Numa' bun de pus pe masa
Piure de cartofi
Data:03.09.2010Garnitura supremă, disponibilă alături de aproape orice tip de carne, de la porc la peşte,... articol complet
Ostropel de pui
Data:03.09.2010Ostropelul de pui concentrează în el toate caracteristicile sudului fierbinte al României.... articol complet
Ghidul unui burger (aproape) perfect
Data:01.09.2010Ca mai toate amestecurile din carne tocată şi burgerul (cheeseburger sau hamburger) se poate... articol complet
Supă cremă de pui
Data:31.08.2010O reţetă deosebită de supă cremă de pui – varietate răspândită în multe dintre... articol complet
Zacuscă de vinete
Data:31.08.2010Zacusca de vinete este, probabil, cea mai populară gustare de iarnă din România. Şi, cum era... articol complet
Tăieţei reci cu susan
Data:30.08.2010O delicatesă vegetariană, o reţetă desăvârşit de simplă, suprinzător de gustoasă, ce... articol complet
Tort de îngheţată “Tiramisu”
Data:30.08.2010Un tort ce aminteşte, şi o face nu doar prin nume, de celebrul desert italian. O prezentare... articol complet
Pilaf de pasăre
Data:28.08.2010Mâncare gustoasă şi populară, asociat ritualic în unele regiuni ale României, la modul... articol complet
Frigărui de miel tandoori
Data:27.08.2010O reţetă excepţională sosită din exuberanta bucătărie indiană. Bucăţelele din carne de... articol complet
Chefal cu rozmarin la grătar
Data:26.08.2010O reţetă mediteraneană pentru un peşte deosebit. Gustul excepţional al chefalului, situat... articol complet
Cum se fierbe orezul
Data:25.08.2010Gustos, simplu, versatil, orezul este un ingredient important al bucătăriei înternaţionale... articol complet
Supă picantă de roşii cu ravioli
Data:24.08.2010O supă cremă de roşii cu arome distincte italiene, dulce acrişoară, picantă şi parfumată,... articol complet
Cremă de macrou afumat cu hrean
Data:24.08.2010O reţetă nordică din peşte afumat, pe cât de simplă pe atât de minunată. O cremă... articol complet
Roşii în bulion
Data:23.08.2010Cea mai simplă şi mai la îndemână metodă de conservare a roşiilor pentru iarnă o... articol complet
Somon la grătar în stil spaniol
Data:23.08.2010Spaniolii au un fel aparte de a găti la grătar sau plită (plancha). Carnea sau peştele se... articol complet
Toast de brânză cu mucegai şi dulceaţă de vişine
Data:23.08.2010Da, aţi citit bine. Chiar asta e. Un sandviş din pâine toast, cu brânză cu mucegai albastru... articol complet
Pere în sos de vin aromat
Data:22.08.2010Perele fierte înnăbuşit, în vin aromat, răcite şi servite cu siropul în care au fiert,... articol complet
Şniţel vienez
Data:21.08.2010Una dintre cele mai populare fripturi la tigaie, şniţelul vienez este răspândit astăzi în... articol complet
Spaghetti cu ragú de miel
Data:19.08.2010Asemănător cu ragú alla bolognese dar totuşi diferit, specialitate locală iubită în... articol complet
Rulouri cu omletă şi ardei copt
Data:18.08.2010O gustare simplă, delicioasă şi arătoasă. Rulourile cu omletă şi ardei copt sunt –... articol complet