Numa' bun de pus pe masa
Supă de pere cu creson
Data:28.01.2010O supă surprinzătoare, modernă, proaspătă şi delicată. Farmecul ei stă în aroma... articol complet
Salată de vinete dietetică
Data:27.01.2010O versiune hipocalorică a celei mai iubite forme de servire a vinetelor din România. Mai... articol complet
Iepure tandoori
Data:26.01.2010Mai puţin cunoscut decât puiul, iepurele tandoori este mai mult specific Afganistanului decât... articol complet
Crenvurşti fierţi
Data:26.01.2010Ştim, e jenant sa venim cu astfel de titluri şi de reţete pentru că, în fond oricine ştie... articol complet
Tartină cu ceapă caramelizată şi brânză de capră
Data:25.01.2010O gustare caldă care copleşteşte simţurile. O delicatesă în manieră nord-franceză... articol complet
Burger vegetarian
Data:25.01.2010Alternativă la clasicul burger din carne de vită, burgerul vegetarian (sau chiar de post) este... articol complet
Supă vietnameză de vită (Phở bo)
Data:24.01.2010Phở bo este numele mâncării naţionale a Vietnamului şi subliniează cum nu se poate mai... articol complet
Tostada cu roşii
Data:24.01.2010Tostada este numele generic al pâinii prăjite în limba spaniolă, consumate cu precădere la... articol complet
Cotlet de porc marinat în pesto
Data:23.01.2010Cotletul de porc reprezintă o sursă inepuizabilă pentru preparate la grătar. marinat într-o... articol complet
Pâine Graham (din făină integrală)
Data:22.01.2010Pâinea din făină integrală (de măciniş întegral), cunoscută la noi ca pâinea Graham, a... articol complet
Omletă cu ciuperci pleurotus
Data:22.01.2010O omletă rapidă pentru un mic dejun consistent în care ciupercile dau gustul, ouăle proteina,... articol complet
Panna cotta
Data:21.01.2010Panna cotta (sau panacota) este probabil cea mai cunoscută budincă rece italiană. Un desert... articol complet
Mango lassi
Data:21.01.2010Lassi este cea mai iubită băutură indiană, cu precădere în comunităţile hinduse, a căror... articol complet
Raţă cu portocale
Data:20.01.2010Un clasic al bucătăriei franceze moderne, raţa cu portocale este o delicatestă în... articol complet
Supă de linte roşie
Data:20.01.2010Turiştii români se întorc din vacanţele petrecute în Turcia cu un vraf de poze, seturi de... articol complet
Gem de portocale
Data:20.01.2010Gemul de portocale este una dintre cele mai la îndemână dulceţuri, mai ales că se poate face... articol complet
Carne de porc înăbuşită cu dafin şi usturoi
Data:19.01.2010Ca mai toate mâncărurile provenind din interiorul arcului carpatic, nici cu această carne de... articol complet
Vinegretă cu muştar
Data:19.01.2010Cel mai popular dressing francez pentru salată, vinegreta, îşi trage numele de la unul dintre... articol complet
Fettuccine cu fructe de mare
Data:18.01.2010Fructele de mare cu paste sunt de fiecare dată un succes, indiferent de tipul pastelor cu care... articol complet
Salată cu pui picant şi mandarine
Data:18.01.2010Da, aţi citit bine, e vorba de o salată. Pentru cei care-şi mai amintesc cum arată. O... articol complet