Numa' bun de pus pe masa
Peşte prăjit în crustă de mălai
Data:03.08.2010Specialitate românească răspândită în toată ţara şi desăvărşită în Delta Dunării,... articol complet
Salată de roşii cu caş dulce
Data:02.08.2010Ce mare brânză e să faci o salată de roşii cu caş dulce? Păi nici nu e. Căci nu e... articol complet
Colonelul
Data:01.08.2010O băutură răcoroasă, ce ține loc și de desert, dar și de digestiv: cocktailul COLONEL. Un... articol complet
Mazăre cu piept de curcan
Data:01.08.2010Pieptul de curcan e tare, aproape ațos, cu o textură aspră. În fond, pieptul de curcan, la... articol complet
Transilvania Fest 2010
Data:28.07.2010Începe cea de-a şasea ediţie a festivalului Transilvania Fest. Transilvania Fest, care va avea... articol complet
Sandviş cu pui şi sos de harissa
Data:27.07.2010Un sandviş în lipie, cu gusturi şi ingrediente care sparg tiparele gustărilor clasice,... articol complet
Burgeri de peşte
Data:26.07.2010Burgerii sau chiftelele de peşte au la bază aceeaşi compoziţie (peşte, cartofi şi/sau... articol complet
Tortilla cu fasole verde
Data:25.07.2010Tortilla este numele spaniol – de provenienţă latină, din “torta” –... articol complet
Stifado
Data:21.07.2010Mâncare ţărănească, de tavernă, stifado este ruda fanţuzescului boeuf bourguignon, de care... articol complet
Castraveţi muraţi în oţet
Data:20.07.2010Una dintre cele două metode de murare a castraveţilor - alături de cea în saramură –... articol complet
Sterilizarea sticlelor şi borcanelor
Data:20.07.2010Sticlele şi borcanele folosite pentru conservarea şi păstrarea gemurilor, dulceţurilor,... articol complet
Vită cu dovlecei în sos de lămâie
Data:20.07.2010O mâncare simplă şi cinstită, vita cu dovlecei în sos de lămâie, aromat cu usturoi şi... articol complet
Salată de fructe de mare cu paste şi ţelină
Data:20.07.2010Gustoasă şi săţioasă, salata de de fructe de mare îşi păstrează caracterul proaspăt şi... articol complet
Cotlete de miel la grătar
Data:17.07.2010O reţetă excelentă pentru a pregăti cotletele de miel, cu gusturi proaspete, mediteraneene:... articol complet
Spaghetti cu anşoa, roşii şi busioc
Data:16.07.2010O splendidă reţetă de paste în stilul bunului gust italian: simplă, rapidă, gustoasă şi... articol complet
Piure de quinoa cu brânză de vaci
Data:16.07.2010O mâncare lacto-vegetariană gustoasă, hipo-calorică şi foarte săţioasă, aşa ar putea fi... articol complet
Crème Brûlée cu ciocolată
Data:15.07.2010Variantă neortodoxă a clasicului crème brûlée preparat din cremă de vanilie caramelizată,... articol complet
Aripioare tunisiene la grătar
Data:14.07.2010Aripioarele de pui în stil tunisian la grătar sunt o gustare excelentă alături de o băutură... articol complet
Mozzarella “de casă”
Data:14.07.2010Brânza mozzarella, brânza cult a bucătăriei italiene care se bucură de popularitate peste... articol complet
Mini-tarte cu piersici
Data:13.07.2010Un desert pe cât de simplu, pe atât de gustos şi spectaculos. Cu un minim de efort, puteţi... articol complet