Blogosfera culinara

CevaBun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Numa' bun de pus pe masa

Papricaş de pui cu smântână

Data:17.08.2010

Papricaşul ţărănesc preparat în Ardeal, inspirat desigur din cel unguresc, se remarcă prin... articol complet

Cotlete de miel la grătar în stil thailandez

Data:16.08.2010

O reţetă de cotlete de miel mai specială, în care gustul şi textura cărnii sunt învăluite... articol complet

Sandviş cu vinete la grătar şi telemea

Data:14.08.2010

Un sandviş de vară, cu tot ceea ce înseamnă asta, excelent în zilele calde când gustările... articol complet

Pulpe de pui cu usturoi şi lămâie

Data:12.08.2010

O reţetă simplă şi gustoasă, de o eficienţă gospodărească, ce pune în comun friptura... articol complet

Farfalle cu roşii şi busuioc

Data:12.08.2010

O reţetă de paste delicios de simplă şi excesiv de sinceră în arome. farfalle-le (sau alte... articol complet

Salată turcească de pui

Data:11.08.2010

O reţetă din repertoriul mereu surprinzător al bucătăriei turceşti, această salată... articol complet

Zaalouk – salată marocană de vinete

Data:10.08.2010

Zaalouk este o gustare marocană tradiţională, servită la începutul mesei, caldă sau rece. O... articol complet

Piure de rubarbă

Data:10.08.2010

Tulpinile roşiatice de rubarbă ascund un miez consistent, cu gust aromat proaspăt, dulce... articol complet

Macrou la grătar

Data:10.08.2010

Macroul la grătar/plită (caballa a la plancha) este un peşte foarte iubit în Spania, în... articol complet

Orez prăjit cu porc şi midii

Data:09.08.2010

O reteta rapidă, din buna gustoasa familie a bucătariei chinezeşti. Rapidă, uşor de făcut... articol complet

Bulion / suc de rosii

Data:09.08.2010

Sucul de roşii şi forma sa concentrată, bulionul (sau pasta de tomate, în funcţie de... articol complet

Gulaş de miel

Data:09.08.2010

Mai rar decât gulaşul de vită şi chiar decât cel de porc sau curcan, gulaşul din carne de... articol complet

Ciorbă de dovlecei cu afumătură

Data:08.08.2010

O ciorbă ardelenească , de vară, care se regăseşte, din păcate, destul de rar în meniul... articol complet

Varză la grătar

Data:07.08.2010

O apariţie surprinzătoare pe grătar, varza se transformă miraculos într-o legumă foarte... articol complet

Chateaubriand

Data:07.08.2010

Păcătoşii se gândesc la femei până şi-n biserică. Tot aşa şi noi ne putem gândi  -... articol complet

Salată de vinete de post

Data:05.08.2010

Profitaţi din plin de roşiile proaspete şi de sezonul vinetelor pentru a face această salată... articol complet

Tortilla cu dovlecei

Data:05.08.2010

Mai puţin cunoscută decât tortilla de cartofi, tortilla cu dovlecei (tortilla con calabacines)... articol complet

Pro și contra regimului vegetarian

Data:04.08.2010

Vegetarian sau vegan (vegetalian)? Modă sau necesitate? Ce rol are, de fapt, carnea în... articol complet

Supă cremă de roşii cu ardei copt şi Gorgonzola

Data:04.08.2010

Supa de roşii, crema de roşii cum o numesc unii mai subţiri, este o supă cremă universală... articol complet

Mujdei

Data:03.08.2010

Sos de căpătâi al bucătăriei româneşti, mujdeiul este o alegorie a usturoiului, nelipsită... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]