti se scurge apa, se scot cartofii cu atentie sa nu se rupa, si se lasa la racit. Ciupercile din...

Corabioare de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2010

Cartofii se spala, curata si se pun la fiert, cand sunt gata se scot se dau printr-un jet de apa rece, se taie in 1/2 si se scobesc in mijloc, separat se caleste ceapa: alba, rosie, verde, baconul. Cu aceasta compozitie se umplu corabioarele de cartofi se rade cascaval peste si se da la...

Rosii umplute cu maioneza si orez

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2010

Rosiile se decupeaza la mijloc si li se scoate mijlocul, Orezul se spala, ceapa se caleste intr-un strop de unt, cand este galbena se adauga orezul care se lasa sa se fiarba. Cand este gata se potriveste cu sare, piper, boia si se amesteca cu maioneza. Rosiile sunt umplute cu acest amestec,...

Arici umpluti cu carnati

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2010

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mica, se storc sa nu ramana apa in ei, se sparg oulele si se amesteca cu cartofii,se face ca o pasta, se asezoneaza cu sare si piper. Carnatii se taie in bucati de 5-6 cm si se prajesc cam 3-4 minute dupa care se scot si se pun pe hartie...

Clatite umplute

In Aperitive / Garnituri la 15 Noi 2010

Se pregatesc clatitele din oua, faina, lapte sau sifon. Clatitele trebuiesc sa fie facute bine pe ambele parti. Separat se taie bacon-ul, sunca, ceapa, se rade parmezanul si se amesteca cu doua oua,se pun condimentele se amesteca bine se sareaza se pipereaza si se scot pe hartie absorbanta....

Cartofi taranesti imbunatatiti

In Aperitive / Garnituri la 14 Noi 2010

Cartofii se spala se curata si se taie in felii potrivite, ananasul se taie in cubulete, baconul se taie in fasii potrivite, ardeii se taie si ei in felii subtiri, trebuiesc 2 ardei de culori diferite, se zdrobesc cateii de usturoi. Se caleste ceapa, cand devine aurie se pune baconul si ananasul...

Bulz a la Nicoleta

In Aperitive / Garnituri la 7 Noi 2010

Se pune apa la fiert se adauga sarea si cand apa clocoteste se adauga malaiul tot, se amesteca mamaliga pana se omogenizeaza, se lasa la fiert iar cand incepe sa fie vartoasa inseamna ca este gata, si se poate lua de pe foc. Se lasa un pic la racit deoarece trebuie modelat bulzul, cand...

Ochiuri surpriza

In Aperitive / Garnituri la 7 Noi 2010

Se taie ceapa marunt se adauga in tigaie se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga parizerul/sunca taiat cubulete dupa vreo 2 minute se adauga si rosia, dupa ce sunt facute se scot si se pun pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei. Se iau doua felii de paine, li...

Mamaliga umpluta

In Aperitive / Garnituri la 6 Noi 2010

 Se pune apa cu sare la fiert pentru mamaliga, lasandu-se sa fiarba bine. In acelas timp se prajesc carnati si poate fi rumenita si costita, dar la fel de bine se poate lasa si neprajita, se fierb 5-6 oua tari, se rade urda si se poate amesteca celor doua tipuri de urda sarata si dulce,...

Banana La cuptor

In Aperitive / Garnituri la 6 Noi 2010

Se ia o banana potrivita(galbena), se taie pe lung dar nu de tot, se scoate din banana o mica portiune si se face un santulet in care se vor introduce feliile de branza. Se unge o tava cu putin ulei se aseaza banana in tava si in crestatura facuta se adauga smantana peste feliile de branza, se...

Patacones

In Aperitive / Garnituri la 6 Noi 2010

  Se iau aceste banane verzi care nu sunt dulci, se curata destul de greu de coaja, se adauga cateva picaturi de lamaie peste ele sa nu se innegreasca. Bananele verzi(platano) se folosesc doar la mancaruri si salate, nu se consuma ca celelalte banane galbene. Se curata de coaja...

Inele de ceapa

In Aperitive / Garnituri la 6 Noi 2010

Cepele de taie in rondele potrivite, se desface fiecare cerculet, se sareaza, separat se pregateste amestecul din faina si lapte caldut, ouale se sparg se amesteca si se pune un praf de sare, dupa ce ouale sunt batute bine se incorporeaza in amestecul rezultat din lapte si faina. Se pune...

Yuca Prajita

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2010

Se iau radacinile de yuca, se curata, se taie in dreptunghiuri, si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba 25-30 de minute pana nu mai este asa de tare dupa care se scot bucatile de yucca din apa se scurg si se tamponeaza indepartandu-se surplusul de apa. Se sareaza, pipereaza si...

Rosii umplute cu oua imbracate in bacon

In Aperitive / Garnituri la 5 Noi 2010

Rosiile se spala si se cresteaza un pic, dupa care se scufunda in apa clocotita, lasandu-se cateva secunde sa se opareasca pentru a se putea decoji, dupa aceasta operatiune se decojesc rosiile, se taie capacelele si se scoate miezul rosiilor. Se aseaza bucatile de bacon in cruce se pune rosia...

Afisate 31 - 53 din 53 retete    

Postari recente

publicat la 23.11.2017

Enchilada cu carne de pui

publicat la 07.08.2017

Tacos de peste

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Daca vei munci constant 8 ore pe zi, ai sanse sa devii sef si sa lucrezi 12.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

ieri la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

ieri la 12:28

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

pe 22.12 la 16:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]