ella 87

1

Bucataras
incepator

focsani

Bucataras din 26.05.2010

RETETE92
PRIETENI137
Retete / Mancaruri de legume

Ciulama de ghebe

In Mancaruri de legume la 12 Noi 2013

Ghebele se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg si se pun deoparte. In alta cratita incingem uleiul si calim ceapa, usturoiul, faina o dezlegam in putina apa si o punem in cratita. Când devine de consistenţa smantanii se adaugă ghebele fierte şi taiate, smantana. Se mai...

Chiftelute de cartofi

In Mancaruri de legume la 4 Sep 2013

Curatam cartofii de coaja, ii dam pe razatoarea mare, dupa se ia cate o gramajoara si se scurge zeama. Se amesteca cu oul, verdeata, condimentele pana se omogenizeaza. Luam cate o lingura de compozitie dam prin faina, formam chifteluta si o punem in uleiul incins.

Conopida gratinata

In Mancaruri de legume la 23 Oct 2011

Pentru inceput am clocotit apa,am pus un praf de sare, conopida am spalat-o si am rupt-o in buchetele am aruncat-o in apa clocotita pentru cateva minute. Dupa, am uns o tava cu ulei am pus conopida, baconul, oul batut cu smantana, sare si piper, mult cascaval ras deasupra si am bagat tava la...

Vinete umplute

In Mancaruri de legume la 22 Feb 2011

Mai intai spalam vinetele si le taiem pe lung, fara sa le curata de coaja. Cu o lingura, scobim miezul si il tocam marunt cu un cutit. Punem ulei la incins,agaugam ceapa asteptam sa devina translucida si adaugam si miezul de la vinete, lasam putin sa se patrunda. Punem peste verdeata...

Mancarica de cartofi cu praz

In Mancaruri de legume la 8 Feb 2011

Prazul il taiem rondele, il  calim in putin ulei, dupa adaugam cartofii taiati cuburi,apa un praf de sare si lasam sa fiarba. Incercam cartofii daca au fiert si adaugam 4 linguri de suc de rosii amestecam, punem si putin cimbru, o frunza de dafin sare piper dupa gust si la sfarsit...

Fasole cu praz

In Mancaruri de legume la 6 Feb 2011

Se pune fasolea in apa si se tine cateva ore. Dupa ce a stat se scoate si se pune la fiert, se schimba apa de vreo trei ori dupa ce a dat in clocot.Se adauga un cartof taiat in doua la ultima apa. Se toaca prazul,se rade morcovul, si se pune la calit.Cand fasolea a fiert se scoate si se adauga...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 19.05.2019

Varza cu afumatura

publicat la 19.05.2019

Ciorba cu pastai

publicat la 06.12.2018

Ceafa de porc la tigaie

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]