danielaR

1

Bucataras
incepator

Hulste

Bucataras din 20.08.2013

RETETE58
PRIETENI82
Retete

Sote de sparanghel

In Aperitive / Garnituri la 22 Noi 2013

Curatam sparanghelul si il punem la sotat la foc potrivit. Lasam la foc atat cat sa fie numai crocant. Punem smantana, catelul de usturoi. Cand l-am servit am mai adaugat putin sos pesto E un deliciu!Cel putin pt mine a fost :) Pofta buna!

Pasca cu orez si branza

In Prajituri la 12 Noi 2013

blatul : Untul il frecam cu zaharsi putina sare.adaugam gaLbenusul si smantana. Punem si faina si praful de copt.Framantam un aluat nelipicios pe care il dam la rece 20 min Crema de branza :amestecam branza cu cascavalul.Punem zeama de lamaie,zaharul si galbenusurile Orezul il fierbem...

Rulada cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 12 Noi 2013

Batem ouale cu telul. Adaugam smantana si condimentele.adaugam faina si praful de copt. Dam la cuptor in tava mare a cuptorului la 180 grade timp de 10-15 min Amestecam spanacul cu branza si usturoiul Cand blatul de rulada s-a copt in rulam cu tot cu foia de copt. Dupa ce se...

Omleta impaturita

In Aperitive / Garnituri la 12 Noi 2013

Bati ouale cu putina sare si piper. Intr-o tigaie punem un strop de ulei si turnam compozitia de oua. O intindem ca o clatita. Desupra presaram cremvustii taiati rondele. Deasupra lor punem cascavalul. Impaturim omleta si o lasam sa se faca pe ambele parti. O servim cu o felie...

Trio orez cu pulpa de pui

In Pui la 29 Oct 2013

Pungile de orez le-am pus intr-o olita la fiert cu un sfert de ceapa,3 catei de usturoi,1 morcov si sare Dupa ce a fiert impartim orezul in 3. O parte o amestecam cu felia de sfecla rosie fata la robot O parte o amestecam cu morcovul pasat Si ultima parte o amestecam un cele 2 linguri...

Placinta cu carne "raze de soare"

In Aperitive / Garnituri la 28 Oct 2013

Aluatul: Incalzim laptele. Punem intr-un bol faina, zahar, sare si drojdia. Laptele il turnam deasupra. Framantam pana se leaga aluatul. Punem uleiul de masline mai framantam putin si lasam la crescut jumatate de ora Amestecam toate ingredientele pt umplutura. Aluatul il impartim in 2....

Platou cu aperitive

In Aperitive / Garnituri la 16 Oct 2013

Pregatim rulada : batem albusurile separat cu sare, adaugam galbenusurile, smantana, maslinele si faina. Dam la copt 15 minute. Cand e fierbinte rulam in foaia de copt rulada. Dupa ce se raceste derulam, punem feliile de branza topita si cabanosul intr-un colt si rulam la loc. Tarta:...

Mix de rulouri umplute cu branza

In Pangasius la 16 Oct 2013

Dovlecelul si vanata le taiem pe lungime. Feliile le prajim putin doar atat cat sa se inmoaie pt a le putea rula. Pe un fileu de pangasius asezam o felie de dovlecel apoi una de sunca de curcan si rulam. Facem la fel pt toate fileurile de peste. Le asezam in picioare ca un turnulet. Feliile...

Iepure la cuptor cu orez mix

In Mancaruri cu carne la 23 Sep 2013

Iepurele l-am uns cu  sare, piper, busuioc si bulion si l-am pus la rece 2 ore. Dupa 2 ore l-am pus in tava cu morcovul taiat rondele si 2 canite de apa si putin ulei si l-am dat la cuptor pt 100 minute. Intr-un ceaunel am pus apa la fiert si am pus canita de orez in el cu cubul de...

