Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Cremă de zahăr ars

Data:15.10.2010

Crema de zahăr ars este una dintre cele mai populare budinci ale lumii ce se regăseşte, cu... articol complet

Porc a la Alentejo

Data:14.10.2010

Când vine vorba de combinaţii inedite – şi în acelaşi timp reuşite – amestecul... articol complet

Negresă cu nuci şi ciocolată

Data:13.10.2010

Un desert ce frizează perfecţiunea. Simplu şi uşor de făcut, dulce-consistent, moale-cleios... articol complet

Spaghetti carbonara cu smântână

Data:11.10.2010

Reţetă alternativă la varianta clasică, această versiune a pastelor cabonara este de multe... articol complet

Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi

Data:09.10.2010

O ciorbă de cartofi zdravănă şi consistentă, bogată în carbohidraţi şi grăsimi, bună... articol complet

Dulceaţă de gutui

Data:08.10.2010

Una dintre cele mai parfumate conserve de sezon, dulceaţa de gutui este o bucurie pentru toate... articol complet

O nouă locaţie de bun gust: Băcănia Veche

Data:07.10.2010

După luni de aşteptare şi pregătiri intense, în cele din urmă, Băcănia Veche s-a deschis.... articol complet

Risotto cu somon afumat

Data:07.10.2010

Un risotto cu adevărat deosebit de toate celelalte, în care gustul somonului afumat dă noi... articol complet

Plăcintă americană de dovleac

Data:05.10.2010

Dovleacul, cu forma sa specifică şi culoarea sa intensă, este un simbol al toamnei. În... articol complet

Mâncare de mazăre cu carne

Data:04.10.2010

O mâncare gustoasă,  tihnită, mâncarea de mazăre cu carne este binevenită atât la prânz... articol complet

Creveţi în foietaj

Data:03.10.2010

Foietajul (sau foitajul), proaspăt sau congelat, este cea mai la îndemână bază pentru... articol complet

Fajitas de pui

Data:02.10.2010

Fajita, şaorma Mexicului, este asemeni bucătăriei din care face, un amestec eclictic de gust... articol complet

Ciorbă de vită

Data:01.10.2010

Una dintre cele mai populare ciorbe românești (și borșuri totodată), ciorba de vită provine... articol complet

Pui cu urechi de lemn

Data:30.09.2010

O reţetă a cărei origine nu mai trebuie menţionată deoarece urechile de lemn sunt specifice... articol complet

Saltimbocca alla romana

Data:29.09.2010

Saltimbocca alla romana este cea mai bună dovadă a faptului că reţetele bune fac istorie!... articol complet

Gem de prune

Data:27.09.2010

Unul dintre cele mai populare şi mai la îndemână gemuri (sau dulceţuri), gemul de prune se... articol complet

Cremă de brânză cu sfeclă

Data:27.09.2010

O cremă (sau pastă de brânză) simplă în prezenţă sau complexă în aparenţă, minunată... articol complet

Paste cu sos de vanilie şi nectarine

Data:25.09.2010

Un desert special, în care pastele întâlnesc un sos inedit pe bază de vanilie şi carnea... articol complet

Ciulama de gălbiori

Data:24.09.2010

Ciulamaua de gălbiori nu mai are nevoie de nicio introducere sofisticată, de cuvinte care să o... articol complet

Risotto cu bacon şi smântână

Data:23.09.2010

Un risotto foarte gustos ale cărui arome de smântână, bacon, parmezan şi nucşoară aduce... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]