Numa' bun de pus pe masa
Paste cu ton şi măsline
Data:13.07.2010O reţetă excelentă, simplă şi gustoasă, din zona în care mâncarea şi, în special... articol complet
Mâncare grecească de vită cu paste
Data:12.07.2010Moshari Giouvetsi sau Yuvetsi este o mâncare tradiţională grecească, de tavernă şi familie,... articol complet
Spumă de vişine cu frişcă
Data:11.07.2010Spuma de vişine sau, după caz, îngheţata de vişine, în funcţie de câtă răbdare aveţi,... articol complet
Cartofi franţuzeşti
Data:11.07.2010cartofii franţuzeşti nu sunt, în ciuda numelui lor, o reţetă franţuzească, ci reprezintă... articol complet
Păstăi cu usturoi
Data:11.07.2010Păstăile de fasole (teci sau fasole verde cum sunt denumite regional) cu usturoi sunt o... articol complet
Clătite pufoase
Data:11.07.2010Mai groase decât clătite româneşti sau cele franţuzeşti, dar mai subţiri decât cele... articol complet
Frigărui glazurate de vită
Data:10.07.2010Frigăruile din carne de vită sunt o apariţie relativ rară pentru că bucăţile de vită sunt... articol complet
Harta magazinelor cu specialităţi din Bucureşti
Data:09.07.2010Harta magazinelor realizată de cevabun.ro reprezintă o încercare de identificare şi... articol complet
Sugestii pentru micul dejun
Data:08.07.2010Micul dejun este masa cu care ne începem ziua. Chiar dacă nu îi dedicăm la fel de mult timp... articol complet
Souvlaki de pui (frigărui greceşti)
Data:08.07.2010Frigăruile de pui grecești nu sunt, cel puţin aparent, cu nimic mai cu moţ decât cele de... articol complet
Curry roşu cu carne de raţă şi struguri
Data:07.07.2010Una dintre cele mai rafinate curry-uri thailandeze, curry-ul roşu cu carne de raţă (Gaeng phed... articol complet
Pastă de curry roşu
Data:07.07.2010Ingredient fundamental al bucătăriei thailandeze, pasta de curry roşu (nam prik kaeng phet,... articol complet
Mâncălătorii – Brugge (Bruges)
Data:06.07.2010Probabil nicăieri în lume ploaia nu are un farmec atât de aparte, cuminte şi totodată... articol complet
Fasole păstăi cu smântână şi usturoi
Data:06.07.2010O reţetă românească întâlnită în special în zonele premontane, acolo unde smântâna... articol complet
Limonadă cu pepene verde
Data:06.07.2010O reţetă internaţională modernă care se bucură de succes peste tot în lume. O băutură de... articol complet
Sandviş picant cu omletă
Data:06.07.2010Un sandviş rapid şi extrem de gustos, un mix de european şi nord african cum numai Franţa... articol complet
Paste cu pesto sicilian
Data:05.07.2010O reţetă siciliană de paste, foarte gustoasă şi mereu la îndemână. Pregătiţi această... articol complet
Plăcintă cu brânză dulce
Data:05.07.2010Plăcinta cu brânză şi stafide, desert fără vârstă şi sezon, împrăştie arome plăcute... articol complet
Saramură de pui
Data:04.07.2010Saramura de pui este o specialitate tipică sudului României, în care se regăsesc bucuriile... articol complet
Aripioare în stil chinezesc
Data:04.07.2010Crocante în exterior şi moi în interior, dulci aromate şi moderat picante, aripioarele de pui... articol complet