Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Fenicul gratinat

Data:02.07.2010

Prea puţin folosit la noi, dar deja prezent în majoritatea supermarketurilor, feniculul este... articol complet

Supă de vită cu tăieţei

Data:02.07.2010

Supa clară de vită cu tăieţei este un adevărat balsam pentru trup şi suflet. Dulceaţa... articol complet

Păstăi de fasole conservate

Data:01.07.2010

Păstăile de fasole, denumite regional fasole verde sau teci, sunt una dintre bucuriile... articol complet

Salam de biscuiţi cu ciocolată

Data:30.06.2010

Dulce şi aromat, salamul dulce din biscuiţi cu ciocolată este o specialitate toscană (Salame... articol complet

Supă cremă de urzici cu telemea şi mentă

Data:29.06.2010

O supă cremă cu gusturi preponderent româneşti: urzici, telemea, mentă, chimen. Un buchet al... articol complet

Macaroane cu brânză

Data:29.06.2010

Macaroanele cu brânză, fel de mâncare săţios şi simplu, sunt cunoscute în toată lumea... articol complet

Caș dulce

Data:28.06.2010

Cașul dulce este o brânză din lapte închegat și scurs de zer. Se poate produce din lapte de... articol complet

Brioşe cu vişine, cireşe sau afine

Data:28.06.2010

Moi şi pufoase, dulci şi acrişoare, brioşele cu vişine (cireşe sau afine) sunt o desfătare... articol complet

Mazăre conservată pentru iarnă

Data:28.06.2010

Dulce şi săţioasă, mazărea este una dintre bucuriile constante ale vieţii. Pentru a vă... articol complet

Bruschetta cu hribi

Data:28.06.2010

Bruschetta con funghi porcini (tartina cu hribi) este o gustare caldă cu adevărat specială.... articol complet

Salată crocantă de păstăi picante cu susan

Data:27.06.2010

O gustare vegetariană, picantă şi focoasă, aromată şi hrănitoare. O reţetă chinezească... articol complet

Ciorbă de pui à la grec

Data:27.06.2010

Începând cu secolul al XVIII, odată cu apariţia domnitorilor străini, impuşi de către... articol complet

Castraveţi muraţi de vară

Data:26.06.2010

O reţetă de vară,  menită să utilizeze castraveţii ce se pregătesc să dea în copt şi... articol complet

Lichior de zmeură sau mure

Data:26.06.2010

Fructele de pădure, cu parfumul lor unic şi dulceaţa acrişoară, sunt o minunată bază... articol complet

Linguini integrale cu dolvecei şi roşii uscate la soare

Data:25.06.2010

O reţetă ce cucereşte prin simplitate şi rafinament. Dolvecei şi roşii uscate la soare,... articol complet

Mâncare florentină din burtă de vită

Data:25.06.2010

Mâncărurile din burtă de vită sunt relativ rare în Europa şi au apărut în locurile care... articol complet

Dulceaţă de caise

Data:25.06.2010

Dulce acrişoară, discret parfumată, dulceaţa (sau gemul) de caise este simplă de preparat... articol complet

Salata Shopska

Data:24.06.2010

Salata etalon a Bulgariei, Shopska, este asemănătoare cu salata grecească şi confundată... articol complet

Plăcintă cu mere

Data:24.06.2010

Plăcinta cu mere, cunoscută în unele  oraşele transilvane – în mod eronat – ca... articol complet

Musaca de miel cu vinete si cartofi

Data:24.06.2010

Din Orientul Mijlociu şi până la Budapesta, o mireasmă unică înfioară Balcanii:  mirosul... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]