Peste la cuptor cu mazare si branza

In Pangasius la 20 Sep 2013

Pestele se fierbe la aburi Se aseaza intr-un vas yena pe care l-am uns cu ulei de masline Se bat la mixer ouale cu branza si smantana, se adauga mazarea si se amesteca cu lingura  Se toarna aceasta compozitie peste peste si se da la cuptor pana se rumeneste E super buna Ca...

Sufleu de dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 20 Sep 2013

Se prepara mai intai sosul. Se topeste untul,se adauga faina si se pune laptele. Se lasa la racit Se da dovlecelul pe razatoare si se pune la calit pana nu mai e zeama in tigaie Se adauga peste sosul racit galbenusurile de la oua apoi dovlecelul. Se adauga si branza Separat se bat...

Pizza pufoasa,sanatoasa si bogata

In Pizza la 20 Sep 2013

Se framanta din faina,tarate,apa si drojdie un aluat moale dar nelipicios Se lasa jumatate de ora la crescut.apoi se intinde o foaie din aluat intr-o tava mare. Ungem foaia cu sosul bolognese, punem ciupercile, apoi carnea, brocoli, ceapa, porumbul, dovlecelul ras pe razatoarea mare si...

Rulada multicolora

In Aperitive / Garnituri la 11 Sep 2013

Foaia de rulada se prepara astfel: Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu putina sare. Galbenusurile le frecam cu ulei, adaugam smantana, faina si praful de copt, apoi adaugam albusurile spuma. Impartim compozitia in 3: in una punem ardeiul rosu tocat la robot marunt, in...

Musaca de cartofi si ciuperci

In Mancaruri cu carne la 10 Sep 2013

Prima data facem sosul: punem pe foc untul, dupa ce s-a topit adaugam faina, apoi laptele. Amestecam sa nu faca cocoloase. Mai lasam 5 minute pe foc sosul apoi il dam deoparte Tocam ceapa. Dam morcovul pe razatoare. Punem carnea tocata intr-un bol si o amestecam cu ceapa, morcovul, usturoi si...

Aripioare in bulion cu spanac in foietaj

In Pui la 10 Sep 2013

Aripioarele le condimentam, le lasam la rece 1 ora. Coacem pachetelele de spanac 10-15 minute la cuptor la 200 grade Punem intr-o tava  aripioarele si deasupra si sucul de rosii si dam la cuptor pana se rumenesc Se servesc impreuna! Delicios!

Tort diplomat

In Torturi la 9 Sep 2013

Se bat ouale cu zahar.Se adauga laptele.Aceasta compozitie se pune pe baie de aburi si se amesteca incontinuu pana devine o crema groasa (aproape ca o maioneza).Trebuie amestecat incontinuu pt a nu se branzi.Dupa ce se leaga crema o dam la racit Se bate frisca cu zahar. Dupa ce s-a racit...

Aperitiv colorat

In Aperitive / Garnituri la 9 Sep 2013

Facem prima data blatul verde .Separam albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le amestecam cu ulei si adaugam spanacul.Punem si smantana,faina si praful de copt. Batem albusurile spuma dupa care le adaugam peste compozitia cu spanac dar avem grija sa amestecam cu lingura de lemn Intindem...

Rulada din foietaj cu branza si carnat

In Aperitive / Garnituri la 6 Sep 2013

Amestecam intr-n bol branza de vaca si cu crema de branza cu marar. Adaugam sarea si mararul. Intindem aluatul de foietaj, punem peste el compozitia cu branza si peste branza intinsa punem carnatii taiati rondele Rulam ca o rulada si dam la cuptor 40 minute Se serveste si ca aperitiv...

Briose pufoase cu visine din aluat de pandispan

In Prajituri la 6 Sep 2013

Separam albusurile de galbenusuri Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam si zaharul dar si zaharul vanilat Separat batem galbenusurile cu ulei si punem aceasta compozitie peste compozitia cu albusuri. Adaugam faina si praful de copt. Punem in forme de briose 3/4 de...

