Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Souvlaki – frigărui greceşti

Data:26.03.2010

Souvlaki, frigăruile greceşti din carne de porc, vită, miel şi, mai rar, peşte spadă,... articol complet

Ciorbă de salată cu pui şi iaurt

Data:25.03.2010

O ciorbiţă uşoară, primăvăratică, în care puiul zburdă prin salată în supa cu suflet... articol complet

Raţă pe varză

Data:24.03.2010

Raţa (sau bobocul de raţă pe varză) este un preparat elegant al bucătăriei boiereşti... articol complet

Supă cremă de păstârnac cu Gorgonzola

Data:23.03.2010

O supă cremă cu adevărat deosebită. Concepută pentru un experiment, această supă epatează... articol complet

Papară cu somon afumat

Data:22.03.2010

O combinaţie clasică din repertoriul francez: papară (sau ouă jumări) cu somon afumat.... articol complet

Brioşe cu ciocolată

Data:20.03.2010

O reţetă de brioşe simplă şi rapidă, fără ouă şi bătăi de cap, venită tocmai din... articol complet

Tiramisu cu banane şi căpşuni

Data:19.03.2010

Italienii tradiţionalişti strâmbă din nas când aud de tiramisu cu fructe, a cărui singură... articol complet

Vită Stroganoff

Data:18.03.2010

Vita Stroganoff (sau Stroganov, în originalul rusesc) a apărut la mijlocul secolului XIX... articol complet

Kati tészta (prăjitura Kati)

Data:16.03.2010

Kati tészta sau Kati neni tészta (prajitura lui tanti Kati), supranumită şi prăjitura cu... articol complet

Ruladă de curcan cu ciuperci

Data:15.03.2010

Pieptul de curcan, prin textura dar mai ales prin dimensiunile sale, se pretează de minune... articol complet

Pasta primavera

Data:14.03.2010

O compoziţie proaspătă şi vegetariană, pastele primavera (primăvară, în italiană) au... articol complet

Muesli elveţian

Data:14.03.2010

Müsli sau muesli este originar din Elveţia unde, în 1900, doctorul Maximilian Bircher-Benner... articol complet

Navarin de miel

Data:13.03.2010

Navarin-ul de miel este o tocăniţă clasică franţuzească, al cărei nume este dat de navet... articol complet

Clătite cu ciocolată şi cremă de vanilie

Data:12.03.2010

Simple, versatile, elegante, eficiente, clătitele rămân prinţesele modeste ale deserturilor.... articol complet

Borş de curcan

Data:11.03.2010

Ca mai toate păsările mari şi tari,  curcanul – mai exact carnea sa – îşi... articol complet

Pui unguresc la cuptor

Data:10.03.2010

Un pui românesc, desigur, însă gătit cu condimente specifice bucătăriei şi gusturilor... articol complet

Peşte Dugléré

Data:09.03.2010

Peştele Dugléré are o origine controversată. Apărută la începutul secolului XX, disputată... articol complet

Supă cremă de păstârnac

Data:07.03.2010

O raritate în bucătăria lumii, supa cremă de păstârnac covârşeşte simţurile prin... articol complet

Ouă en cocotte în pâine

Data:07.03.2010

Un mod inedit de gătire şi prezentare a clasicelor ouă en cocotte, ouăle în pâine... articol complet

Tartă cu ricotta (brânză dulce)

Data:06.03.2010

Desert rustic italian, binecuvântare a zilelor de duminică, tarta cu brânză dulce se... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]