Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Ardei umpluţi în stil grecesc

Data:23.06.2010

Bucătăria grecească are un fel aparte de a găti aproape orice şi de a da un plus de... articol complet

Supă cremă de morcovi cu portocale

Data:23.06.2010

Supa cremă de morcovi cu portocale este o combinaţie dulce-acrişoară, perfect compatibilă... articol complet

Pesto roşu

Data:22.06.2010

Mai puţin cunoscut decât clasicul pesto verde genovez, amestecul de pesto roşu (cunoscut şi... articol complet

Aripioare de pui cu bere la grătar

Data:21.06.2010

Aripioarele de pui sunt o gustare perfectă  prin formă, gust, preţ şi disponibilitate.... articol complet

Prăjitură cu vişine

Data:21.06.2010

Îmbucătură dulce, de duminică tihnită, prăjitura cu vişine (meggyes-cseresznyés lepény,... articol complet

Ghidul brânzeturilor

Data:19.06.2010

Brânza este unul din cele mai complexe alimente preparat din lapte. Fie că vorbim de... articol complet

Vişinată

Data:19.06.2010

Vişinata, un pseudo-lichior de vişine, este probabil cea mai populară băutură de casă, mai... articol complet

Ciorbă de fasole păstăi

Data:19.06.2010

O ciorbă românească unică, de sezon, ce conţine în ea toată dulceaţa şi bucuria verii,... articol complet

Salată coleslaw

Data:19.06.2010

O salată simplă ce s-a transformat într-un adevărat cult în Statele Unite, coleslaw este... articol complet

Dulceaţă de vişine

Data:19.06.2010

Dulceaţa de vişine, acrişoară şi parfumată, este una dintre cele mai iubite creaţii de... articol complet

Ayran

Data:18.06.2010

Băutură de căpătâi a Turciei şi ţărilor înconjurătoare, răspândită pe teritoriul... articol complet

Scrumbie în hârtie de pergament

Data:18.06.2010

Un peşte drag românului, gătit în maniera rafinată a francezului. O scrumbie preparată... articol complet

Papoutsakia – vinete umplute cu carne

Data:17.06.2010

Vinetele Papoutsakia (Melitzanes Papoutsakia, în denumirea integrală) sunt o specialitate... articol complet

Muşchi de vită la grătar cu sos de ciuperci sălbatice

Data:16.06.2010

O friptură simplă şi suculentă a cărei calitate este dată de cea a materiei prime:... articol complet

Cheagul

Data:16.06.2010

Cheagul este o enzimă, cel mai adesea produsă din intestinele mamiferelor ierbivore , folosită... articol complet

Tort cu biscuiti oreo, cirese si mascarpone

Data:15.06.2010

Aflat la limita dintre un tort pădurea neagră, un cheesecake şi un tiramisu, acestă... articol complet

Dulceaţa de căpşuni

Data:14.06.2010

Dulceaţa (sau gemul) de căpşuni reuşeşte să capteze tot parfumul acestor fructe deosebite.... articol complet

Omletă cu hribi

Data:14.06.2010

O omletă săţioasă de un bun gust aparte pe care doar hribii, această carne deosebită a... articol complet

Conservarea frunzelor de viţă de vie

Data:14.06.2010

Frunzele de viţă de vie fac parte din tradiţia culinară a balcanilor unde se folosesc de sute... articol complet

Romhotel

Data:12.06.2010

Expoziția Romhotel, ediția XVII-a, va fi organizată tot la Romexpo, ca în fiecare an. Salonul... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]