fr3ya20

1

Bucataras
incepator

braila

Bucataras din 06.02.2012

RETETE7
PRIETENI2
Retete

Prajitura cu crema de zahar ars

In Prajituri la 11 Mai 2014

Punem in tava in care facem prajitura cele 3 linguri de zahar si caramelizam,intindem pe toata suprafata tavii,lasam sa se raceasca. Batem ouale cu zaharul ,pana se topeste zaharul apoi adaugam laptele si esenta. Punem in tava peste caramelul deja intarit si dam la cuptor pana se intareste un pic...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 9 Mai 2014

Punem apa la fiert,cand a dat in fiert adaugam legumele tocate si pasta de rosii,lasam sa fiarba. Intre timp pregatim perisoarele: adaugam peste carnea tocata 1 ou,condimentele si 3 linguri de orez(care a fost spalat inainte) si amestecam bine.Luam cate un cocolos de carne si facem bilute...

Chec in 3 culori

In Prajituri la 10 Apr 2014

Incepem cu partea de jos, se amesteca galbenusurile cu zaharul si se bate bine,se adauga esenta de vanilie si coaja de portocala/lamaie,apoi se pune uleiul si se bate bine. La final se adauga faina (amestecata cu praful de copt) in ploaie. Pentru partea de sus batem albusurile spuma cu un praf...

Scoici cu crema de zahar ars

In Prajituri la 6 Apr 2014

Punem apa la fiert cu sare, cand da in clocot adaugam scoicile, lasam la fiert dupa instructiunile de pe ambalaj. Clatim cu apa rece si lasam sa se scurga bine de apa. In forma in care coacem prajitura, facem zaharul ars: punem 2 linguri de zahar si lasam sa se topeasca, sa fie maroniu,...

Peste cu legume la cuptor

In Peste la 2 Mar 2014

Curatam si spalam pestele bine ,il lasam la scurs,il portionam apoi il asezam in tava care a fost unsa cu ulei. Legumele le curatam ,le spalam si taiem, le asezam peste pestele pus in tava,adaugam si sucul de rosii,condimentam si dam la cuptor. Dupa 45 minute scoatem de la cuptor. Pofta buna!

Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume Bonduelle

In Porc la 17 Feb 2014

Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare,piper si cimbru. Se face urmatorul amestec:se bate oul cu sare si se amesteca cu faina.se da fiecare bucata de carne prin acest amestec si apoi se ruleaza .fiecare rulou se prinde in cate o scobitoare si apoi se prajeste in...

Fructe de mare

In Fructe de mare la 17 Feb 2014

Spalam bine fructele de mare in apa rece,dam prin pesmet si le punem in tigaia cu ulei. Lasam sa se evapore apa lasata si le scoatem pe un prosop de hartie,sa absoarba uleiul. Pofta buna!

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 30.05.2014

Bunatati din bucatarie

publicat la 11.05.2014

Prajitura cu crema de zahar ars

publicat la 09.05.2014

Ciorba de perisoare

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]