Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Prăjitura săracului

Data:15.02.2010

Numele acestei prăjituri, originară din cea mai săracă zonă a Veneţiei medievale, locuită... articol complet

Salată de spanac cu somon afumat şi avocado

Data:15.02.2010

O salată modernă, proaspătă şi gustoasă, ce combină vitalitatea spanacului tânăr cu... articol complet

Welsh rarebit – delicatesă galeză

Data:14.02.2010

Welsh rarebit, în traducere delicatesă galeză, este o gustare britanică tradițională, din... articol complet

Curry de pui cu muguri de bambus

Data:13.02.2010

Gaeng Phed Kai Sai Nawmai este un curry thailandez din clasa curry-urilor roşii, domolit doar de... articol complet

Snert – supă olandeză de mazăre

Data:12.02.2010

Specifică ţărilor nordice în general, această supă de iarnă – deşi aduce mai... articol complet

Kedgeree – pilaf englezesc cu peşte afumat

Data:11.02.2010

Kedgeree este numele uneia dintre cele mai îndrăgite mâncăruri englezeşti, devenită un... articol complet

Mere în caramel

Data:11.02.2010

Cine poate uita mărul cu caramel, vândut cu un aer festiv prin bâlciurile copilăriilor... articol complet

Curcan cu sos de muştar şi maghiran

Data:10.02.2010

Seamănă cu un escalop. Aduce cu un stroganoff. Ar putea fi o ciulama. Câte puţin din fiecare... articol complet

Nachos – chipsuri de porumb

Data:10.02.2010

Gustări nelipsite din meniurile tex-mex, nachos sunt “chipsuri” din tortilla (lipia... articol complet

Ciorbă de iepure cu frunze de viţă de vie

Data:09.02.2010

Această ciorbă de iepure, de iarnă, este re şi re-inventată. Preparată iniţial cu o varză... articol complet

Orez cu tofu şi legume

Data:09.02.2010

Reţeta de faţă îşi trage originile din extremul orient, din ţările în care orezul fiert... articol complet

Vitello tonnato – viţel cu ton

Data:07.02.2010

Gustare rece, de vară, vitello tonnato – vedetă a antipasti italiene – are toate... articol complet

Sandviş cu cremă de brânză şi sos de ardei copt

Data:06.02.2010

Un sandviş consistent şi gustos, o bucurie lacto-vegetariană pentru micul dejun sau pentru o... articol complet

Păstrăv cu ratatouille de ciuperci

Data:05.02.2010

O reţetă de vară şi de munte, în care sălbăticia păstrăvului – să nu ne minţim... articol complet

Cuşcuş cu legume

Data:03.02.2010

Specific Asiei Centrale, dar mai cu seamă ţărilor nord africane, intersectând arome şi... articol complet

Salată de fructe Macedonia

Data:02.02.2010

Deşi numele ei ne-ar duce cu gândul provincia din nordul Greciei, salata de fructe Macedonia... articol complet

Cartofi cu muştar la cuptor

Data:01.02.2010

Una dintre cele mai nobile garnituri, cartofii copţi cu muştar la cuptor, are ca origine nu... articol complet

Somon dietetic în sos de iaurt cu muştar

Data:01.02.2010

Deşi – cum ar spune doctorul Alin Popescu – somonul nu e prima opţiune pentru un... articol complet

Cotlet picant de porc

Data:30.01.2010

Un grătar de porc picant, în cel mai pur stil cantonez, întâlnit în sudul Chinei dar, mai... articol complet

Friptură de pui cu muştar şi cimbru

Data:29.01.2010

Muştarul aromat cu cimbru şi impulsionat cu usturoi dă gustul acestei fripturi de pui, simplă... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]