Numa' bun de pus pe masa
Cremă de zahăr ars
Data:15.10.2010Crema de zahăr ars este una dintre cele mai populare budinci ale lumii ce se regăseşte, cu... articol complet
Porc a la Alentejo
Data:14.10.2010Când vine vorba de combinaţii inedite – şi în acelaşi timp reuşite – amestecul... articol complet
Negresă cu nuci şi ciocolată
Data:13.10.2010Un desert ce frizează perfecţiunea. Simplu şi uşor de făcut, dulce-consistent, moale-cleios... articol complet
Spaghetti carbonara cu smântână
Data:11.10.2010Reţetă alternativă la varianta clasică, această versiune a pastelor cabonara este de multe... articol complet
Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi
Data:09.10.2010O ciorbă de cartofi zdravănă şi consistentă, bogată în carbohidraţi şi grăsimi, bună... articol complet
Dulceaţă de gutui
Data:08.10.2010Una dintre cele mai parfumate conserve de sezon, dulceaţa de gutui este o bucurie pentru toate... articol complet
O nouă locaţie de bun gust: Băcănia Veche
Data:07.10.2010După luni de aşteptare şi pregătiri intense, în cele din urmă, Băcănia Veche s-a deschis.... articol complet
Risotto cu somon afumat
Data:07.10.2010Un risotto cu adevărat deosebit de toate celelalte, în care gustul somonului afumat dă noi... articol complet
Plăcintă americană de dovleac
Data:05.10.2010Dovleacul, cu forma sa specifică şi culoarea sa intensă, este un simbol al toamnei. În... articol complet
Mâncare de mazăre cu carne
Data:04.10.2010O mâncare gustoasă, tihnită, mâncarea de mazăre cu carne este binevenită atât la prânz... articol complet
Creveţi în foietaj
Data:03.10.2010Foietajul (sau foitajul), proaspăt sau congelat, este cea mai la îndemână bază pentru... articol complet
Fajitas de pui
Data:02.10.2010Fajita, şaorma Mexicului, este asemeni bucătăriei din care face, un amestec eclictic de gust... articol complet
Ciorbă de vită
Data:01.10.2010Una dintre cele mai populare ciorbe românești (și borșuri totodată), ciorba de vită provine... articol complet
Pui cu urechi de lemn
Data:30.09.2010O reţetă a cărei origine nu mai trebuie menţionată deoarece urechile de lemn sunt specifice... articol complet
Saltimbocca alla romana
Data:29.09.2010Saltimbocca alla romana este cea mai bună dovadă a faptului că reţetele bune fac istorie!... articol complet
Gem de prune
Data:27.09.2010Unul dintre cele mai populare şi mai la îndemână gemuri (sau dulceţuri), gemul de prune se... articol complet
Cremă de brânză cu sfeclă
Data:27.09.2010O cremă (sau pastă de brânză) simplă în prezenţă sau complexă în aparenţă, minunată... articol complet
Paste cu sos de vanilie şi nectarine
Data:25.09.2010Un desert special, în care pastele întâlnesc un sos inedit pe bază de vanilie şi carnea... articol complet
Ciulama de gălbiori
Data:24.09.2010Ciulamaua de gălbiori nu mai are nevoie de nicio introducere sofisticată, de cuvinte care să o... articol complet
Risotto cu bacon şi smântână
Data:23.09.2010Un risotto foarte gustos ale cărui arome de smântână, bacon, parmezan şi nucşoară aduce... articol complet