Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Cremă de brânză cu ardei copt

Data:12.06.2010

Născută din dragostea grecilor pentru brânzeturi, crema de brânză (numită de greci şi... articol complet

Salată de quinoa cu grepfrut şi stafide

Data:11.06.2010

O salată proaspătă şi săţioasă, în care consistenţa acestor cereale minune se... articol complet

Quinoa

Data:11.06.2010

Quinoa este numele unei cereale arhaice, originare din America de Sud, unde creşte la mari... articol complet

Paste cu hribi

Data:10.06.2010

Una dintre capodoperele bucătăriei italiene, pastele cu hribi – de regulă papardelle sau... articol complet

Insalata Caprese

Data:10.06.2010

Culoarea, gustul şi esenţa Italiei sunt cuprinse în această salată devăvârşită prin... articol complet

Ajo blanco

Data:09.06.2010

Ajo blanco, tradus prin “usturoi alb”, o supă rece, răcoroasă, pe bază de lapte... articol complet

Sparanghel flamand

Data:08.06.2010

Sparanghelul (asparagus) este pentru majoritatea Românilor o ciudăţenie sau, în cel mai bun... articol complet

Săptămâna gastronomică în Franța

Data:08.06.2010

În săptămâna 7-13 iunie, restaurantele din Franța se alătură inițiativei Tous au... articol complet

Ras asfour cu vită

Data:08.06.2010

Gustare caldă apreciată în restaurantele libaneze din România, ras asfour, tradus prin... articol complet

Tort cu ciocolată, mascarpone şi vişine

Data:07.06.2010

Un cheesecake  de vară, lamentabil de simplu (preparat fără coacere), jenant de gustos şi... articol complet

Bruschetta cu roşii, busuioc şi anşoa

Data:06.06.2010

O clasică a gustărilor italiene, bruschetta debordează de simplitate şi bun gust. O felie de... articol complet

Supă cremă de cartof dulce cu ghimbir şi limetă

Data:04.06.2010

O supă de o rară prospeţime, în care textura catifelată a cartofului dulce se combină... articol complet

Salată de rucola cu căpşuni şi migdale

Data:03.06.2010

O salată de o prospeţime copleşitoare, gata pentru a fi consumată ca atare sau alături de un... articol complet

Somon în vin roşu cu cimbru

Data:02.06.2010

O combinaţie aparent suprinzătoare de peşte şi vin roşu. Numai că somonul nu e un peşte... articol complet

Ciorbă de gâscă dreasă cu zeamă de varză

Data:01.06.2010

O fiertură deosebită din buna familie a ciorbei de potroace. Născută prin preajma nunţilor,... articol complet

Şalău bonne femme

Data:31.05.2010

O reţetă de clasică, poate de modă veche, dar de un rafinament nealterat de trecerea... articol complet

Cartofi duchesse

Data:31.05.2010

Dovadă a rafinamentului exprimat de bucătăria franceză, cartofii duchesse (ducesă) sunt o... articol complet

Arayes kafta

Data:29.05.2010

Arayes kafta este o gustare libaneză, caldă, extraordinară: o plăcinţică friptă iute la... articol complet

Tăieţei chinezeşti prăjiţi cu vită

Data:28.05.2010

Chow mein (chǎo-miàn sau chow mien) este numele tăieţeilor prăjiţi chinezeşti. Asociaţi... articol complet

Garam masala

Data:28.05.2010

Prin cartierele indiene, din Bombay, Londra sau Singapore, mirosul de garam masala trădează la... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]