Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Şniţel de curcan

Data:05.03.2010

Cunoscut ca specialitate austriacă şi ungurească, şniţelul de curcan este mai puţin... articol complet

Şuncă de pui

Data:04.03.2010

Apariţia şuncii reprezintă primul pas al omenirii de la conservarea cărnii la prepararea... articol complet

Păstrăv cu rozmarin, usturoi și lămâie

Data:04.03.2010

O rețetă desăvârșit de simplă, de origine italiană și rafinament francez, dar ale cărei... articol complet

Curry vindaloo

Data:02.03.2010

Vindaloo este numele unuia dintre cele mai iuți curry-uri inventate vreodată, atât de iute... articol complet

Ragoût de porc cu ceapă și bere

Data:01.03.2010

Ragoût este denumirea franceză pentru mâncărurile gătite înăbușit, pe îndelete, adică... articol complet

Penne all’ Arrabbiata

Data:01.03.2010

O minunată compoziţie vegetariană sau de post. Sosul Arrabbiata (sau arabiata cum se mai scrie... articol complet

Negresă în sos de ciocolată fierbinte

Data:28.02.2010

Decadenţă la pătrat! Cum altfel ar putea fi numită ciocolata cu ciocolată, acest păcat... articol complet

Escalop de vită în sos de roşii cu capere

Data:27.02.2010

Un clasic al bucătăriei italiene tradiţionale, Scaloppine di vitello al pomodoro (escalopul de... articol complet

Peşte la aburi cu limetă şi lemongrass

Data:26.02.2010

Plaa krapong neung manao (biban de mare cu limetă) este o delicată reţetă thailandeză  în... articol complet

Risotto picant cu ciuperci şi muguri de pin (de post)

Data:26.02.2010

Un risotto vegetarian armonios, rafinat, aromat şi crocant, potrivit ca garnitură sau ca... articol complet

Budincă de orez cu mango (de post)

Data:25.02.2010

Un minunat desert, simplu şi rapid de preparat. O budincă aromată şi fructată, pe bază de... articol complet

Iepure cu usturoi şi rozmarin

Data:24.02.2010

Romanii au fost cei care au adus în Europa, din nordul Africii, iepurii. Şi tot ei sunt cei... articol complet

Papara (ouă jumări) perfectă

Data:22.02.2010

Filmul “Julie and Julia“, în ciuda rolului excelent jucat de Meryl Strep şi... articol complet

Pui cu salvie

Data:21.02.2010

O reţetă din buna familie a bucătăriei italiene, care ne arată că un piept de pui poate... articol complet

Mézes krémes – prăjitură cu foi de miere

Data:20.02.2010

Sub aparenţa banală a acestei prăjituri se întrepătrund gusturi minunate  şi poveşti... articol complet

Bruschetta cu roşii şi somon afumat

Data:20.02.2010

Mai puţin cunoscută decât bruschetta cu roşii şi fileuri de anşoa, bruschetta cu roşii şi... articol complet

Lasagna cu spanac şi brânză

Data:19.02.2010

Deşi am fi tentaţi să acordăm aproape exclusiv italienilor credit pentru inventarea lasagnei... articol complet

Tartă cu lămâie

Data:18.02.2010

Tarta franceză cu lămâie este părintele neîntrecut al plăcintei cu lămâie americane. Şi... articol complet

Stracciatella – supă de pui cu “zdrenţe” de ou

Data:17.02.2010

Stracciatella – din italianul straccio, rupt în bucăţi, sfâşiat – este numele... articol complet

Bamboe rendang – tocană picantă de vită

Data:16.02.2010

Bamboe rendang este o tocană (sau un curry) inedită pentru gusturile europenilor. Aproape... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]