hany30

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 03.11.2015

RETETE15
PRIETENI9
Retete

Salata delicioasa cu salata de camp

In Salate la 13 Noi 2015

Spalati foarte bine frunzele de salata de camp apoi scurgetile de apa. De asemenea, spalati foarte bine si rosiile,castrevetii si ridichille, pe care le taiati felii sau jumatati, dupa cum va place. Asezati-le intr-un vas. presarati deasupra seminte de floarea soarelui. Faceti un dressing din...

Taci si inghite

In Aperitive / Garnituri la 11 Noi 2015

Se face o mamaliga mai moale din lapte si malai, in care se incorporeaza smantana. Carnatii, bacon-ul sau kaizer-ul ( sau toate ) , se taie in bucati mici si se calesc 5-6 minute in 1 lingura ulei. Se unge un vas termorezistent cu unt si se aseaza: un prim strat de mamaliga,...

Tocană de cartofi dulci și carne tocată de vită

In Vita la 11 Noi 2015

Încinge uleiul într-o cratiță mare, adaugă ceapa, morcovul și țelina și sotează-le 10 minute, până se înmoaie. Adaugă carnea și las-o pe foc până se rumenește uniform. Adaugă piureul de roșii, amestecă,roșiile, cartofii dulci, ierburile aromate...

Flammkuchen

In Aperitive / Garnituri la 11 Noi 2015

Ceapa si baconul se toaca marunt , sau fasii , blatul se intinde subtire in tava de copt a cuptorului pe foaie de copt , se intinde smantana uniform , apoi se presarea ceapa si baconul . In cuptorul preincalzit la 200°C , se coace timp de 15-20 minute, in functie de cat de crocanta preferati...

Ciorba de cartofi cu tarhon

In Ciorbe la 4 Noi 2015

Zazavatul se taie cubulete si se caleste usor pentru a capata o crusta; odata puse in apa fierbine, legumele ii vor da acesteia o savoare deosebita. Se taie cartofii si se adauga in apa cu zarzavat, insa doar dupa ce acesta fierbe un pic. Atentie, legumele nu se fierb de tot. Se realizeaza un...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 4 Noi 2015

Morcovii, ardeiul, pastarnacul, telina, patrunjelul si 1 ceapa se curata, se spala bine si se taie in cubulete potrivite .Se pun legumele intr-o oala, se toarna 4 litri de apa rece si se dau la fiert.Separat, se pun la fiert 500 de ml. de apa intr-o craticioara. Cand apa clocoteste, se adauga 3...

Salată cu avocado şi grepfruit

In Salate la 4 Noi 2015

Avocado şi grepfruit-ul se curăţe şi se taie cubuleţe. Se amestecă într-un bol cu salata verde şi nucile tăiate mărunt. Se sărează şi se piperează după gust, apoi se adaugă iaurtul.

Clatite Paleo sanatoase , din 3 ingrediente

In Dulciuri la 4 Noi 2015

Taie bananele în felii, ca să fie mai ușor să le faci piure. Amestecă apoi toate ingredientele cu un tel sau cu mixerul, până se face o pastă groasă, omogenă. 2. Pune o tigaie care nu se lipește pe foc și las-o să se încălzească bine, apoi pulverizează un pic de...

Ardei umpluti

In Mancaruri cu carne la 4 Noi 2015

Cele două tipuri de ceapă se taie mărunt și se pun la călit. După ce s-au înmuiat, se adaugă carnea.Se lasă să-și schimbe culoarea, se adaugă pasta de ardei, se amestecă, se potrivește de sare și piper și se lasă pe foc 10 minute. Se dă...

Supa de galuste

In Supe la 4 Noi 2015

Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute , pana cand se ridica spuma in oala . Se aduna spuma si de adauga legumule curatate si tocate bucati mari, dafinul si coditele de patrunjel . Se asezoneaza cu sare si piper . Si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse. In acest timp  se...

Rulouri cu sunca si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 4 Noi 2015

1. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade. 2. Se unge un vas de yena cu puțin ulei. 3. Se întinde aluatul de pizza și se presează ușor pentru a-l subția, apoi se așază pe el feliile de șuncă și cașcaval. 4. Se rulează totul pe lungime, ca pentru o ruladă....

Budinca de legume

In Mancaruri de legume la 4 Noi 2015

Cartofii curatati de coaja si taiati cubulete , pusi la fiert, apoi au urmat morcovul , ardeiul si mazarea. Intre timp carnea de pui , am prajit-o in tigaie , pana s-a rumenit , am taiat-o fasii sau cubulete. Intre timp s-au fiert si legumele pe care le-am scos intr-o sita sa se scurga de apa ,...

Baba Ganoush ( salata de vinete )

In Aperitive / Garnituri la 3 Noi 2015

 În tava mare de aragaz tapetată cu folie de aluminiu se aşază jumătăţile de vinete unse cu ulei pe partea din interior. Se lasă la copt 40 de minute şi apoi se lasă 15 minute să se răcească.  Cu o linguriţă se scoate miezul copt al fiecărei jumătăţi de...

Salata de topinambur si mar

In Salate la 3 Noi 2015

Topinamburul si marul se spala bine ( coaja nu se indeparteaza ) apoi se taie feliute cat mai subtiri si de aseaza pe platou dupa bunul plac. Restul ingredientelor se amesteca si se toarna peste topinambur si mar .

Pui cu masline

In Pui la 3 Noi 2015

  1. Într-o cratiţa încapatoare se încinge uleiul si se calesc timp de 5 minute ceapa curaţata si tocata marunt si usturoiul taiat felioare. Se adauga bucaţile de pui curaţate si spalate, se presara sare, piper si se toarna un pahar cu apa. Se lasa la foc mic...

Afisate 1 - 15 din 15 retete    

Postari recente

publicat la 11.11.2015

Taci si inghite

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]