Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Piure de conopidă

Data:19.05.2010

Conopida este una dintre cele mai bizare plante ce vieţuiesc prin grădinile noastre. O floare... articol complet

Vită caramelizată în oţet balsamic

Data:16.05.2010

Antricotul sau muşchiul de vită, fript la foc iute şi caramelizat în oţet balsamic, servit... articol complet

Bezele

Data:15.05.2010

Cele mai simple dulciuri din lume, bezelele, au un farmec aparte dat de consistenţa lor... articol complet

Iaca marinata-i gata!

Data:13.05.2010

Pentru că cel mai bun prieten al cărnii (şi al legumelor) e focul, iar cel mai potrivit... articol complet

Ghidul grătarului perfect

Data:12.05.2010

Tehnică primară a omenirii, de când oamenii au descoperit focul şi au fript prima bucată de... articol complet

Somon cu creveţi glazuraţi cu whiskey

Data:11.05.2010

Carnea grasă şi bogat nutritivă  a somonului este excelent pusă în valoare în această... articol complet

Sandviş cu ton şi castraveciori muraţi

Data:09.05.2010

Un sandviş simplu şi desăvârşit cu care să-ţi începi ziua sau să-ţi potoleşti foamea,... articol complet

Piept de pui cu legume en papillote

Data:07.05.2010

Pieptul de pui, un muşchi fals, nefolosit, al păsării, are o consistenţă şi o textură... articol complet

En papillote

Data:07.05.2010

En papillote (în pachet, franceză) – reprezintă o tehnică de gătire a cărnurilor (în... articol complet

Frigănele musculoase

Data:07.05.2010

Un mic dejun al campionilor, o frigănea plină de muşchi care face ca o gustare să devină mai... articol complet

Tocană de legume la ceaun

Data:05.05.2010

În ciuda caracterului său secundar în dieta românului, ce o mânâncă cu plăcere mai... articol complet

Irish Coffee

Data:05.05.2010

Un cocktail fierbinte pe bază de cafea, whiskey, zahăr şi cu un top de frişcă, cafeaua... articol complet

Supa pescarului a la Oostende

Data:03.05.2010

O supă odinioară simplă, ca mai toate supele pescăreşti, s-a transformat dintr-o simplă... articol complet

Pui dulce acrişor cu ananas

Data:03.05.2010

Probabil îl cunoaşteţi sub numele de pui cu ananas. Sau de pui agro-dolce dacă l-aţi mâncat... articol complet

Andive gratinate

Data:01.05.2010

O verzişoară care, în opinia multora, în afara de un plus de diversitate în raft nu prea... articol complet

Orez prăjit cu creveți

Data:25.04.2010

Un clasic al micului dejun chinesc – dar și al altor țări asiatice – orezul... articol complet

Vită înăbuşită în lapte cu mirodenii

Data:24.04.2010

De la slavii de sud – bulgari şi sârbi – şi regional până în Franţa, se... articol complet

Slăninuţă friptă la jar

Data:22.04.2010

E adevărat, aceasta nu e o reţetă, ci mai degrabă o poveste. Istoria primei reţete pe care o... articol complet

Porc teriyaki

Data:21.04.2010

Teriyaki este numele generic dat cărnurilor marinate şi gătite, cel mai adesea pe grătar sau... articol complet

Somon cu lămâie şi fasole verde cu usturoi

Data:20.04.2010

O reţetă rapidă şi uşoară, mai ales dacă aveţi la dispoziţie o plită sau o... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]