Punem in tava in care facem prajitura cele 3 linguri de zahar si caramelizam,intindem pe toata suprafata tavii,lasam sa se raceasca. Batem ouale cu zaharul ,pana se topeste zaharul apoi adaugam laptele si esenta. Punem in tava peste caramelul deja intarit si dam la cuptor pana se intareste un pic...
Punem apa la fiert,cand a dat in fiert adaugam legumele tocate si pasta de rosii,lasam sa fiarba.
Intre timp pregatim perisoarele: adaugam peste carnea tocata 1 ou,condimentele si 3 linguri de orez(care a fost spalat inainte) si amestecam bine.Luam cate un cocolos de carne si facem bilute...
Incepem cu partea de jos, se amesteca galbenusurile cu zaharul si se bate bine,se adauga esenta de vanilie si coaja de portocala/lamaie,apoi se pune uleiul si se bate bine. La final se adauga faina (amestecata cu praful de copt) in ploaie.
Pentru partea de sus batem albusurile spuma cu un praf...
Punem apa la fiert cu sare, cand da in clocot adaugam scoicile, lasam la fiert dupa instructiunile de pe ambalaj. Clatim cu apa rece si lasam sa se scurga bine de apa.
In forma in care coacem prajitura, facem zaharul ars: punem 2 linguri de zahar si lasam sa se topeasca, sa fie maroniu,...
Curatam si spalam pestele bine ,il lasam la scurs,il portionam apoi il asezam in tava care a fost unsa cu ulei. Legumele le curatam ,le spalam si taiem, le asezam peste pestele pus in tava,adaugam si sucul de rosii,condimentam si dam la cuptor. Dupa 45 minute scoatem de la cuptor.
Pofta buna!
Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare,piper si cimbru.
Se face urmatorul amestec:se bate oul cu sare si se amesteca cu faina.se da fiecare bucata de carne prin acest amestec si apoi se ruleaza .fiecare rulou se prinde in cate o scobitoare si apoi se prajeste in...
Spalam bine fructele de mare in apa rece,dam prin pesmet si le punem in tigaia cu ulei. Lasam sa se evapore apa lasata si le scoatem pe un prosop de hartie,sa absoarba uleiul.
Pofta buna!
Prajitura cu crema de zahar ars
Punem in tava in care facem prajitura cele 3 linguri de zahar si caramelizam,intindem pe toata suprafata tavii,lasam sa se raceasca. Batem ouale cu zaharul ,pana se topeste zaharul apoi adaugam laptele si esenta. Punem in tava peste caramelul deja intarit si dam la cuptor pana se intareste un pic...
Ciorba de perisoare
Punem apa la fiert,cand a dat in fiert adaugam legumele tocate si pasta de rosii,lasam sa fiarba. Intre timp pregatim perisoarele: adaugam peste carnea tocata 1 ou,condimentele si 3 linguri de orez(care a fost spalat inainte) si amestecam bine.Luam cate un cocolos de carne si facem bilute...
Chec in 3 culori
Incepem cu partea de jos, se amesteca galbenusurile cu zaharul si se bate bine,se adauga esenta de vanilie si coaja de portocala/lamaie,apoi se pune uleiul si se bate bine. La final se adauga faina (amestecata cu praful de copt) in ploaie. Pentru partea de sus batem albusurile spuma cu un praf...
Scoici cu crema de zahar ars
Punem apa la fiert cu sare, cand da in clocot adaugam scoicile, lasam la fiert dupa instructiunile de pe ambalaj. Clatim cu apa rece si lasam sa se scurga bine de apa. In forma in care coacem prajitura, facem zaharul ars: punem 2 linguri de zahar si lasam sa se topeasca, sa fie maroniu,...
Peste cu legume la cuptor
Curatam si spalam pestele bine ,il lasam la scurs,il portionam apoi il asezam in tava care a fost unsa cu ulei. Legumele le curatam ,le spalam si taiem, le asezam peste pestele pus in tava,adaugam si sucul de rosii,condimentam si dam la cuptor. Dupa 45 minute scoatem de la cuptor. Pofta buna!
Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume Bonduelle
Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare,piper si cimbru. Se face urmatorul amestec:se bate oul cu sare si se amesteca cu faina.se da fiecare bucata de carne prin acest amestec si apoi se ruleaza .fiecare rulou se prinde in cate o scobitoare si apoi se prajeste in...
Fructe de mare
Spalam bine fructele de mare in apa rece,dam prin pesmet si le punem in tigaia cu ulei. Lasam sa se evapore apa lasata si le scoatem pe un prosop de hartie,sa absoarba uleiul. Pofta buna!