Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Salata shirazi

Data:27.05.2010

Salata răcoroasă a orientului încins, shirazi este o clasică a bucătăriei iraniene, cu... articol complet

Limonadă cu căpşuni şi mentă

Data:27.05.2010

O invenţie pe cât de simplă pe atât de spectaculoasă, ce transformă limonada de zi cu zi... articol complet

Supă chinezească acră-iute cu urechi de lemn

Data:27.05.2010

În tradiţia culinară orientală supele nu se servesc la începutul mesei, ca în occident, ci... articol complet

Kafta libaneză

Data:26.05.2010

Kafta sau kofta este denumirea unor preparate arabe din carne tocată  sau tăiată mărunt,... articol complet

Baharat (Bokharat) – “7 piperuri”

Data:26.05.2010

Baharat (numit în unele ţări din Orientul Apropiat şi bokharat), supranumit 7 condimente (la... articol complet

Salată de cartofi noi cu iaurt si hrean

Data:25.05.2010

O salată de cartofi cu un aer primăvăratec, poaspătă şi relativ uşoară. Preparaţi-o... articol complet

Tocană africană de miel

Data:25.05.2010

Picantă şi aromată, densă şi consistentă, această tocană se regăseşte, cu câteva... articol complet

Ras el hanout

Data:25.05.2010

Ras el hanout (ortografiat şi ca Rass el hanout) este un mix de condimente specific... articol complet

Salată thailandeză de pește cu limetă

Data:24.05.2010

Denumită în thailandeză Pla-Neung-Manao, această salată este perfectă pentru zilele... articol complet

Mojar cu pistil

Data:24.05.2010

Mojarul (cunoscut tradiţional sub numele de piuă sau piuliță)  cu pistil (numit şi... articol complet

Untul de arahide

Data:24.05.2010

Aflat în topul alimentelor favorite printre copiii americani, untul de arahide este o pastă... articol complet

Frigănele cu cremă de brânză dulce și căpşuni

Data:23.05.2010

Un mic dejun deosebit, născut din explorările ultimelor decenii, în care bucătarii au... articol complet

Inelul de bucătărie

Data:23.05.2010

Inelul de bucătărie (sau inelul pentru mâncare) este un cerc metalic, confecţionat din inox... articol complet

Supă cremă de mazăre cu ţelină

Data:22.05.2010

O supă cremă fină şi catifelată ale cărei arome tulbură în mod plăcut bolta palatină.... articol complet

Harissa (Harrissa)

Data:22.05.2010

Harissa (scrisă uneori şi harrissa) este unul dintre cele mai iuţi sosuri pe bază de ardei... articol complet

Salata Caesar

Data:21.05.2010

Reţetă cult a secolului XX, salata Caesar (Cezar) se regăseşte pe meniurile tututor... articol complet

Curcuma (turmeric)

Data:20.05.2010

Origine: Plantă cultivată de mai bine de 200 de ani, curcuma, cunoscută şi sub numele de... articol complet

Dovlecei cu usturoi şi lămâie

Data:20.05.2010

O salată-garnitură din buna tradiţie a bucătăriei italiene, îmbrăcată într-un dressing... articol complet

Îngheţată de cireşe

Data:20.05.2010

Fructele şi, în special cireşele, se pretează în orice tip de îngheţată, pentru că se... articol complet

Berea îngrașă. Da sau nu?

Data:19.05.2010

Iată o întrebare destul de frecventă, mai ales pentru împătimiții consumului de bere.... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]