Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Supă de pere cu creson

Data:28.01.2010

O supă surprinzătoare, modernă, proaspătă şi delicată. Farmecul ei stă în aroma... articol complet

Salată de vinete dietetică

Data:27.01.2010

O versiune hipocalorică a celei mai iubite forme de servire a vinetelor din România. Mai... articol complet

Iepure tandoori

Data:26.01.2010

Mai puţin cunoscut decât puiul, iepurele tandoori este mai mult specific Afganistanului decât... articol complet

Crenvurşti fierţi

Data:26.01.2010

Ştim, e jenant sa venim cu astfel de titluri şi de reţete pentru că, în fond oricine ştie... articol complet

Tartină cu ceapă caramelizată şi brânză de capră

Data:25.01.2010

O gustare caldă care copleşteşte simţurile. O delicatesă în manieră nord-franceză... articol complet

Burger vegetarian

Data:25.01.2010

Alternativă la clasicul burger din carne de vită, burgerul vegetarian (sau chiar de post) este... articol complet

Supă vietnameză de vită (Phở bo)

Data:24.01.2010

Phở bo este numele mâncării naţionale a Vietnamului şi subliniează cum nu se poate mai... articol complet

Tostada cu roşii

Data:24.01.2010

Tostada este numele generic al pâinii prăjite în limba spaniolă, consumate cu precădere la... articol complet

Cotlet de porc marinat în pesto

Data:23.01.2010

Cotletul de porc reprezintă o sursă inepuizabilă pentru preparate la grătar. marinat într-o... articol complet

Pâine Graham (din făină integrală)

Data:22.01.2010

Pâinea din făină integrală (de măciniş întegral), cunoscută la noi ca pâinea Graham, a... articol complet

Omletă cu ciuperci pleurotus

Data:22.01.2010

O omletă rapidă pentru un mic dejun consistent în care ciupercile dau gustul, ouăle proteina,... articol complet

Panna cotta

Data:21.01.2010

Panna cotta (sau panacota) este probabil cea mai cunoscută budincă rece italiană. Un desert... articol complet

Mango lassi

Data:21.01.2010

Lassi este cea mai iubită băutură indiană, cu precădere în comunităţile hinduse, a căror... articol complet

Raţă cu portocale

Data:20.01.2010

Un clasic al bucătăriei franceze moderne, raţa cu portocale este o delicatestă în... articol complet

Supă de linte roşie

Data:20.01.2010

Turiştii români se întorc din vacanţele petrecute în Turcia cu un vraf de poze, seturi de... articol complet

Gem de portocale

Data:20.01.2010

Gemul de portocale este una dintre cele mai la îndemână dulceţuri, mai ales că se poate face... articol complet

Carne de porc înăbuşită cu dafin şi usturoi

Data:19.01.2010

Ca mai toate mâncărurile provenind din interiorul arcului carpatic, nici cu această carne de... articol complet

Vinegretă cu muştar

Data:19.01.2010

Cel mai popular dressing francez pentru salată, vinegreta, îşi trage numele de la unul dintre... articol complet

Fettuccine cu fructe de mare

Data:18.01.2010

Fructele de mare cu paste sunt de fiecare dată un succes, indiferent de tipul pastelor cu care... articol complet

Salată cu pui picant şi mandarine

Data:18.01.2010

Da, aţi  citit bine, e vorba de o salată. Pentru cei care-şi mai amintesc cum arată. O... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]