Numa' bun de pus pe masa
Piure de conopidă
Data:19.05.2010Conopida este una dintre cele mai bizare plante ce vieţuiesc prin grădinile noastre. O floare... articol complet
Vită caramelizată în oţet balsamic
Data:16.05.2010Antricotul sau muşchiul de vită, fript la foc iute şi caramelizat în oţet balsamic, servit... articol complet
Bezele
Data:15.05.2010Cele mai simple dulciuri din lume, bezelele, au un farmec aparte dat de consistenţa lor... articol complet
Iaca marinata-i gata!
Data:13.05.2010Pentru că cel mai bun prieten al cărnii (şi al legumelor) e focul, iar cel mai potrivit... articol complet
Ghidul grătarului perfect
Data:12.05.2010Tehnică primară a omenirii, de când oamenii au descoperit focul şi au fript prima bucată de... articol complet
Somon cu creveţi glazuraţi cu whiskey
Data:11.05.2010Carnea grasă şi bogat nutritivă a somonului este excelent pusă în valoare în această... articol complet
Sandviş cu ton şi castraveciori muraţi
Data:09.05.2010Un sandviş simplu şi desăvârşit cu care să-ţi începi ziua sau să-ţi potoleşti foamea,... articol complet
Piept de pui cu legume en papillote
Data:07.05.2010Pieptul de pui, un muşchi fals, nefolosit, al păsării, are o consistenţă şi o textură... articol complet
En papillote
Data:07.05.2010En papillote (în pachet, franceză) – reprezintă o tehnică de gătire a cărnurilor (în... articol complet
Frigănele musculoase
Data:07.05.2010Un mic dejun al campionilor, o frigănea plină de muşchi care face ca o gustare să devină mai... articol complet
Tocană de legume la ceaun
Data:05.05.2010În ciuda caracterului său secundar în dieta românului, ce o mânâncă cu plăcere mai... articol complet
Irish Coffee
Data:05.05.2010Un cocktail fierbinte pe bază de cafea, whiskey, zahăr şi cu un top de frişcă, cafeaua... articol complet
Supa pescarului a la Oostende
Data:03.05.2010O supă odinioară simplă, ca mai toate supele pescăreşti, s-a transformat dintr-o simplă... articol complet
Pui dulce acrişor cu ananas
Data:03.05.2010Probabil îl cunoaşteţi sub numele de pui cu ananas. Sau de pui agro-dolce dacă l-aţi mâncat... articol complet
Andive gratinate
Data:01.05.2010O verzişoară care, în opinia multora, în afara de un plus de diversitate în raft nu prea... articol complet
Orez prăjit cu creveți
Data:25.04.2010Un clasic al micului dejun chinesc – dar și al altor țări asiatice – orezul... articol complet
Vită înăbuşită în lapte cu mirodenii
Data:24.04.2010De la slavii de sud – bulgari şi sârbi – şi regional până în Franţa, se... articol complet
Slăninuţă friptă la jar
Data:22.04.2010E adevărat, aceasta nu e o reţetă, ci mai degrabă o poveste. Istoria primei reţete pe care o... articol complet
Porc teriyaki
Data:21.04.2010Teriyaki este numele generic dat cărnurilor marinate şi gătite, cel mai adesea pe grătar sau... articol complet
Somon cu lămâie şi fasole verde cu usturoi
Data:20.04.2010O reţetă rapidă şi uşoară, mai ales dacă aveţi la dispoziţie o plită sau o... articol complet