Numa' bun de pus pe masa
Ficăţei de pui în sos de piper cu cremă de ţelină
Data:23.09.2010Reţeta de ficăţei de pui glasaţi în sos asiatic de piper negru şi serviţi cu cremă de... articol complet
Tortellini cu bacon şi salvie
Data:22.09.2010O reţetă simplă şi savuroasă, tortellini umpluţi cu prosciutto şi serviţi cu bacon... articol complet
Mâncare de pui cu praz
Data:20.09.2010Gustul unic şi dulceaţa prazului îl fac un candidat de bază atât pentru mâncăruri... articol complet
Rulou suedez cu somon şi creveţi
Data:19.09.2010Un sandviş cu adevărat special, ce poartă amprenta elementelor definitorii ale culturii... articol complet
Lup de mare la grătar în stil italian
Data:17.09.2010Lupul de mare (Pesce lupo, italiană) este – alături de întrega familie a bibanilor de... articol complet
Supă cremă de dovleac
Data:16.09.2010Supa cremă de dovleac este una dintre delicatesele sezoniere prea puţin cunoscute în România.... articol complet
Vită în sos de muştar cu tarhon
Data:15.09.2010Carnea de vită are un gust aparte, mai profund şi mai dens, mai nobil şi totodată mai frust... articol complet
Bucharest Food Festival – Ediția VI-a
Data:12.09.2010Organizatorii Bucharest Food Festival – ediția a IV-a, în parteneriat cu Primăria... articol complet
Cum se curăţă creveţii
Data:12.09.2010Creveţii sunt unele dinte cele mai populare fructe de mare, folosite pentru aperitive sau ca... articol complet
Prăjitură cu prune la tavă
Data:12.09.2010O prăjitură ca o poezie de toamnă, simplă şi gustoasă, ce poartă în ea parfumul fructelor... articol complet
Friptură de porc înăbuşită cu mirodenii
Data:09.09.2010Una dintre cele mai gustoase fripturi ardeleneşti, cu clare origini ungureşti, friptura din... articol complet
Ghidul cuţitelor de bucătărie
Data:09.09.2010Ustensilă indispensabilă în bucătărie, cuţitul este practic cea mai veche de unealtă... articol complet
Tocăniţă de rinichi
Data:09.09.2010Mâncărurile din organe de porc, vită sau oaie nu se găsesc pe meniul oricărui restaurant.... articol complet
Frigărui de pui cu cinci mirodenii
Data:08.09.2010O frigăruie chinezească de pui cu adevărat deosebită căreia marinata îi conferă nu doar o... articol complet
Campionatul de gătit în aer liber – Cluj Napoca 2010
Data:07.09.2010Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber este un eveniment tip competiţie şi este... articol complet
Tort de ciocolată cu mango şi lapte de cocos
Data:07.09.2010Un tort fantezist, ocazional, ce încearcă să surprindă esenţa Asiei Pacifice şi să o... articol complet
Chifteluţe de pui cu mărar
Data:06.09.2010O alternativă la mai clasicele chiftele din carne de vită şi/sau porc, chiftelele din carne de... articol complet
Cartofi umpluți cu brânză
Data:04.09.2010cartofii copți miros îmbietor. Fie că sunt copți pe grătar, bine înfășurați în folie,... articol complet
Gogoşari în oţet
Data:03.09.2010O clasică a murăturilor de iarnă, gogoşarii în oţet merg perfect cu fripturi sau grătare,... articol complet
Cinci mirodenii (five spices)
Data:03.09.2010Cinci mirodenii (five spices, în engleză) este numele celui mai popular amestec de condimente... articol complet