publicat la 17.12.2011
publicat la 05.12.2011
publicat la 03.12.2011
Iar ti-ai sarutat imaginea reflectata in oglinda. Ai nevoie permanenta de atentie si te astepti sa fi aplaudat cand intri in camera. Si inteligenta arde in tine, ce-i drept cam mocnit.
Bucataras.ro
[email protected]
Focaccia cu măsline
Se amestecă făina cu sarea într - un castron. Drojdia se amestecă cu zahărul şi cu o ceşcuţă de apă caldă şi se adaugă peste făină. Se amestecă bine cu o lingură de lemn, se pune uleiul de măsline, busuiocul uscat şi se frământă apoi bine timp de 10 minute. Se...
Focaccia cu roşii
Se amestecă făina cu sarea într-un castron. Drojdia se amestecă cu zahărul şi cu o ceşcuţă de apă caldă şi se adaugă peste făină. Se amestecă bine cu o lingură de lemn, se pune uleiul de măsline, rozmarinul uscat şi se frământă apoi timp de 5 minute. Se formează...
Paine neagra de casa
Intr-un castron mare se pune faina cernuta care se amesteca cu sarea. Se face un gol in mijlocul fainii si se pune drojdia peste care se pune zaharul. Se amesteca usor drojdia cu zaharul si apoi se pune incet apa. Se framanta aluatul cam 10 minute si la sfarsit se adauga uleiul. Se acopera...
Prima mea reteta de focaccia
Se face maiaua din cubul de drojdie, zahar, putin lapte cald si putina faina si se lasa 10 minute sa creasca. Se cerne faina, se pune intr-un vas mai marisor (sa aiba loc unde sa creasca), se adauga maiaua, laptele caldut si sarea. Se framanta bine aluatul, se adauga uleiul de masline,...
Pizza
Mod de lucru pentru blat Intr-un bol se pune drojdia uscata, 1 lingura zahar si o lingurita sare. Se adauga putina apa caduta, se cerne si se adauga jumatate din faina. Se amesteca bine si se lasa sa creasca 20 de minute. Se adauga restul de apa si faina , se framanta bine pana cand aluatul...