nana

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 15.02.2010

RETETE9
PRIETENI13
Retete / Dulciuri

Desert prajitura Fanta

In Prajituri la 19 Mai 2019

Blatul: Albușul se amesteca bine pana devine tare (cu sare), și se da la frigider. Gălbenușul și zaharul se bat bine pana devine cremos, pui uleiul in fir subtire. Faina, cacao și praful de copt se amesteca și apoi se pun peste crema de galbenus și amesteci bine, apoi unești cu...

Desert prajitura/tort cu morcovi

In Prajituri la 19 Mai 2019

Se bat ouăle cu zaharul pana se topește zaharul, se pune uleiul in fir subțire (se amesteca continuu), apoi se adauga restul ingredientelor (la final se adauga faina). Se pune foaie de copt intr-o tava rotundă (cu marginile detașabile) și se toarnă compoziția. Se da la cuptor 55 min,...

Tort racoros - de Sf.Mihail si Gavril

In Torturi la 8 Noi 2011

Frisca : pentru ca am folosit frisca la plic, am preparat-o conform instructiunilor de pe verso si am mai pus in plus 1 pliculet de intaritor de frisca ca sa stea mai bine pe tortulet. Si am pus-o la frigider. Blatul : am separat albusul de galbenus; albusul si zaharul l-am amestecat...

Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaca

In Dulciuri la 18 Feb 2010

Reteta de preparare a papanasilor Prima data pregatesti pesmetul, astfel: iei o cratita, pui putin ulei, lasi sa se incalzeasca dupa care pui pesmetul si il calesti (mestecand tot timpul sa nu se arda), iar la sfarsit pui 1 lingura rasa de zahar si 1 pliculet de zahar vaniliat. Apoi, se lasa...

Prajitura cu mere calite

In Prajituri la 15 Feb 2010

Se curata merele de coaja si se dau prin razatoare, apoi se adauga zahar (dupa gust) si amesteci. Pregatesti o cratita cu un pic de ulei, pui merele (dupa ce le-ai stors), le calesti si apoi le lasi sa se raceasca. Intr-un bol pregatesti compozitia pt aluat, astfel: bati ouale cu zaharul (in...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 19.05.2019

Desert prajitura Fanta

publicat la 19.05.2019

Desert prajitura/tort cu morcovi

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Predicţiile astrologilor sunt extrem de clare: ce-a fost ştim deja, ce o fi om mai vedea.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]