publicat la 07.06.2013
publicat la 01.06.2013
publicat la 04.04.2013
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
File de somon cu legume sotate
Pestele portionat se condimenteaza, se unge cu putin ulei si se frige pe un gratar de aragaz. Legumele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Intr-o tigaie teflonata ori ceramica se pune untul la topit, cand s-a incins se adauga legumele si se calesc pret de cateva minute. Se condimenteaza...
Somon cu cartofi noi la cuptor
Fileul de somon se curata de pielita, se spala bine, se sterge, se sareaza si se presara piper, dupa gust. Intr-un bol se pun 50 ml ulei, zeama de la 1/2 lamaie, rozmarin. Se amesteca si varsa intr-un vas termorezistent. Se tavalesc fileurile in aceasta solutie, apoi se introduce vasul...
Paste cu ton si legume
Intr-o tigaie teflonata in care am pus 50 ml ulei si o ceasca de apa am inabusit ceapa taiata solzisori, porumbul si ardeiul taiat cubulete. Cand legumele s-au fiert am adaugat tonul (uleiul din conserva l-am indepartat), sare si piper si am mai lasat sa se inabuse inca vreo 2-3 min. Peste...