dicarmencitta1957

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.02.2010

RETETE72
PRIETENI19
Retete

Gulas de porc cu mazare.

In Mancaruri cu carne la 16 Feb 2010

Spalam carnea si o lasam la scurs intr-o strecuratoare.Curatam ceapa rosie si o tocam foarte fin.Punem ceapa intr-o cratita in 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin si o calim 2 minute.Dupa ce se caleste ceapa, devine un pic sticloasa adaugam si bucatile de carne, pe care le calim...

Cozi de creveti cu orez simplu fiert.

In Peste la 16 Feb 2010

Spalam creveti cu un jet de apa rece si apoi in punem in apa,clocotita sa fiarba cateva minute.In aceasta apa am pus vegeta o lingurita si 2 linguri de unt.Dupa ce i-am scos de la fiert pe un platou, ii vom lasa sa se raceasca putin.Peste cateva minute ei vor fi tocmai buni de curatat. Eu am...

Orez salbatic cu miez de floarea soarelui si copane de pui

In Pui la 16 Feb 2010

Copanele bine curatate si spalate le punem intr-o tava de teflon.Peste copane eu am pus vegeta fara sare,piper boabe roz(acest piper nu este foarte iute,sau cel putin eu asa l-am nimerit),am picurat si 2 lingurite de ulei de masline extravirgin si o cescuta mica de vin alb.Uleiul de masline in...

Spaghete cu scoici.

In Fructe de mare la 16 Feb 2010

Spaghetele le punem intr-o craticioara la fiert conform cu indicatiile de pe punga.Mai intai punem apa la fiert fara sare.Cand apa da in clocot,punem 50 gr unt,amestecam sa se dizolve bine untul,dupa care adaugam spaghetele intregi. Separat deschidem punga de scoici si vom scurge uleiul din...

Tort de piersici cu blat de ciocolata.

In Dulciuri la 16 Feb 2010

Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime, apoi se adauga smantana, branza de vaci dulce si se omogenizeaza bine. Se lasa deoparte. Separat se lasa la inmuiat gelatina in 150ml apa rece, (circa 5 minute) apoi se incalzeste usor pana la...

Tort de visine cu crema de iaurt.

In Dulciuri la 16 Feb 2010

Crema de iaurt: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime, apoi se adauga smantana, branza de vaci dulce si se omogenizeaza bine. Se lasa deoparte. Separat se lasa la inmuiat gelatina in 150ml apa rece, (circa 5 minute) apoi se incalzeste usor pana la...

Budinca dulce din penne rigate cu branza de vaci si stafide.

In Dulciuri la 16 Feb 2010

Prima data fierbem pastele(penne rigate).Punem apa la fiert cu un praf de sare si cand apa da in clocot punem pastele in apa,adaugam 2 linguri de unt in apa si le fierbem conform cu instructiunile de pe plic.Cand sunt gata fierte scoatem pastele,le punem intr-o strecuratoare,le clatim cu un jet...

Cotlet de porc cu portocale si cartofi la cuptor.

In Mancaruri cu carne la 15 Feb 2010

Curatam cartofii ii taiem in bucati mai mari si ii vom pune intr-o tava de yena la cuptor cu 3 linguri de ulei de masline extravirgin,1 cescuta mica de apa,sare,piper proaspat macinat,un praf de nucsoara,un praf de tarhon,un praf de coriandru,amestecam bine si vom pune o folie de aluminiu peste...

Chiftelute arabesti-Daoud Pasha.

In Mancaruri cu carne la 15 Feb 2010

Pregatim carnea pentru chiftelute,amestecand compozitia cu:piper rosu macinat proaspat,vegeta fara sare,sare optional(pentru cine doreste mai sarat),coriandru macinat,ghimbir macinat,nucsoara macinata,scortisoara macinata,chimen macinat,boia dulce praf,1 legatura de marar verde tocat marunt,1...

Tort cu doua creme si cirese confiate.

In Torturi la 15 Feb 2010

Blatul: Separam ouale,albusul de galbenus.Batem albusurile cu un praf de sare bine si apoi adaugam zaharul cate o lingura si amestecam bine,pana ce se incorporeaza si se topeste zaharul.Adaugam galbenusurile unul cate unul si la urma faina, cate o lingura de faina.Mentionez ca in faina punem...

Tort de pere cu crema de iaurt.

In Torturi la 15 Feb 2010

Crema: Se amesteca iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun si 2 linguri zeama de lime,apoi se adauga smantana,branza de vaci dulce si se omogenizeaza bine.Se lasa deoparte. Separat se lasa la inmuiat gelatina in 100ml apa rece,(circa 5 minute)apoi se incalzeste usor pana la dizolvarea...

Tort cu crema de lamaie si kiwi.

In Torturi la 15 Feb 2010

Separam ouale,albusul de galbenus.Batem albusurile cu un praf de sare bine si apoi adaugam zaharul cate o lingura si amestecam bine,pana ce se incorporeaza si se topeste zaharul. Adaugam galbenusurile unul cate unul si la urma faina, cate o lingura de faina.Mentionez ca in faina punem praful...

Afisate 61 - 72 din 72 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Marea ta dilema de azi o constituie imposibilitatea de a sterge toate petele de pe gresie. in final, o sa declari enervat/a ca petele simetrice pe care le freci sunt pe partea cealalta, fara a mai lua in considerare faptul ca majoritatea placilor au model.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]