danakarin

1

Bucataras
incepator

München

Bucataras din 09.10.2011

RETETE129
PRIETENI75
Retete / Peste

Aperitiv cu somon si crema de branza

In Peste la 13 Ian 2014

Asezati pe o folie alimentara feliile de somon in asa fel incat sa se suprapuna un pic. Ungeti cu crema de branza. Eu am folosit o crema de branza cu verdeturi, dar puteti sa luati un Ouark, sa-l aromatizati cu ierburi proaspete sa uscate ( marar, cimbru) si cu sare si piper.  Rulati...

Salata cu pastrav afumat si ou fiert

In Pastrav la 21 Dec 2013

Spalam si scurgem bine frunzele de salata. Eu folosesc cu drag centrifuga pentru salata.  Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. curatam morcovii, ceapa si le taiem felii impreuna cu ciupercile.spalam, taiem in sferturi rosiile. Intr-o lingura de ulei de masline calim morcovii...

Somon cu garnitura de cartofi dulci si sos suedez

In Somon la 15 Noi 2013

Sărăm si presărăm cu un pic de zahăr fileurile de peste și le lăsam câteva ore la rece. Curățăm batatele și  si  le tăiem în cuburi, cartofii ii înjumătățim cu coajă cu tot, si plasăm totul in cuptor cu 2 căței de usturoi mărunțit, rozmarin...

Somon cu garnitura verde

In Somon la 13 Ian 2013

Am marinat pestele intr-un amestec de sare si zahar pentru o ora in frigider. Am curatat si maruntit ceapa, usturoiul si morcovul, pe care l-am taiat rondele. Am spalat leguma, am taiat si maruntit partea alba  si cele insirate mai sus le-am calit pana s-au inmuiat un pic in ulei de...

Somon cu Skagenröra si cartofi natur

In Somon la 6 Ian 2012

Skagenröra se serveste de obicei  langa somon afumat sau carpacio de somon (“gravad lax”).  Se poate unge si  pe paine, sau se poate folosi ca si umplutura la Avocado, alaturi de creveti si  somon afumat. De data asta l-am servit langa peste proaspat. Am...

Pastrav pe pat de legume

In Pastrav la 6 Noi 2011

Am pregatit pestele curatindu-l si taindu-i capul si  coada. L-am spalat in apa cu lamiie si l-am uscat cu un servet de hirtie. Apoi l-am frecat cu sare , piper si cimbru uscat si l-am lasat un pic sa fie patruns de mirodenii, dupa care l-am uns cu ulei si l-am lasat o ora la rece. Am...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.

 
 
 
Retete preferate
Tort Red Velvet

Voturi:31

Bagheta

Voturi:39

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]