Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Ficăţei de pui în sos de piper cu cremă de ţelină

Data:23.09.2010

Reţeta de ficăţei de pui glasaţi în sos asiatic de piper negru şi serviţi cu cremă de... articol complet

Tortellini cu bacon şi salvie

Data:22.09.2010

O reţetă simplă şi savuroasă, tortellini umpluţi cu prosciutto şi serviţi cu bacon... articol complet

Mâncare de pui cu praz

Data:20.09.2010

Gustul unic şi dulceaţa prazului îl fac un candidat de bază atât pentru mâncăruri... articol complet

Rulou suedez cu somon şi creveţi

Data:19.09.2010

Un sandviş cu adevărat special, ce poartă amprenta elementelor definitorii ale culturii... articol complet

Lup de mare la grătar în stil italian

Data:17.09.2010

Lupul de mare (Pesce lupo, italiană) este – alături de întrega familie a bibanilor de... articol complet

Supă cremă de dovleac

Data:16.09.2010

Supa cremă de dovleac este una dintre delicatesele sezoniere prea puţin cunoscute în România.... articol complet

Vită în sos de muştar cu tarhon

Data:15.09.2010

Carnea de vită are un gust aparte, mai profund şi mai dens, mai nobil şi totodată mai frust... articol complet

Bucharest Food Festival – Ediția VI-a

Data:12.09.2010

Organizatorii Bucharest Food Festival – ediția a IV-a, în parteneriat cu Primăria... articol complet

Cum se curăţă creveţii

Data:12.09.2010

Creveţii sunt unele dinte cele mai populare fructe de mare, folosite pentru aperitive sau ca... articol complet

Prăjitură cu prune la tavă

Data:12.09.2010

O prăjitură ca o poezie de toamnă, simplă şi gustoasă, ce poartă în ea parfumul fructelor... articol complet

Friptură de porc înăbuşită cu mirodenii

Data:09.09.2010

Una dintre cele mai gustoase fripturi ardeleneşti, cu clare origini ungureşti, friptura din... articol complet

Ghidul cuţitelor de bucătărie

Data:09.09.2010

Ustensilă indispensabilă în bucătărie, cuţitul este practic cea mai veche de unealtă... articol complet

Tocăniţă de rinichi

Data:09.09.2010

Mâncărurile din organe de porc, vită sau oaie nu se găsesc pe meniul oricărui restaurant.... articol complet

Frigărui de pui cu cinci mirodenii

Data:08.09.2010

O frigăruie chinezească de pui cu adevărat deosebită căreia marinata îi conferă nu doar o... articol complet

Campionatul de gătit în aer liber – Cluj Napoca 2010

Data:07.09.2010

Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber este un eveniment tip competiţie şi este... articol complet

Tort de ciocolată cu mango şi lapte de cocos

Data:07.09.2010

Un tort fantezist, ocazional, ce încearcă să surprindă esenţa Asiei Pacifice şi să o... articol complet

Chifteluţe de pui cu mărar

Data:06.09.2010

O alternativă la mai clasicele chiftele din carne de vită şi/sau porc, chiftelele din carne de... articol complet

Cartofi umpluți cu brânză

Data:04.09.2010

cartofii copți miros îmbietor. Fie că sunt copți pe grătar, bine înfășurați în folie,... articol complet

Gogoşari în oţet

Data:03.09.2010

O clasică a murăturilor de iarnă, gogoşarii în oţet merg perfect cu fripturi sau grătare,... articol complet

Cinci mirodenii (five spices)

Data:03.09.2010

Cinci mirodenii (five spices, în engleză) este numele celui mai popular amestec de condimente... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]