Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Tocană ţărănească de iepure – reţetă italiană

Data:18.04.2010

Romanii au fost primii care au gustat din carnea iepurilor aduşi din nordul Africii. Şi tot ei... articol complet

“Salată” caldă de ficăţei cu ceapă

Data:18.04.2010

O pseudo-salată, o gustare caldă foarte simplă şi uşor de realizat. Asocierii clasice dintre... articol complet

Pita grecească

Data:16.04.2010

Aflată la jumătatea drumului dintre o lipie şi o turtă, pita grecească are aura sacră a... articol complet

Fettuccine cu urzici şi ciuperci de pădure

Data:15.04.2010

Paste cu ciuperci de pădure (hribi, ghebe, etc) şi urzici tinere, completate de usturoi şi... articol complet

Salată de vinete – reţetă grecească

Data:14.04.2010

Melitzanosalata este numele dat de greci salatei lor de vinete. Diferită faţă de salata... articol complet

Shake din iaurt cu căpşuni

Data:13.04.2010

La interesecţia dintre băuturile indiene pe bază de iaurt şi fructe (lassi) şi cele... articol complet

Supă thailandeză cu creveţi – Tom Yum Goong/Kung

Data:12.04.2010

Bucătăria thailandeză abundă în arome diverse și proaspete, pe care le combină într-un... articol complet

Salată de ardei copt

Data:11.04.2010

Una dintre cele mai faine salate care populează mesele românilor (deşi e o reţetă care se... articol complet

Soutzoukakia – chiftele marinate în stil grecesc

Data:09.04.2010

Apropierea (nedorită) a grecilor de turci le-a dat celor dintâi frustrări istorice şi acces... articol complet

Calcan cu unt şi vin alb

Data:08.04.2010

Cel mai valoros peşte al Mării Negre, calcanul, în cea mai potrivită asociere franceză: cu... articol complet

Vită cu ghimbir la tigaie (stir-fry thailandez)

Data:08.04.2010

Un stir-fry de vită definitoriu pentru bucătăria thailandeză, mai echilibrat, mai colorat şi... articol complet

Borş cu verdeţuri de primăvară

Data:07.04.2010

Emblematică ciorbă a primăverii din Bucovina, gătită cu borş de-adevăratelea – de... articol complet

Miel la proţap

Data:06.04.2010

Existenţa Paştelor în Grecia e condiţionată de două aspecte: existenţa miracolului... articol complet

Tocăniţă de porc cu ardei copt

Data:06.04.2010

O mâncare deosebită, inspirată din bucătăria tradiţională spaniolă unde se găteşte cu... articol complet

Chec cu ananas

Data:01.04.2010

O prăjitură simplă şi eficientă. Un pounds cake sau quatre-quarts, copt cuminte pe un pat... articol complet

Ravioli cu brânză în sos de roşii cu capere

Data:31.03.2010

Ravioli umpluţi cu brânză, eliberaţi într-un sos de roşii aromat cu capere şi busuioc,... articol complet

Piure de cartofi cu ștevie

Data:30.03.2010

Primăvara e plină de bucurii și de verdețuri: leurdă, ștevie, lăptuci, spanac, lobodă,... articol complet

Salată cu ridichi şi telemea de capră

Data:29.03.2010

O salată veselă, de primăvară, căreia castraveţii şi ridichile timpurii îi asigură... articol complet

Risotto cu urzici

Data:29.03.2010

Un fusion româno-italian, în care tradiţia pilafului cu urzici se întâlneşte cu... articol complet

Gulaş de căprioară cu cartofi noi

Data:28.03.2010

gulaşul de căprioară cu cartofi noi este mai aromat şi mai dens decât clasicul gulaş de... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]