publicat la 18.07.2013
publicat la 18.07.2013
publicat la 18.07.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Peste pane cu cartofi natur
Pestele il portionam in bucati potrivite. Cartofii se curata,se taie cuburi potrivite si se pun la fiert in apa cu un pic de sare. Pestele il dam prin pesmet,ou batut bine si iar pesmet si se pune in tigaie la prajit. Cartofii se servesc alaturi de peste,presarati cu marar tocat si un...
Plachie cu peste file
Pestele l-am spalat,l-am portionat si l-am presarat cu un pic de sare.Am curatat ceapa,ardeii si usturoiul.Ceapa am tocat-o pestisor,ardeii cuburi iar usturoiul marunt.Intr-o cratita am pus uleiul si untul si am calit ceapa cu usturoiul si ardeii.Cand s-au inmuiat am pus o lingurita de boia si un...