Orez cu ciocanele si sos de ciuperci

In Pui la 5 Sep 2013

Se fierb ciocanelele in apa cu sare.In aceeasi apa punem la fiert punguta cu orez. Intr-o tigaie punem la calit ceapa si usturoiul,adaugam si ciupercile si le calim bine. Adaugam smantana si mararul.Dam gust cu sare si piper. Se servesc impreuna orezul fiert si sosul de ciuperci cu...

Ratatouille la cuptor

In Mancaruri de post la 5 Sep 2013

Taiem legumele rondele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins.Adaugam ceapa tocata si usturoiul.Le calim la foc mic,apoi adaugam rosiile si bulionul,lasam sa fiarba si apoi dam sosul la racit Turnam peste legumele asezate in vasul yena si dam totul la cuptor pt 40 min E delicios!

Tarta cu piept de pui si mazare

In Aperitive / Garnituri la 5 Sep 2013

Se bat ouale impreuna cu branza si smantana. Se adauga mazarea si se amesteca dar cu lingura pt a nu se zdrobi boabele. Se caleste pieptul de pui si separat se calesc si ciupercile. Intindem foietajul in tava.Peste el punem pieptul de pui si ciupercile.Deasupra turnam compozitia de...

Tarta cu branza si visine

In Prajituri la 26 Aug 2013

Luam formele de tarta si le ungem cu margarina. Din aluatul de foietaj decupam rotunduri si le punem in forme.le coacem 10min la foc moderat. Intre timp pregatim umplutura pt tarte. Ouale,branza,smantana,esenta,zaharul le mixam. Visinele le scoatem pe un servet sa se scurga de zeama....

Salata Boeuf

In Salate la 26 Aug 2013

Se fierb cartofii si morcovii. Se curata,se taie cat de marunt posibil sau dupa preferinta. Adaugam mazarea din conserva, castravetii taiati tot marunt,la fel si sunca Punem toate ingredientele intr-un bol,punem maioneza,sare piper. Pofta buna!  

Ciorba de fasole

In Ciorbe la 26 Aug 2013

intr-o oala punem 2 litri de apa si lasam sa fiarba. Ceapa o tocam.Telina si morcovul le dam pe razatoarea mica.Ardeiul il taiem cubulete. Adaugam legumele in oala.Cand legumele sunt fierte adaugam fasolele din conserve. Intr-un bol punem smantana,sosul bolognese si condimentele si le...

Turtite de peste cu sote de ardei mix

In Pangasius la 21 Aug 2013

Pentru inceput dam feliile de paine prin blender. Punem fileurile de peste la prajit dar fara ulei si le lasam pana iese toata apa din ele  Dam prin blender si mararul,ceapa,usturoiul si cateva boabe de porumb Cand pestele s-a racit il pisam cu furculita cat de marunt posibil...

Salata de cartofi cu sos tartar

In Salate la 21 Aug 2013

Se fierb cartofii. Se lasa la racit apoi se curata si se taie cubulete. Morcovul il curatam si il dam pe razatoarea mica. Ceapa o taiem marunt Punem toate ingredientele intr-un bol le amestecam potrivim de sare si servim cu orice fel de carne dorim Pofta buna

Rulada cu branza

In Prajituri la 21 Aug 2013

Blatul: separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Adaugam zaharul, adaugam galbenusurile, uleiul, faina si apoi praful de copt. Se da la cuptor pt 15 min la 180 grade Scoatem tava din cuptor si dezlipim blatul usor fara a se rupe. Pe foaia de copt pe care am copt blatul...

Afisate 31 - 58 din 58 retete    

Postari recente

publicat la 16.10.2014

Sushi cu ton

publicat la 22.09.2014

Cartofi umpluti

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ai trecut de vârsta la care erai sigur că în dulapul cu haine sau sub pat se ascunde un monstru, însă venirea ta acasă cu două ore mai devreme îţi poate rezerva o mare surpriză legată de acest subiect.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]