Numa' bun de pus pe masa
Ardei umpluţi în stil grecesc
Data:23.06.2010Bucătăria grecească are un fel aparte de a găti aproape orice şi de a da un plus de... articol complet
Supă cremă de morcovi cu portocale
Data:23.06.2010Supa cremă de morcovi cu portocale este o combinaţie dulce-acrişoară, perfect compatibilă... articol complet
Pesto roşu
Data:22.06.2010Mai puţin cunoscut decât clasicul pesto verde genovez, amestecul de pesto roşu (cunoscut şi... articol complet
Aripioare de pui cu bere la grătar
Data:21.06.2010Aripioarele de pui sunt o gustare perfectă prin formă, gust, preţ şi disponibilitate.... articol complet
Prăjitură cu vişine
Data:21.06.2010Îmbucătură dulce, de duminică tihnită, prăjitura cu vişine (meggyes-cseresznyés lepény,... articol complet
Ghidul brânzeturilor
Data:19.06.2010Brânza este unul din cele mai complexe alimente preparat din lapte. Fie că vorbim de... articol complet
Vişinată
Data:19.06.2010Vişinata, un pseudo-lichior de vişine, este probabil cea mai populară băutură de casă, mai... articol complet
Ciorbă de fasole păstăi
Data:19.06.2010O ciorbă românească unică, de sezon, ce conţine în ea toată dulceaţa şi bucuria verii,... articol complet
Salată coleslaw
Data:19.06.2010O salată simplă ce s-a transformat într-un adevărat cult în Statele Unite, coleslaw este... articol complet
Dulceaţă de vişine
Data:19.06.2010Dulceaţa de vişine, acrişoară şi parfumată, este una dintre cele mai iubite creaţii de... articol complet
Ayran
Data:18.06.2010Băutură de căpătâi a Turciei şi ţărilor înconjurătoare, răspândită pe teritoriul... articol complet
Scrumbie în hârtie de pergament
Data:18.06.2010Un peşte drag românului, gătit în maniera rafinată a francezului. O scrumbie preparată... articol complet
Papoutsakia – vinete umplute cu carne
Data:17.06.2010Vinetele Papoutsakia (Melitzanes Papoutsakia, în denumirea integrală) sunt o specialitate... articol complet
Muşchi de vită la grătar cu sos de ciuperci sălbatice
Data:16.06.2010O friptură simplă şi suculentă a cărei calitate este dată de cea a materiei prime:... articol complet
Cheagul
Data:16.06.2010Cheagul este o enzimă, cel mai adesea produsă din intestinele mamiferelor ierbivore , folosită... articol complet
Tort cu biscuiti oreo, cirese si mascarpone
Data:15.06.2010Aflat la limita dintre un tort pădurea neagră, un cheesecake şi un tiramisu, acestă... articol complet
Dulceaţa de căpşuni
Data:14.06.2010Dulceaţa (sau gemul) de căpşuni reuşeşte să capteze tot parfumul acestor fructe deosebite.... articol complet
Omletă cu hribi
Data:14.06.2010O omletă săţioasă de un bun gust aparte pe care doar hribii, această carne deosebită a... articol complet
Conservarea frunzelor de viţă de vie
Data:14.06.2010Frunzele de viţă de vie fac parte din tradiţia culinară a balcanilor unde se folosesc de sute... articol complet
Romhotel
Data:12.06.2010Expoziția Romhotel, ediția XVII-a, va fi organizată tot la Romexpo, ca în fiecare an. Salonul... articol complet