Numa' bun de pus pe masa
Fenicul gratinat
Data:02.07.2010Prea puţin folosit la noi, dar deja prezent în majoritatea supermarketurilor, feniculul este... articol complet
Supă de vită cu tăieţei
Data:02.07.2010Supa clară de vită cu tăieţei este un adevărat balsam pentru trup şi suflet. Dulceaţa... articol complet
Păstăi de fasole conservate
Data:01.07.2010Păstăile de fasole, denumite regional fasole verde sau teci, sunt una dintre bucuriile... articol complet
Salam de biscuiţi cu ciocolată
Data:30.06.2010Dulce şi aromat, salamul dulce din biscuiţi cu ciocolată este o specialitate toscană (Salame... articol complet
Supă cremă de urzici cu telemea şi mentă
Data:29.06.2010O supă cremă cu gusturi preponderent româneşti: urzici, telemea, mentă, chimen. Un buchet al... articol complet
Macaroane cu brânză
Data:29.06.2010Macaroanele cu brânză, fel de mâncare săţios şi simplu, sunt cunoscute în toată lumea... articol complet
Caș dulce
Data:28.06.2010Cașul dulce este o brânză din lapte închegat și scurs de zer. Se poate produce din lapte de... articol complet
Brioşe cu vişine, cireşe sau afine
Data:28.06.2010Moi şi pufoase, dulci şi acrişoare, brioşele cu vişine (cireşe sau afine) sunt o desfătare... articol complet
Mazăre conservată pentru iarnă
Data:28.06.2010Dulce şi săţioasă, mazărea este una dintre bucuriile constante ale vieţii. Pentru a vă... articol complet
Bruschetta cu hribi
Data:28.06.2010Bruschetta con funghi porcini (tartina cu hribi) este o gustare caldă cu adevărat specială.... articol complet
Salată crocantă de păstăi picante cu susan
Data:27.06.2010O gustare vegetariană, picantă şi focoasă, aromată şi hrănitoare. O reţetă chinezească... articol complet
Ciorbă de pui à la grec
Data:27.06.2010Începând cu secolul al XVIII, odată cu apariţia domnitorilor străini, impuşi de către... articol complet
Castraveţi muraţi de vară
Data:26.06.2010O reţetă de vară, menită să utilizeze castraveţii ce se pregătesc să dea în copt şi... articol complet
Lichior de zmeură sau mure
Data:26.06.2010Fructele de pădure, cu parfumul lor unic şi dulceaţa acrişoară, sunt o minunată bază... articol complet
Linguini integrale cu dolvecei şi roşii uscate la soare
Data:25.06.2010O reţetă ce cucereşte prin simplitate şi rafinament. Dolvecei şi roşii uscate la soare,... articol complet
Mâncare florentină din burtă de vită
Data:25.06.2010Mâncărurile din burtă de vită sunt relativ rare în Europa şi au apărut în locurile care... articol complet
Dulceaţă de caise
Data:25.06.2010Dulce acrişoară, discret parfumată, dulceaţa (sau gemul) de caise este simplă de preparat... articol complet
Salata Shopska
Data:24.06.2010Salata etalon a Bulgariei, Shopska, este asemănătoare cu salata grecească şi confundată... articol complet
Plăcintă cu mere
Data:24.06.2010Plăcinta cu mere, cunoscută în unele oraşele transilvane – în mod eronat – ca... articol complet
Musaca de miel cu vinete si cartofi
Data:24.06.2010Din Orientul Mijlociu şi până la Budapesta, o mireasmă unică înfioară Balcanii: mirosul... articol complet